Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

siyah inciler

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri siyah inciler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım benim her günün diğerinden çok daha büyük mutlulukları getirsin inşallah sana ve tüm sevdiklerine.... bu şirin formülün işine yaradığına sevindim.. satırlarını okurken yüzündeki tebessümü hissetmek de benim yüreğime mutluluk verdi güzelim.. dilerim senden hep gülümseten harika haberler alırım.. sevgiler.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

siyah inciler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-03-2008, 09:42 PM   #201 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: siyah inciler

canım benim her günün diğerinden çok daha büyük mutlulukları getirsin inşallah sana ve tüm sevdiklerine....

bu şirin formülün işine yaradığına sevindim..

satırlarını okurken yüzündeki tebessümü hissetmek de benim yüreğime mutluluk verdi güzelim..

dilerim senden hep gülümseten harika haberler alırım..

sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 31-03-2008, 10:17 AM   #202 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point

Bir geç günaydın daha benden yazılarınızı neredeyse hiç nefes almadan okudum ve bir o kadarda hak verdim hala kendimi sevmek ve sevmemek arasında sanki bir köprünün üzerinde bekler durumdayım geçmişle ilgili incinmişliklerim her geçen gün azalıyor eskisi kadar kendimi ne incinmiş nede terkedilmiş hissediyorum hatta çoğu zaman izole olmuş gibi hissetmekten sıyrıldığım zamanlarda oluyor. Hatta bir çok ilişkimde ciddi düzelmeler var çaba harcamadan. Çocuklara karşı çok daha sabırlı olduğum söylenebilir hala işe vaktinde gelemiyorum, yataktan daha kolay kalkıyorum, yaşlanmaktan eskisi kadar korkmuyorum. Aynaya daha sık bakıyorum ve gördüğümü beğeniyorum kilolarıma çok fazla takılmıyorum çevremdeki herkez takıyor. Geçmişle ilgili şeyler zihnime dolduğunda diyorumki kendime "Sende bu kadar odaklanmasaydın olumsuzluklara zamana sahip çıkıp daha verimli yaşasaydın" diyorum kendime... Daha çok şükreder oldum hayata bir süredir bunun yansımaları var yaşantımda...
Gelelim olumsuz yana işte bir bataklık var içimde beni o kadar derine çekiyorki zaman zaman işte o zamanlar hiçbir şey yapmak istemiyor canım hiç bir şey yapmamak, hiç kimseyle konuşmamak, telefon sesinden bile ürkmek, hiç bir plan yapmamak, hiç bir şeyi hak etmediğini düşünmek ve yanlız hissetmek kendini dünyada bir başına hissetmek hiç bir yakını yokmuş gibi hissetmek hiç kimse için bir şey ifade etmiyormuş gibi hissetmek tabiki böyle değil ama bunu o kadar yoğun ve gerçek hissetmek belki eskisi kadar yoğun değil ama yaşantımda var olan bir ruh hali belki zamanla sıfırlanır ama şu an yaşantımda...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2008, 10:35 AM   #203 (permalink)
Üsteğmen

30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Sabah kalktığımda benzer şeyleri bende yapıyorum sanırım bunun çocuklar üzerinde de bir yansıması var daha az nazlanarak kalkıyorlar bir çok davranışları eskisine göre daha problemsiz ya büyüyorlar yada ben herşeyi hayra yoruyorum...
Sevgili Shamanic benim de ağaçlarım var ve onlar daha çok küçükler ve onlarda çocuklar gibi büyüdüklerini görmek mutluluk veriyor birazda benim gibiler kendilerini soldurduklarında cinslerinin ve güçlerinin ne olduğu önemli değil...
Belki yaptığım olumlamalarda bir sorun var diye düşünüyordum sanırım sorun olumlamalarda değil benim iç sesmde benim kendimi sabote etmemde için için bazı şeyleri haketmediğimi düşünüyorum... Ben kendikendimi cezalandırıyorum ben kendimi ayağımdan kendimi bağlıyor sonrada imdat kurtarın beni diyorum... Nasıl böyle hissedebiliyorum kendimi bu noktaya nasıl getirebiliyorum hayret... Bu ruh halinden çıkabilmek için bu işin nasıl işlediğini çözmek lazım, kendimle geçmişte ve bu günde nasıl konuştuğumu çözmem lazım. Hepimize iyi bir gün diliyorum...
Alt 31-03-2008, 11:51 AM   #204 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

sanada günaydın siyahcım.. (benimkide geç oldu.. )

olumlu düşünce tarzını oturttuğunda bunlar ilk önce sözlerine dolayısıyla yazılarına yansıyacak canım...

mesela ilk mesajını örnek alalım..

<yaşlanmaktan eskisi kadar kork-muyorum >
< yaşımı ve kendimi daha çok seviyorum >
< kilolarıma çok fazla takıl-mıyorum >
< her geçen gün ideal kiloma ve istediğim vücut şeklime daha çok ulaşıyorum.> ...

aslında olumlu cümle kurabilmenin yolu kendini sevmekten .. kendine güvenmekten geçiyor..

olumlu olanları anlatırken bile olumsuz kelimeleri daha çok kullanıyorsun.. bunun için seçici ol öncelikle ve aile içinden başla..
her şeyi olumlu cümlelerle ifade etmeye çalış.. buni ilk başlarda yadırgayacaksın ama çocukların ve eşinde sana eşlik edince
güzel bir oyuna dönüşecek.. çünkü toplumsal olarakta o kdar alışmızşızki.. hüzünlü kelimeler çok günlük konuşmalarımızda ama
olumlu şekilleri az.. şimdi bu güzel oyununuz yeri gelince harika bir beyin jimnastiğine dönüşmeye başlıyacak..

daha canlı enerjik ve mutlu olmak için..
beslenmene de dikkat et lütfen..

mutlaka 2 lt. kadar su iç..
mutlak 2 fincan arındırıcı çaylardan iç...

eğer kırmızı et ile ağırlıklı olarak beslenmekteyseniz denemek için lütfen 15 gün kadar
sebze .. baklagiller.. kesinlikle bol taze salata.. incir kayısı siyah erik kurusu .. badem
fındık ceviz vb gibi besinlerle hazırla öğünlerini ...

o kadar farklı olacakki... ben kocaman bir tabak salatayı yediğimde 3 gün bir şey yesem
acıkmayacağımı düşünürken pizzayı yediğimde 2 saat sonra ne yesem acaba diye dolanırım ortalıkta ..

hep pozitif olmaktan.. pozitif enerjiden bahsediyoruz..
pozitif enerji can enerjimizdir.. yaşam enerjimizdir...

şimdi hepimiz kendimize bakalım ne kadar canlıysak o kadar pozitifiz..
ne kadar halsiz bitkinsek okadar negatif etki altındayız..

buna beden.. zihin ve ruh olarak bakmalıyız..

neden taze sebze ye ağırlık verelim diyorum.. çünkü onlar canlılar ve enerjileri yüksek..
besinlerimizi öldürdükçe enerjileri düşer.. düştükçe bizde yediklerimizde az olarak enerji alırız..

ne kadar canlı besin tüketirsek bedenimize aldığımız enerjileri o kdar canlı ve pozitif olur..

neyi düşünürsek.. neyi yaparsak.. neyi yer içersek biz oyuz...

kendimizi hep her şeyden ayırırz ama biz herşey ile biriz..
bir olduğumuz içinde yediklerimiz içtiklerimiz yaptıklarımız oluruz..

hep negatif duygu diyince aklımıza; öfke.. kin.. nefret.. korku.. kıskançlık gibi beğenmediğimiz
hatta kaçındığımız düşünceler gelir..

bunları negatif yapan onlardan kaçınmamız .. kabullenmeyişimizdir..
pozitif hareketli olan enerjimiz ise negatif de durağan hareketsiz enerji mizdir..

bir duygunun.. hissin.. negatif hale dönüşmesi için onu bastırmak.. yaşamamak.. ifade buldurmamak yeterli olacaktır..

bu durumda neşe .. sevgi gibi köklü olarak pozitifliğine inandığımız duygular bile çok kolay bir şekilde negatif hale dönüşebilirler...

mesela öfke çoğu zaman ifade bulmamış sevginin yansımasıdır..

onun için siyahcım içinden gelen duygularını bastırma.. yaşa ve dönüşmesine izin ver..

geçmişteki seni sorgulama.. onu sevgiyle kabul et .. affet..
o olmasaydı bu gün bu noktada olmayacaktık..

bu satırlarım belki içinizden bir çoğuna sıradışı gelecek ama
şöyle düşünün;

şimdi biz geçmişimizdeki beni anlamaya çalışıyoruz.. yaptıklarını sorguluyoruz bu günkü halimizle...
ve o anda olan benliğimize yardım ediyoruz.. dolayısıyla şimdiki halimizede ...

şimdi rotayı değiştirelim ve gelecekteki biz in şimdiki bize yol gösterdiğini varsayalım..
biz şu anki halimizle geleceğimizin geçmişiyiz..
öyleyse geleceğimizi güzelleştirmek için iyi bir başlangıç yapalım..

yüzümüzü geleceğe çevirdiğimizde daha umut dolu.. daha mutlu ve daha ışıl ışıl içten parlayan gözlere sahip oluruz..

sevgiler..
Alt 31-03-2008, 01:28 PM   #205 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point

herkese günaydıııııııın saat yenilendi benm biyolocik saat şaştı tersim döndü imdaaaaaaaaat:))
Siyah benm bi kaç ay önce kaçan çok şirin geveze beni gördüğü zaman avaz avaz bağıran bi muhabbet kuşum vardı
Onun kıymetini şimdi bu uyanmakta zorlandığım sabahlarda anlıyorum şaşkın yatağımın kenarında burnuma iki karış uzaklıkta günün ilk ışığını aldığında tabi beni görüyodu uyuz avazı çıktığı kadar bağırıyodu bu sefer ben ona bağırıyodum suuuuus annemde öbür taraftan suuus sabahın köründe bağırma diye bölece yataktan zıpkın gibi uyanıyodum ama sonra onun mavi beyaz tüylerinden yakalıyodum öpüyodum seviyodum hain kuş mengene gibi ısırıyodu parmaklarımı:))
özledim bee:)
eve kapıdan girer girmez sesimi duyunca onunla kavgalarımı bile özledim car car:))
sana tavsiyem bir canlı al eve bir kedi yada kuş bi farklı canlı olsun iştee:))
evlenince ilk işim bi yavru köpek bi kuş bi kedi alıcam ...Şİmanic ne güzel yazmışsın cınım:)
e siyah nicli arkadaş sen ne şanslısın haberin yok kardaaaaaş:))
Geçen bi kitap geldi bana çorumdan böle forumlardan tanıştığım "yağmur"nicli candan...:)
kitabın adı"Tanrı sana küsmedi"okudum çok çok güzel tavsiye ederim:)

Alt 31-03-2008, 01:32 PM   #206 (permalink)
Teğmen

3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ezgip is an unknown quantity at this point

ay aya ay yukarıdaki yazıyı benmi yazdım dedim....bnmde dünya tatlısı bi aşkım güzel bir kuşum var....ama susmak bilmiyorrr car car carrr..ve felaket ısırıyor:)
Alt 31-03-2008, 02:01 PM   #207 (permalink)
Üsteğmen

Evet olumsuz cümle kuruyorum hatta olumlu bir şey ifade ederkende olumsuz cümle kuruyorum öncelikle bundan vazgeçmem gerekiyor. İkinci yaşadığım olumsuzluksa bunu yeni farkettim kendi kazanmadığım bir şeyi kendime ait görmüyorum. Herkezin kazancının kendine ait olduğunu ve bunu istediği şekilde sarfedebileceğini düşünüyorum. Sanırım bu da çekim yasasını devre dışı bırakıyor. Eşimin kazancının bana ait olmadığını düşünüyorum daha doğrusu birkaç gün öncesine kadar öyle düşünüyordum o tam tersi olduğunu söylemesine rağmen hiçbunu böyle görmedim bir kaç gün öncesine kadar. Ailemin maddi imkanları içinde benzer şeyleri düşünüyorum bana ait değil onlar kazandı istedikleri şekilde ve istedikleri çocuklarıyla paylaşmaya hakları var şeklinde... Üç yıldır maaşımda da ciddi bir düşüş yaşadım şimdi biraz toparlanmaya başladım. Çünkü üç yıldır ciddi anlamda bir iş yapmıyorum çalıştığım yerde gerçi bu sistemin getirdiği bir şey benden kaynaklanmıyor ama yine de sanırım bir şekilde bunu hak etmediğimi düşünmek beni bu noktaya getirdi...
Şu anda eşimle aramdaki bu maddi duvar kalktı...
Alt 31-03-2008, 02:14 PM   #208 (permalink)
Üsteğmen

Eskiden benimde muhabbet kuşum vardı hayvanlar hareket ettikleri zaman çok korkarım ben en çokda kedilerden buna rağmen bir muhabbet kuşumuz vardı ben evde olmadığım zaman dışarı çıkar ben eve döndüğümde kafesine girerdi her nasıl oluyorsa oluyordu sadece beni bir sefer korkuttu arkamdan gelmişti ben de bütün apartmanı aşşağı indirmiştim çığluklarla komşular saldırıya uğradığımı sanmışlardı. Hayvanları çok seviyorum sadece uzaktan tabii taşları çok seviyorum her çeşidini değerli değersiz farketmiyor bitkileri de çok seviyorum özelikle bambuları her daim yeşiller vazolar her zaman dolu... Aslında o kadar çok şeyi seviyorum ki hiç tanımadığım birinin çocuğunu pis temiz hiç farketmez karşıdan karşıya geçen bir ortaokul çocuğunu, yağmurlu Ankara'yı yanımdan geçen tanımadığım komşumu bu kadar çok şey yüreğimi ısıtırken hayattan bu kadar hayata küsmek ilginç... Çok iç karartıcı oldu aslında hoş birşeyler yazmak istemiştim...
Alt 31-03-2008, 06:38 PM   #209 (permalink)
Üsteğmen

88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point

smile demekki aynı duyguları yaşatan bi canlıya sahip olmuşuz:))Yoksa akrabalarmıdı şaşkıntanıdık geldiğine göre:))
Siyah bee seven kalbe dünya sığar sevmeyen bir kalp dünyaya sığamaz daralır sıkılır bunalır bunaltır çıldırır yanii:))
ama seven güzel bakmasını bilen senin gibi o vazodaki çiçekler bile yeter yeri gelince..:)
ben baktığım yerlerin güzel olmasını isterim bide yaaa bak şimdi dün gece bi rüya gördüm inanmıcan:)))
eski çalıştığım yeri görüyorum kendime şaşıyorum içimden lem ben burdan çıktım ne işim var burda diyorum sonra benim verdiğim emeğin hiç olduğuna değer verilmediğini görüyorum üzülüyorum..:(...orda birisi var yeni biri göyaaa ona bakıyorum ohh hanım keyfi yerinde kımıldamıyor yerinden ama ben harıl harıl çalışıyorum göyaaa yaptığım işte ne dim hiç alakasız ama bulunduğun ortamı temizliyorum kirli duvarları renk renk boyuyorum ben ben boyuyorum inanmazsan inanma:))))
sonra kapıdan çıkıyorum bana enayi gibi bakıyolar onlara dediğime ben bile uyanınca şok oluyorum şaşkındedimkiiii:))
Ben baktığım görmek istediğim gibi boyadım heryeri bu siizi ilgilendirmez..sonra kapının arkasında kendi yarattığım güzelliğe bakıyorum içimden iyiki bunları yapmışım diyorum..:)sonra kapıyı çektim o anda gözümü açtım o sözlerimi düşündüm varmı böle bişe :))
Bazen rüyalar bile bir insanı yeni hayata bakışı farklılaştırdığını farkettim:))
Rüya deyip geçmemek lazım cınım:))
yanii nasıl bakarsan bak güzel bak cınım emeğin boşa gittiğini düşündüğün zamanda benm gibi düşün deki ben sizin için değil kendim için yaptım onu herneyse kapıyı çarp yüzlerine:)))

Siyah sen yinede böle şirin bi kuş al adınıda zeyna koy:))
hayvan bile anlamış senin korktuğunu sen gidince çıkmış kafesinden gelince girmiş kafesine yaaa yacık değilmi onaaa:(
hayvan deyip geçme bazen insanların en iyi dostları olabiliyorlar:)
hem o kadarda korkmaaa ya ısırsın en fazla ne olmuuuş:))
hepsi öle ısırmaz benim çılgını ben kudurtuyodum babam diyodu bu kuş senin yüzünden bölee:))
İnşallah bi gün bi yerde bu dünyada yada ahirette karşılaşırız cınım seni çokk merak ediyorum:)
yahuu yakında biri gelicek istanbulda yakında inşalah buluşma olucak sende gel:)

Alt 01-04-2008, 10:45 AM   #210 (permalink)
hayalayaz
Guest

siyahım hak ettiğine inanman için sadece buraya yazdığın mesajları okuman yeter, yazdığın tüm olumsuz cümlelerin özünde şu var..içindeki sevgiyi vermek, ve sevgi almak istiyorsun..ister almak, ister vermek için sevgiye odaklanmış bir insanın istediğini hak etmemesi mümkünmü? zaten sevgi kendiliğinden akar..sendeki sevgi bana kadar ulaşıyor..bendekide sana..hissetmeye çalış.
GÖZLERİNİ KAPAT..DERİN VE RAHAT NEFESLER AL...ZİHNİNDEN ŞAMAN DE,
ŞAMANIN KARŞINDA OTURDUĞUNU HAYAL ET / DÜŞÜN..ONA İÇİNDEN GELDİĞİ KADAR SEVGİ GÖNDER, ŞAMANI YANINA OTURT, DAHA SONRA BAŞKASININ İSMİNİ DÜŞÜN.SEVGİ VERDİĞİN HERKESİ ÇEVRENE OTURT..SENİN ETRAFINDA HALKA OLUŞTURSUNLAR..VEYA YILDIZ OLUŞTURSUNLAR..SANA HANGİSİ KOLAY GELİRSE..EN SONA SEVGİ İSTEDİĞİN KİŞİLERİ KOY..SEVGİ ALMAKTA ZORLANDIĞIN KİŞİLERİ..VE KENDİNE SEVGİ VERMEYİ UNUTMA..HERKESE SEVGİ VERDİKTEN SONRA ONLARIN SANA TOPLU HALDE GÖNDERDİKLERİ SEVGİYİ HİSSET..ÖNCE SEN VERDİĞİN İÇİN, ALDIĞININ HAKKIN OLDUĞUNU DÜŞÜNECEKSİN..( BİZE BÖYLE ÖĞRETTİLER YA..BİLİNÇALTINA EN KOLAY GELEN ÇALIŞMA BU OLACAKTIR) DAHA SONRA SEVGİNİ DÜNYAYA, AYA, YILDIZLAR, TÜM EVRENE, İSTEDİĞİN HER YERE GÖNDER, BÜTÜN BUNLARI YAPTIKTAN SONRA, ETRAFINDA OTURAN KİŞİLERE, KENDİNE VE EVRENE, ALDIĞIN HER ŞEYİN SENİN DOĞAL HAKKIN OLDUĞUNU DEKLARE ET..İSTER OTURARAK..İSTERSEN HERKESİN ORTASINDA AYAĞA KALK..VE ÖYLE SÖYLE..BU SÖZÜ SÖYLEYEBİLDİĞİN KADAR ÇOK SÖYLE ..BAK BU DÜŞÜNCE BAŞKA ŞEYLEREDE YANSIYIP NASIL HAYATININ GERÇEĞİ OLACAK...artık öyle bir noktaya geldinki..olumlu olmak doğal halin olmalı, bu saatten sonra geri dönüp kendi içine kapansan bile, duramazsın..mutluluğunu bir kişiden gelen sevgiye, ilgiye, alacağın herhangi bir şeye veya vereceğin bir iki kiloya bağlama, mutlu olmak herşeyi kapsar..maddi manevi herşeyi...refah nedir biliyorsun..refah, mükemmel sağlık, huzur ve doyum veren maddi gelirin bütünleşmiş haline denir...insanlar paraya sahip olabilirler, parası olan kişi çok rahattır...daha sağlıklı olmak için kendine baktırma imkanına sahiptir, ama sağlıklı degildir, dolayısıyla refah içinde değildir...insanlar, sağlıklıdır, ama
sürekli maddi problem yaşıyorsa, refah içinde değildir...insanlar para sahibidir, sağlıklıdır ama huzuru yoktur. dolayısıyla refah içinde değildir...bu yüzden mutluluğunu şekle sokma..şartlama, bazen sevgi istediğimiz kişiden, sevgi alamayız..ama onun vereceği bir gıdım sevgiden daha fazlasını..bir kediden alırız..kucağımıza yatar mır mır hem alır hem verir..istediğin şeyin yerine başka bir şeyi koymayı dene..mutluluk, sevgi alışkanlık haline geldikçe doğal akış hızlanır...buna alıştır kendini..ilk zamanlar hep zorlandık..inanamadık..inanmak istemedik..olumsuz cümleler yazdığında, onları sil, sizler benim öz düşüncelerim değilsiniz de..olumlu ve mutlu olduğunu deklare ettikçe artık bunları düşünmediğini göreceksin..benim çenem düştü yine, sana kocaman bir öpücük ve saygılı sevgilerimi gönderiyorum...

Bookmarks