Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-03-2008, 11:51 AM   #204 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: siyah inciler

sanada günaydın siyahcım.. (benimkide geç oldu.. )

olumlu düşünce tarzını oturttuğunda bunlar ilk önce sözlerine dolayısıyla yazılarına yansıyacak canım...

mesela ilk mesajını örnek alalım..

<yaşlanmaktan eskisi kadar kork-muyorum >
< yaşımı ve kendimi daha çok seviyorum >
< kilolarıma çok fazla takıl-mıyorum >
< her geçen gün ideal kiloma ve istediğim vücut şeklime daha çok ulaşıyorum.> ...

aslında olumlu cümle kurabilmenin yolu kendini sevmekten .. kendine güvenmekten geçiyor..

olumlu olanları anlatırken bile olumsuz kelimeleri daha çok kullanıyorsun.. bunun için seçici ol öncelikle ve aile içinden başla..
her şeyi olumlu cümlelerle ifade etmeye çalış.. buni ilk başlarda yadırgayacaksın ama çocukların ve eşinde sana eşlik edince
güzel bir oyuna dönüşecek.. çünkü toplumsal olarakta o kdar alışmızşızki.. hüzünlü kelimeler çok günlük konuşmalarımızda ama
olumlu şekilleri az.. şimdi bu güzel oyununuz yeri gelince harika bir beyin jimnastiğine dönüşmeye başlıyacak..

daha canlı enerjik ve mutlu olmak için..
beslenmene de dikkat et lütfen..

mutlaka 2 lt. kadar su iç..
mutlak 2 fincan arındırıcı çaylardan iç...

eğer kırmızı et ile ağırlıklı olarak beslenmekteyseniz denemek için lütfen 15 gün kadar
sebze .. baklagiller.. kesinlikle bol taze salata.. incir kayısı siyah erik kurusu .. badem
fındık ceviz vb gibi besinlerle hazırla öğünlerini ...

o kadar farklı olacakki... ben kocaman bir tabak salatayı yediğimde 3 gün bir şey yesem
acıkmayacağımı düşünürken pizzayı yediğimde 2 saat sonra ne yesem acaba diye dolanırım ortalıkta ..

hep pozitif olmaktan.. pozitif enerjiden bahsediyoruz..
pozitif enerji can enerjimizdir.. yaşam enerjimizdir...

şimdi hepimiz kendimize bakalım ne kadar canlıysak o kadar pozitifiz..
ne kadar halsiz bitkinsek okadar negatif etki altındayız..

buna beden.. zihin ve ruh olarak bakmalıyız..

neden taze sebze ye ağırlık verelim diyorum.. çünkü onlar canlılar ve enerjileri yüksek..
besinlerimizi öldürdükçe enerjileri düşer.. düştükçe bizde yediklerimizde az olarak enerji alırız..

ne kadar canlı besin tüketirsek bedenimize aldığımız enerjileri o kdar canlı ve pozitif olur..

neyi düşünürsek.. neyi yaparsak.. neyi yer içersek biz oyuz...

kendimizi hep her şeyden ayırırz ama biz herşey ile biriz..
bir olduğumuz içinde yediklerimiz içtiklerimiz yaptıklarımız oluruz..

hep negatif duygu diyince aklımıza; öfke.. kin.. nefret.. korku.. kıskançlık gibi beğenmediğimiz
hatta kaçındığımız düşünceler gelir..

bunları negatif yapan onlardan kaçınmamız .. kabullenmeyişimizdir..
pozitif hareketli olan enerjimiz ise negatif de durağan hareketsiz enerji mizdir..

bir duygunun.. hissin.. negatif hale dönüşmesi için onu bastırmak.. yaşamamak.. ifade buldurmamak yeterli olacaktır..

bu durumda neşe .. sevgi gibi köklü olarak pozitifliğine inandığımız duygular bile çok kolay bir şekilde negatif hale dönüşebilirler...

mesela öfke çoğu zaman ifade bulmamış sevginin yansımasıdır..

onun için siyahcım içinden gelen duygularını bastırma.. yaşa ve dönüşmesine izin ver..

geçmişteki seni sorgulama.. onu sevgiyle kabul et .. affet..
o olmasaydı bu gün bu noktada olmayacaktık..

bu satırlarım belki içinizden bir çoğuna sıradışı gelecek ama
şöyle düşünün;

şimdi biz geçmişimizdeki beni anlamaya çalışıyoruz.. yaptıklarını sorguluyoruz bu günkü halimizle...
ve o anda olan benliğimize yardım ediyoruz.. dolayısıyla şimdiki halimizede ...

şimdi rotayı değiştirelim ve gelecekteki biz in şimdiki bize yol gösterdiğini varsayalım..
biz şu anki halimizle geleceğimizin geçmişiyiz..
öyleyse geleceğimizi güzelleştirmek için iyi bir başlangıç yapalım..

yüzümüzü geleceğe çevirdiğimizde daha umut dolu.. daha mutlu ve daha ışıl ışıl içten parlayan gözlere sahip oluruz..

sevgiler..