Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2008, 10:59 PM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: 102 yaşında ki adam...

sadece demir eksikliği..bende hiç bir şey yoktu..kan değerlerim 0+0 dı şimdi iyiyim sanna kullandığım ekmek mayası ekstresinden yapılan hapın ismini yazıcam...seninle ortak yönümüz kimyasallara öcü olarak bakmamız..iki ay bile değil ama bu hapı aldıktan tam iki ay sonra..dünya güzel, hayat güzel, ben güzelim demeye başlıyorsun..çünkü kan değerlerin düzene girdikçe sinirlerin, her şeyin düzene giriryor..dün gece ben sitemizin militan ruhlu bir üyesi tarafından radikal bir karar aldım daha henüz uygulamaya koymadım..uyguladığım zaman çok daha iyi olacağımı biliyorum..sen en azından benim gibi sigara içmiyorsundur..ben birde, halen daha öğütülmüş ısırgan otu tohumu yiyiyorum her gün bir tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı ısorgan otu tohumu karıştırıyorum..aç karnına lüüüp..sonra..iki tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı bal.ve bir bardak ılık su bunuda lüüüp...dipçik gibi oluyorum..kimyasallara yaklaşma zaten diycem ama doktor söylediyse yapacak bir şey yok..hadi bakim dik burnunu yukarı..başarılarını düşün..seni hayata bağlayan şeyleri, insanları düşün..çocukların varsa onlarla oyna...merak etme sana seni düşünecek fırsatı vermezler..o, bıcırıklar..ölmek o kadar kolay değil..anlaşmamız var..geldiğimiz günle gideceğimiz gün saniyesi saniyesine belli, ne bir saniya önce , ne bir saniye sonra...