Kedi ve kanserYaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Kedi ve kanser Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnsan kanser olduğunu öğrendiktn sonra hayatında birçok şey garip bir şekilde değişiyor.Nasılmı derseniz anlatacağım efendim .
Hastane faslı yani ameliyat safhası sırasında başka kliniklerde yatanları gördüğünüzde inanın halinize şükrediyorsunuz derdinizin bir dermenı olduğu için şanşlısınız farkına varıyorsunuz bunun.
Aynı dönemde ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi |
|
28-02-2008, 01:24 PM
|
#1 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Kedi ve kanser İnsan kanser olduğunu öğrendiktn sonra hayatında birçok şey garip bir şekilde değişiyor.Nasılmı derseniz anlatacağım efendim .
Hastane faslı yani ameliyat safhası sırasında başka kliniklerde yatanları gördüğünüzde inanın halinize şükrediyorsunuz derdinizin bir dermenı olduğu için şanşlısınız farkına varıyorsunuz bunun.
Aynı dönemde yattığınız hastane arkadaşlarınız oluyor ,tüm hemşirelerle ve doktorlarla arkadaş oluyorsunuz bir nevi geçici görev için hastanede çalışıyor gibi oluyor insan .
Eve dönüş faslında hrkez gözünüzün içine bakıyor şımarmak sırasıdır şimdi .
Ama belli bir süre sonra çoçuk misali aman şunu ye aman üşüme sıkı giyin aman uyu dinlenlerden sıkılıyorsunuz ayyyy diye patlıyor insan ,eskiden sevmediğiniz elma portakal havuç sizin dostunuz oluyor hayatınız renkleniyor yani bunun yanında kıvırcık,tere ,turp,maydanoz ,dereotu,vb otlar haaytınızı yeşillendiriyor kış ayında bile sofranız hep bahar çiçekleri gibi oluyor .
İşin kötü yanı çarşıya çıktığınızda etraftan yükselen döner ve kebap kokularına sadece iç çekerek yürümek zorunda kalmanızdır.
Gördüğünüz kemoterapilerden dolayı saçlarınız bir süreliğine kafanızı terk eder,artık kel erkeklerin ne hissettiğini anlarsınız bir kadın olarak ,Kış aylarında kafanız kapalı gezerisniz doğal olarak kimileri peruk takar kimileri ben misali olduğu gibi gezer.
Ahhh hele birde bahar gelmiş güneş tepede ışılışıl ise değmeyin kel kafamın keyfine aslında kedi tüyü misali ufak ufak çıkmaya başlayan çim adam modeli saçlar da güneşlenmek isterler bu vesile ile çarşıya pazara açık kafa ile çıkılır ,kanser olduğunuzu bilmeyenler sizle ilk konuştuklarında ilk lafları umarım kötü bişi yoktur diyorlar bende var bişi kansermişim diyorum ayy ne rahat söylüyorsun diyorlar onların gözünde ölümcül ya bu hastalık aa tabi arkadasından ilk lafta moral bu hastalıkta çok öenmli aferim bak aslan gibisin zten sen hep kuvvetli kızdın aferim diyorlar.
Okul çıkışına denk gelirseniz lise talebeleri yanınızdan geçerken birbirlerini dürdükler bak bak ya saçkıran ya kanser ayyy saçkıran allah korusun diyorum içimden kanser daha kolay yahu
Pazarda alışveriş yaparken pazarcılar buyur abla diye daha bir yumuşak seslenir oldu mesela ,kimsede alta çürükleri kakalamıyor avantaj yahuu .
Eczanede karşılaştığım 4 yaşında bir kız çoçuğu ile konuşmam şöle gelişti : adın ne dedi bana söledim şöle bir baktı bana bende ona sordum adını anaokulu falan lafladık anneside bize bakıyor tam çıkacaklar senin adın … olamaz dedi gülerek kız çoçuğu bana senin saçların yok yani kız ismini yakıştıramadı bana erkek olduğuma kanaat getirdi kendince .
Aslında yaşlılar da da aynı durumu yaşıyorum bakıyorlar yanlarından geçerken birdaha bakıyorlar hımmm ne olaki bu cık cık devir çok kötü kim kız kim erkek belli deil seslerini kaç kez duydum yahu
Aslında bir nevi şöhret sahibi oluyor insan yakında fotoraf çektirip imzalayıp dağıtmayı bile düşünüyorum ,sokata okdar çok kişi acayip şeklde bakıp yetmeyip dönüp tekrar bakıp birbirlerini dürdükleyip cık cık demeler ahhh yazıkkk lafları bir popülerite sağlıyor melesa ilk kez bir dükkan girdiğinizde ilği sizin üstnüzde oluyor ilğileniyorlar yalnız ayıp olmasın diye pekte yüzüme bakmadan alınıcam ya onlara göregidiciyim ben bok giderim kazık kakıcam ben ,başka bir gün aynı dükkana gittiğimde sanki kırk yıllık müşterisi gibi siz geçen günde gelmiştiniz hatırdadım ben sizi (hatırlamak çi adam kafamdan ) ama sölemiyorlar yahu gülben ergen hülya avşar halt etmiş yanımda çok popüler oldum vesselam .
Başıma aldığım kısa süreli kanser belasından dolayı tıp fakültesine gitmiş gibi oldum yahu tıbbi olan tüm yazılar okunuyor saklanıyor altarnetif tıp otlar baharat zerzevat bilğilerimle AKTAR dükkanı aça bilir duruma geldim hayır utanmasam onkolojide dr diye yuttururrum yahu o kadar yani .
Ayrıca kanser olduğumu bilmeyen arkadaşlar teyzemle telefonda konuştuklarında öğreniyorlar (koş kaç kez tembih ettim kimseye söleme üzülürler diye ama sölüyor ve söelemem deme sözümü bile diyormuş arayanlara )
Neyse yeni öğrenenler aaa neden haber vermedin diyorlar yahu saçmalamayın napıcaktım yahu,
Aloo fatma ben kedi ben kanser oldum haberin olsun memeyi aldırdım 40. gün okuması bu pzar gel olurmu mu diyeceğim yahu olurmu öle şey yada gazetelere ben kanser oldum dost arkadaş düşman herkese duyrulur kamu oyu bilgilendirirlirmi diye yazacaktım yahu .
Şimdi insanlar benle konuşurken temkinliler genelde herkes bunları diyor ,aaaa 3 günlük ömür takma kafana bişi gezmene yeme içmene bak gamsız ol ayol acık hıı diyorum yahu 40 yıldır aynı bokum ben değişirmiyim ne komikler yahu,sonra illaki bir yakınları kesin kanseren ölmüştür onu anlatırlar ama sonra ama o yaşlıydı geç öğrendi sarmış heryeri sarmaşık ya bu kanser sarıyor .
Saçlar gidince aslında epey tasaruflu oluyor hayat nasılmı şöle efm ,1 kutu şampuanı ayda tüketen ben şimdi nohut büyüklüğünde şampuanla kafamı yıkıyorum ,kuaför derdi yok fön yok boya yok (zaten yaptırmam hiç birisini ) vücüttaki tüy miktarıda azaliyor ağda derdin kalmıyor ,eğer mememnin yanında yumurtalıklarında alınmış ise regl belasından kurtulmuş orkid masrafında bitmiş oluyor ,böylece yazın taile gittiğinde tatilinde zehir olmucayaktır ehehhe.
Kendine daha fazla önem verri hale geliyor insan biraz bencilleşiyor ama önce ben demeyi öğretiyor kanser.
Ehhh işdilik bukadar estikçe devam ederim artık Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah | Offline
| |
28-02-2008, 02:50 PM
|
#3 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kedi ve kanser
__________________ TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE... Değişmeyen Tek Şey Değişimdir | Offline
| |
28-02-2008, 06:16 PM
|
#4 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kedi ve kanser shamanic'cim bak nasıl kibarım şaşılası bir durum bahardandır herhalde neyse efem,vallaaa hepsi kendi duygularım ve yaşadıklarım banada komik geliyor daha çok yazarım ben benzeri olaylar
için eyvallahh bacım bak şimdi kıskanırsında sen beni sakın haa yoksa tırmık yersin blion dimi Alıntı: yakamoz Nickli Üyeden Alıntı
| Vallaaa yakamoz'cum imzamda belirtiğim tüm özelliklere sahibim hatta fazlası var eksi yok desem yeridir
ilginçmiyim evet yahu ilginç ve aykırıyımda bak bunlarıda eklemek lazım kısa sürede
bravo için saol kardeşim eyvallahhhh
| |
28-02-2008, 07:56 PM
|
#6 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
| Ynt: Kedi ve kanser Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
benim m bir tanedir.. | e vallaaa doğru söze ne denir ben bir taneciğim yok ben gibisi bulana çelenk takarım
| |
28-02-2008, 09:37 PM
|
#7 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kedi ve kanser
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... | Offline
| |
28-02-2008, 09:41 PM
|
#8 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
| Ynt: Kedi ve kanser eyvallahh
| |
01-03-2008, 02:46 PM
|
#9 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kedi ve kanser kanser hastası olmak en bariz örneklerdendir evet.
burada en dikkatimi çeken konu çevre oldu.ve sana aynı anda 1 değil 10 değil 100 karma vermek istedim, fekat olmuyor sanırım.. bu karma biraz konsantreymiş gibi kabul edersin artık inşallah..
çevre konusu dikkatimi çekti ise anladım ki bu şu andaki hayatimda çevrem benim için bir sorun . ya da fazlasıyla önemsediğim bir mesele de denebilir.
çünki gıcccık oluyorummmm itiraf ediyorum gııııcıııkkkkk.oh be..
hayatimizin tüm en önemli değişim, yenilenme, büyüme, öğrenme vs vs. saflahalarında karşımıza çıkan saçma sapan engeller olarak görüyorum ben o farkındalıksız insanları..
fakat onlara kızmamak gerek.. dusun birşey anlatıyorlar öğretiyorlar herhalde..ne bileyim..ama dikkatimi toplayıp ne anlatıyorlar?anlamam, bilmem gereken nedir?, dur bakalım diyesim pek gelmiyor genellikle..ben sadece yoluma bakmak rahatça koşmak istiyorum..
işte gıcık yani kısacası ..
ve bu arada en zevklisi o kalabalığin içinde senin her gecen gün daha parlak ve bariz, daha güçlü belirmen oluyor..
kime beliriyorsun ki? kendine tabiki..ve belki de varsa görebilenlere.
yani sonuçta yalniz değilsin..belki azınlıksın ama yalniz değil..belki de o kalabalıkta kurunun yanında yaşın yandığı gibi gözden kaçan yada yanliş değerlendirdiğimiz kişiler de vardır..bu da çok doğal...
kimisi başka hisseder farklı davranır, ne diyeceğini bilemez mesela...kimbilir..
hayatının bu döneminde karmana karmalar katan kişilerin bol olmasını diliyorum..
çok güzel dile getirmissin pisi..çok teşekkürler.. | Offline
| |
01-03-2008, 06:32 PM
|
#10 (permalink)
| Paşa Site Kedisi
| Ynt: Kedi ve kanser Alıntı: jaunty Nickli Üyeden Alıntı
kanser hastası olmak en bariz örneklerdendir evet.
burada en dikkatimi çeken konu çevre oldu.ve sana aynı anda 1 değil 10 değil 100 karma vermek istedim, fekat olmuyor sanırım.. bu karma biraz konsantreymiş gibi kabul edersin artık inşallah..
çevre konusu dikkatimi çekti ise anladım ki bu şu andaki hayatimda çevrem benim için bir sorun . ya da fazlasıyla önemsediğim bir mesele de denebilir.
çünki gıcccık oluyorummmm itiraf ediyorum gııııcıııkkkkk.oh be..
hayatimizin tüm en önemli değişim, yenilenme, büyüme, öğrenme vs vs. saflahalarında karşımıza çıkan saçma sapan engeller olarak görüyorum ben o farkındalıksız insanları..
fakat onlara kızmamak gerek.. dusun birşey anlatıyorlar öğretiyorlar herhalde..ne bileyim..ama dikkatimi toplayıp ne anlatıyorlar?anlamam, bilmem gereken nedir?, dur bakalım diyesim pek gelmiyor genellikle..ben sadece yoluma bakmak rahatça koşmak istiyorum..
işte gıcık yani kısacası ..
ve bu arada en zevklisi o kalabalığin içinde senin her gecen gün daha parlak ve bariz, daha güçlü belirmen oluyor..
kime beliriyorsun ki? kendine tabiki..ve belki de varsa görebilenlere.
yani sonuçta yalniz değilsin..belki azınlıksın ama yalniz değil..belki de o kalabalıkta kurunun yanında yaşın yandığı gibi gözden kaçan yada yanliş değerlendirdiğimiz kişiler de vardır..bu da çok doğal...
kimisi başka hisseder farklı davranır, ne diyeceğini bilemez mesela...kimbilir..
hayatının bu döneminde karmana karmalar katan kişilerin bol olmasını diliyorum..
çok güzel dile getirmissin pisi..çok teşekkürler.. | teşekkür ederim kardeşim işte benim hayatımdan ufak kesitler birde konu komşu faslı var vakit bulup kafamı toplayınca yazıcam
yerim çevreyi ben hiç takmadım hala takmıyorum ilerde de takmayacapım yhu
| | |