KALP
Sevgiyi,kanımızdaki sevinci sembolize ediyor.
Kalbimiz sevgiyle,bedenimizin her noktasına sevinci pompalıyor.
Kendimizi sevgi ve sevinten yoksun bırakırsak,kalbimiz daralır ve soğur.Sonucunda kanımız sağlığını yitirir
ve anemi, anjin ve kalp krizlerine doğru yol alırız.
kalp kriz yaratmaz,krizi yaratan bizizdir.
Kalp hastaları diğer kişilere nazaran, daha katı yürekli yaşayarak kendilerini güvende hissedeceklerini düşünen insanlardır.
Fazla esnek değillerdir,çelik gibi iradeleri vardır,zihinsel bir katılık içindedirler.Böylelikle kötü olayladan kendilerini ve çevrelerini sakındıklarını sanırlar.
Yarattığımız dramlara oyunlara kendimizi öyle kaptırırız ki her an çevremizde olan küçük sevinçlerin farkında olmayız.
Yıllar boyu sevinçleri kalbimizden öyle sıkıp atarızki bu atış ağrı verir.
Kalp hastalıkları olan kişiler asla mutlu kişiler değildir.
Hayatın güzelliklerini görmek için zaman ayırmazlar.
Bu değer bilmezlikle bir kalp krizi daha yaratırlar.
Altı kalpli,taş yürekli,açık kalpli,kötü yüekli,sevecen kalpli,sıcak kalpli,kalbi temiz..kalbiniz nerede?
(Hayatı sevmeyi seçiyorum.Sevecen,mutlu düşünceleri seçiyorum,sevecen bir dünya yaratıyorum.Güvenli ve özgürüm.)
MİDE
Tüm yeni düşünce ve deneyimlerimizi hazmeder.
Midemiz neyi alıyor neyi almıyor hazmedemediğmiz şey nedir?
Mide sorunları yeniliklere kolalıkla adapte olamadığımızın göstergesi.Korkuyoruz.
(Güvendeyim hayatın bana daima iyilikler getireceğine inanıyorum)
Ülser
Korkudan başka bir şey değildir.''yeterli olamama'' korkusu.
yeterince iyi eş, iyi ebeveyn iyi patron olmamaktan korkuyoruz.
kim olduğumuzu hazmedemiyoruz.başkalarını memnun edebilmek için kendimizi paralıyoruz.
İşimiz ne kadar önemli olursa olsun kendimize verdiğimiz deger çok az.
Bizim aslında beş para edip etmediğimizi öğrenmelerinden korkuyoruz.
Sevgi ülserin ilaçlarındandır.Kendisini seven kendisiyle barışık insanlar asla ülser olmaz.
İçinizdeki çocuğa karşı sevecen olun.Küçükken ihtiyacınız olan desteği ve teşviki şimdi kendinize verin.
(Kendimi tam olduğum gibi seviyor ve onaylıyorum,tüm yaptıklarım için kendimi takdir ediyorum)
Devam edecek..