Cevap: phantommun günlüğü Günaydınlarr efendimm günaydınlarrr:)
İlk defa mı sabah yazıyorum ben bu günlüğe??:)
8.45te uyandım.Hem de hiç zorluk çekmeden.
Dedim ki kendime dün; nasıl ki başka birine söz verdiğimde o kişiyi önemsediğim için kalkıp gidiyorsam, kendime bi gün öncesinden söz verdiysem de kalkabilmem gerekir!!!Çünkü ben kendimi en az diğerleri kadar önemsiyorum.Hatta kendimi çok önemsiyorum.Bunu yapmalıyım ki; başkalarının da beni önemsediklerini görmeyi beklemeye hakkım olsunn!!:)
Nitekim, kalktım, yatakta oturdum, geceki yazdığım olumlamalarımı okudum tekrar, önemlileri için EFT uyguladım bildiğim kadarıyla.
Sonra kalkıp limonlu sıcak suyumu içtim.Ve yurttaki sorumlu ablayla güzel bi sabah sohbeti yaptık 10 dakkalık.Bana kızını anlattı.4 yaşındaymış, yaptıklarına çok güldüm hemen neşem yerine geldi.
İYİ OLMAK İSTEDİĞİMDE, BUNUN İÇİN KENDİMİ AÇIK TUTTUĞUMDA BİR SÜRÜ SEBEP VE OLAY ÇIKIYOR KARŞIMA.
Sonra tabi kiii, bir saat süren yoga seansııııı:) Harika...Çok seviyorum bu yogayı ben..
Yoga,yaparken düşündüm de, sanki, zor anlarda nefes alabilmeyi öğrenmek için yapılan çalışmalar gibi.O en zor,kasılmış,kalakalmış durumlarda sakinserin,dengeli,uyumlu,sabırlı,esnek olabilmeyi öğrenmek sanki.Yavaş yavaş o hareketlere uyum sağlayan esneyen bedenin, ruhun yaşamın tüm koşullarınna da uyum sağlıyor galiba.Yavaş yavaş....
Böyle düşündüğüm için, geleceğime bol bol enerji yolluyorum en son ceset duruşunda rahatlarken.Kendimi yeşil(yeşil bana hep huzuru ve barışı çağrıştırdığı için) bir enerjiyle
kaplanmış gibi düşünüyorum, ve zorda hissedebileceğim durumlarımı düşünüp o anlarda da yeşil enerjiyle kaplanıp rahatlık bulduğumu imgeliyorum.Eminim ki işe yaracak:)
Ayrıca daha çok esnediğim hergün biraz daha barışıyorum vücudum ve ruhumla..
Süpperr!!
Çok eğleniyorummm:)
Sevgilerrr
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |