Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2008, 01:13 AM   #7 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: LÜTFEN YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?

Alıntı:
ONUR Nickli Üyeden Alıntı
çok özür dileyerek bir sorum daha olacak.. ben şimdi bir 4-5 gün civarında ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeyi düşünüyorum.. daha sonrasında diğer istedigim telkinleri, teker teker mi koymalıyım? yani 5 gün sonra koruma kalkanını da koyup 3 nü 4-5 gün daha dinleyip işte sosyallk arttırıcı vs birinimi koymalıyım yoksa direk 5 gün sonra ne istiyosam hepsini koyup toplu bir şeklde tümünümü dinlemeye devam etmeliyim.. biraz karısık oldu sanırım anlatablmişimdir inş.. mutlu akşamlar teşekkrler şimdiden..

öncelikle rehber bölümümüzü bir incele istersen .. daha pek çok soruya cevap bulacaksın..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/

ego ve suçluluk diğer telkinlere sağlıklı bir zemin hazırlar..
bilinçaltını bir tarla gibi düşünürsen bu iki telkin tarlayı ekime hazırlar..

diğer telkinleride belli aralıklarla eklemek gerekir.. böylleikle verim alma süreniz kısalmış olur...

aynı anda bir çok telkini eklersek birde bunlar birbirlerinden farklı konular ise verim alma süreniz uzar ..
belli bir gruplandırma yaparak aynı çizgide yukarıya doğru devam etmek gerekir..

aynı anda bir çok telkini listeye ekleyince ayrıca günlük dinleme süreniz kısalır.. yani listesinde 10 tane telkin olan birisi bir telkini günde en fazla 4-5 kez dinleyebilir..
aynı telkin ne kadar çok tekrralanırsa etkisini farketmemizde o kadar çabuk olur..

suçluluk ve ego sabit olarak ez az 15 gün dinlenmeli
sonrasında suçluluk ara ara tekrar dinlenmek üzere listeden çıkarılabilir yerine sabit olarak kendine güven eklenmeli..
diğerlerini buna ilave olarak en 15 günlük aralarla eklemekte yarar var..

sevgiler..