Arkadaşlar son zamanda hayatta hiç bir şeyden keyif almıyorum.Öylesine enerjik bir insandımki, çevremde ki herkes varlığımdan mutlu olurdu.Bunu çok net hissederdim.Bu hastalanma hikayesi beni batağa sürükledi...Bana iyi olacaksın alt tarafı bi kansızlık ve demir eksikliği deselerde, içimden koskoca doktor için, "sen kesin bişeyleri gözden kaçırdın.Benim acaip bi hastalığım var" diyorum...Ve işin komiği buna engel olamıyorum.Kimsenin söylediği beni teselli etmiyor.Durmadan ağlıyorum.Başımda acip bi basınç,kalp çarpıntısı,bacaklarda halsizlik,baş dönmesi gibi bi sürü fiziksel rahatsızlığım var.Hiç kimseyle görüşmüyorum.Yemek yapmıyorum.Temizlik yapmıyorum.Hiç bir yere çıkmıyorum.Sabah tatlı uykum kabusa döndü...Hep ama hep ölücemi düşünüyorum...Buna rağmen ilaç almayı reddediyoru.Ben doğal yöntemlerle iyileşmek istiyorum.Zira o berbat ilaçların yan etkisi çok.Ayrıca kendimi uyuşturmak bana göre hiç değil.
Telkinleri dinliyorum tam 4 gün oldu, bekliyorum umutla...Ama bu arada yoga meditasyonda yapıyorum,her sabah gevşeme egzersizleri vesaire.Bir de şimdi sizinle paylaşacağım hikayelerden okuyorum.Umarım kısa sürede kendime gelirim....
Bu hikayeyi hangi başlık altına diye yazayım diye düşündüm en sonunda bu başlığa yazmanın en iyisi olacağına karar verdim...Karar sizin...
Bir gazeteci 102 yaşında olan bir adamla ropörtaj yapmaya gitmiş.Haliyle ona bu yaşına kadar nasıl geldiğini, ne tür bir beslenme uyguladığını ve spor yapıp yapmadığını sormuş, uzun ve sağlıklı bir yaşam için ip uçları vermesini istemiş. Yaşlı ve dinç adam gazeteciye, ben herhangi bir beslenme programı uygulamam ya da çok özel bir egzersiz programım falan yok demiş. Gazeteci çok şaşırmış, yaşlı adam sözlerine devam etmiş, "Sadece kendimi bildim bileli tek bir şey yaptımtım ve asla yapmaktan vazgeçmedim. Her sabah çok erken kalkarım, odamın perdelerini sonuna kadar açar ve o gün ister çok yağmurlu, çamurlu, gökgürültülü olsun, ister karlı, ister güneşli ya da sisli, kasvetli bir gün olsun...Gökyüzüne uzun uzun bakar ve 'Bugün tam benim istediğim gibi bir gün...Bu gün benim için muhteşem geçicek,' derim.
Arkadaşlar bugün tam benim istediğim gibi bir gün...Bugün harika bir gün olacak... Eminim ve inanıyorum...