kanser hastası olmak en bariz örneklerdendir evet.
burada en dikkatimi çeken konu çevre oldu.ve sana aynı anda 1 değil 10 değil 100 karma vermek istedim, fekat olmuyor sanırım.. bu karma biraz konsantreymiş gibi kabul edersin artık inşallah..
çevre konusu dikkatimi çekti ise anladım ki bu şu andaki hayatimda çevrem benim için bir sorun
. ya da fazlasıyla önemsediğim bir mesele de denebilir.
çünki gıcccık
oluyorummmm itiraf ediyorum
gııııcıııkkkkk.oh be..
hayatimizin tüm en önemli değişim, yenilenme, büyüme, öğrenme vs vs. saflahalarında karşımıza çıkan saçma sapan engeller olarak görüyorum ben o farkındalıksız insanları..
fakat onlara kızmamak gerek.. dusun birşey anlatıyorlar öğretiyorlar herhalde..ne bileyim..ama dikkatimi toplayıp ne anlatıyorlar?anlamam, bilmem gereken nedir?, dur bakalım diyesim pek gelmiyor genellikle..ben sadece yoluma bakmak rahatça koşmak istiyorum..
işte gıcık yani kısacası
..
ve bu arada en zevklisi o kalabalığin içinde senin her gecen gün daha parlak ve bariz, daha güçlü belirmen oluyor..
kime beliriyorsun ki? kendine tabiki..ve belki de varsa görebilenlere.
yani sonuçta yalniz değilsin..belki azınlıksın ama yalniz değil..belki de o kalabalıkta kurunun yanında yaşın yandığı gibi gözden kaçan yada yanliş değerlendirdiğimiz kişiler de vardır..bu da çok doğal...
kimisi başka hisseder farklı davranır, ne diyeceğini bilemez mesela...kimbilir..
hayatının bu döneminde karmana karmalar katan kişilerin bol olmasını diliyorum..
çok güzel dile getirmissin pisi..çok teşekkürler..