Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

siyah inciler

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri siyah inciler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu gün dünden daha mutluyum dün yine çok dibe vurmuştum... Sabah yine evden çok zor çıktım işe geç geldim.iş yerinin yakınında bulabileceğim en yakında bir park yeri buldum "kendimi kutladım şansımdan dolayı" park etmede sıkıntılarım var tam on beş dakika ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

siyah inciler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-03-2008, 10:36 AM   #191 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Bu gün dünden daha mutluyum dün yine çok dibe vurmuştum... Sabah yine evden çok zor çıktım işe geç geldim.iş yerinin yakınında bulabileceğim en yakında bir park yeri buldum "kendimi kutladım şansımdan dolayı" park etmede sıkıntılarım var tam on beş dakika uğraştım sonunda başardım çıktım dışarıdan baktım "Aferim kızım sana dedim" usta paredicilerle neredeyse aynı tam kaldırım taşıyla aynı hizaya park etmişim" aferim sana küçücük bir başarı kocaman bir mutluluk... Vallahi kendimle gurur duydum...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2008, 10:19 AM   #192 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba Siyah nasılsın? ben yine yarın hastaneye annemin yanına kalmaya gidiyorum.Annemi geçen sefer çok iyi motive edip gelmiştim .İşe yarıyor annem hiç hayatında olmadığı kadar gayretli.Dün kız kardeşim hayretler içinde kalmış nasıl yürüdüğüne.Ben anneme Gece yatarken yarın daha iyi kalkacağını söylemsini ve buna inanmasını söylemiştim .Bunu uygulamaya koymuş sonuç şaşıtıc oldu.Bende kendimde deniyorum faydası büyük oluyor.Şimdide insanlarala çok iyi geçiniyorum her gün daha iyi ilişkiler kuruyorumu deneyecegim bakalım sonuç ne olacak.
Alt 28-03-2008, 11:23 AM   #193 (permalink)
Üsteğmen

30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Ynt Bir el atın arkadaşlar

Benden bir geç günaydın arkadaşlar hepimize,
Hala güne geç başlıyorum vaktinde iş yerinde olamıyorum dün çok güzel bir gün geçirdim neredeyse herşey çok yolunda gitti... Herşeyin bence en iyisi en zahmetsizi benimdi en güzel park yerinden başlayarak devam etti dün çok güzel bir tat bıraktı bende...
Sevgili Shamanic yazısını okudum ve çok etkilendim "Nasıl Hizmet Edebilirim" i dün bir kaç sefer tekrar ettim ve bu kelime beni çok düşündürdü. Nasıl Hizmet edebilirim. Belki abarttığımı düşübelirsiniz ama bende şimşek etkisi yarattı bu cümle belki çok kısa ama etkisi yüksek... Hep nasıl rahat edebilirime o kadar endekslemişim ki kendimi yani hizmet etmek değil nasıl hizmet görebilirime o kadar çok yoğunlaşmışım sonuç hizmet sektörü benden kaçmış ben her şeyi bir başıma yapar olmuşum...
Gelelim yardım talebime
Ben yeni bir otomobil istiyorum ve Sevgili Shamanic tarafından anlatılanları uygulamak istiyorum...
Yeni bir otomobil istiyorum...
Ben 2004 Model (Neden) Metalik Gri Honda CRV bir arabayı almaya niyet ettim.Bunu veya daha iyisini kabul ediyorum dedim.
Lütfen bunu veya daha iyilerini benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde gerçekleşmesini sağla teşekkür ederim teşükkür ederim dedim...
Bir oto galeride bu otomobili denedim... Fiyatını öğrendim.
Gelelim şimdi havuz problemine öğrenciykende bir türlü içinden çıkamazdım...
Şimdi ben kendi otomobilimi sattığımda aradaki fark büyük bundan sonraki işlemim ne olmalı yada bukadarı yeterlimi ?
Alt 28-03-2008, 02:41 PM   #194 (permalink)
Üsteğmen

Sevgili Mustang sabah kalktığımda teşekkür ederim diyorum. Aklıma geldikçe tabii esksinden daha kolay kalkıyorum. Senin önerini de uygulayacağım akşam yatarkende olumlama yapacağım birde akşamları eve girdiğimde tüm enerjimin tükeniyor bunun içinde olumlu bir cümle kuramadım. Mutlaka biraz uzanmak istiyorum ve benm için zaman kaybı oluyor yani hiç memnun değilm bu halden. Sevgiler.
Alt 28-03-2008, 02:47 PM   #195 (permalink)
Üsteğmen

Yarın daha iyi kalkacağım, yarın yatağımdan daha zinde kalkacağım, önerini uygulayacağım bir süredir sabahları uyandığımda teşekkür ederim diyorum daha kolay kalkıyorum yataktan hala ve hala çok zor çıkıyorum evden imdat kurtarın beni bu uyuşukluktan... Bu evden çıkamama hastalığından... İmdat...
Alt 28-03-2008, 07:08 PM   #196 (permalink)
hayalayaz
Guest

akşam yatarken..her günüm bir öncekinden iki kat daha fazla, iyilik ve güzelliklerle doluyor,
sabah kalkınca ..kendime kocaman bir günaydın diyorum...aynadaki görünen ben, nasıl olursam olayım..( her zaman güleryüzle uyanmıyorum..güleryüzle uyanmak yeni alışkanlık olduğu için, maalesef hala daha suratsız bir kadın bakabiliyor bana aynadan) buna rağmen hayalciğim günaydın..bugün yine çok güzelsin, içinin güzelliği yüzüne vurmuş diyorum..gerekirse popomada bir şaplak indiriyorum..ve olumlamamı yapıyorum..

her günüm bir öncekinden iki kat daha fazla iyilikler ve güzelliklerle geçiyor.

kendimi, hergün bir öncekinden iki kat daha fazla dinç ve sağlıklı hissediyorum
hergünüm, bir öncekinden iki kat daha fazla, başarılı ve verimli geçiyor..
bu telkinleri yaparken bilinçaltına kıyaslama imkanı ver..hergünün bir öncekinden daha iyi olsun..

devam ettikçe hakikatten her şey değişiyor ve herşeyden önce sen değişiyorsun zaten..saygılı sevgiler
Alt 28-03-2008, 10:01 PM   #197 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

siyahcım canım..

lütfen kendi güzelliğinin kendi yapabileceklerinin farkında ol artık tatlım...

sen o kadar başarılı.. özel ve hayata tutunmasını bilen güçte bir kadınsın ki..
cümlelerinin içerisindeki endişe ve geleceğe bakarkenki korkularını hissettikçe inanamıyorum ciddi olarak güzelim..

yazdıklarının büyük bir çoğunluğu yüreğinden aktığı anda bu sayfalarda yer buluyor farkında olduğum kadarı ile..
ve işte o mesajlarda gerçek sen yazıyor...
her şeye rağmen güçlü olan.. olumlu olan.. farkında olan sen yazıyor..

sonra öğrendiklerin karşısında uygulamaya geçmeye başladığında bilinçli sen yazmaya başlıyor..
eski güvenli ortamını beğenmesende terk etmekten yeniliklere yelken açmaktan ürken sen..
ama o sen biliyorum ki gerçek değil..

bir defa niyet etiin ya artık eski sen istesende olamazsın..
bir defa ne istediğini söyledin ya .. bir daha eski noktana istesende dönemessin..

sen bu yola gireli çok oldu.. ışığa doğru ilerlemeye başlayalı çok oldu..
ama ışıkla birlikte çıkan karanlık yanlarını da gördün.. onları kabullenip olumlu duygularla değiştirmeye başlayalı da çok oldu..

şimdi geriye dönüp ara ara katettiğin onca yolun farkında olmadan acaba geriye dönsemmi diye bakıyorsun..

işte hatalarımız burada başlıyor..
geriye dönüş yok..
tekrar geriye dönersen eskiden olduğumuz noktadan bile daha çok gerilere gitmiş oluruz..

hedefimiz ilerisi..
daha ilerisi..
daha iyisi..

sen niyet ettin.. araban için.. bunu isteyen ve alacağına inanan.. hakettiğini bilen. farkında olan sen tarafından..

ama eski olan sen diyorki.. (hemen içine vesvese sokacak ya.. ) arabayı istedin..
oh ne güzel iste gelsinmiş.. düşündünmü hiç.. yeni istediğin arabanın parasını nasıl ödeyeceksin..
nası a yapacaksın.. nasıl alacaksın..

bunu yaparak güven sorununu ortaya çıkarıp ettiğin niyeti bozuyor...

bu yazımı okurken kaç kere nefes aldın..
düşündünmü bir sonraki nefesini nasıl alacağını..
yaptınmı hesabını derin bir nefes aldığında acaba stoktanmı harcadım..
ben bu nefesi aldığım için bir başkasının nefes hakkınımı çaldım diye..

hayır .. neden.. biliriz nefes bizim için hazırdır..
nefes bize hepimize bol bol yetecek kadar vardır..
ilahi düzen her şeyden hepimize istediğimiz kadar bolca verir..

yeterki nefes gibi hakettiğimizi düşünelim..
niyetimizin bize geleceği yolun önünü kesmeyelim..
güvenelim.. bir sonraki adımda bize doğru yaklaştığına..
ve inanalım bizim olacağına .. ama yürekten..
tıpkı içindeki nefesin senin olduğunu bildiğin gibi..
ve güvenerek bırakalım niyetimizi evrene..
çünkü bilelim bıraktığımız enerji maddeleşerek bize gelecek..
tıpkı nefes gibi..
bıraksanda içindekini.. bir sonraki sana doğru gelir hemen..

ve günün için küçük notlar yaz aynanın karşısına .. uyandığında görebileceğin yerlere...
bunlar olumlamaların ya da sana enerji veren sevdiğin güzel sözler olabilir..

hayal ablam gayet güzel söylemiş bende kendi yaptıklarımdan bahsedeyim.
gözlerimi açtığım için güne şükrederek başlarım ve yatakta kedi gibi iyice gerinirim..
tüm vücudumu hissederim.. şükrederim..

günümün benim.. eşim ve sevdiklerim için güzel mutlu bereketli hayırlı ve iyi şanslı geçmesi için
rengarenk güzel enerjileri davet ederim.. meleklerimi davet ederim..

kendimi ve yaptıklarımı özel kılmak için daima bunları ritüel olarak yapmaya çalışırım..
enerjiye değer veririm.. saygı ve sevgi ile davet ederim.. ve mutlu olurum geldikleri için..

içim neşe dolar .. huzur dolar..

sonra hava soğuk bile olsa pencereyi açarım.. içeriye dolan havanın huzur ile ruhuma kadar gelişini hissederim..

ağaçlarım var ama sende bundan daha harika olan iki adet pırlanta evladın var..
gider onlara sevgiyle dokunurum.. .... v.b ...

moralim çok bozuk bile olsa..
çook üzgün bile olsam mutlulukla güne başlarım.. başlayacak gücüm yoksa da öyleymiş gibi davranırım..

mutlaka hazırda güne beni hazırlayacak sevdiğim parçalrım vardır..
bana enerji veririler hemen onları açarım..

kendini mutlu edecek şeyleri çıkar ortaya canım..
en sevdiğin görsel eşyanı uyandığında göreceğin bir yere koy..

sevdiğin şarkılarla güne başla..

gece yatarken bu gününün güzelliklerini bul çıkart ortaya ve yarının daha da güzel olacağını bilerek uyu..

geldiğinde uzandığındaki zaman senin vakit kaybın değil asla..
akşamının geri kalanı için enerji depolama anın..

niye kendini şımartmayasın o süre içerisinde..
bundan niye suçluluk duyasın..
uzndığın anların keyfini çıkar..
ayaklarını yukarda tut mümkün olduğu kadar..

bir keyif çayı yaparak uzan..

böylelikle bir saat uzanacağına keyif dolu yarım saat sana çok daha iyi gelecektir..
ve o dinlenme anı senin hakkın.. ihtiyacın olduğunu düşündüğün dürecede öyle olacak..

artık bil .. sen bu dünyaya güzellikleri yaşamak için geldin ve kendin iel ilgili sevdiklerin ile ilgili istediğin tüm hayırlı şeyler
senin canı gönülden hakkın canım..

sevgiler...
Alt 28-03-2008, 11:56 PM   #198 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ruhumu yenilemek için güzel olanlara bakarım...
beğeneceğim şeyler arar ruhuma akmalarına izin veririm..

deminde böyle bir çalışma yaparken dalinin eserleri arasında kaybolmuşken
ekranın altında ki yazı ile kendime geldim
ve seninle paylaşmak istedim canım...

dali her sabah uyandığında ne yapıyormuş dersin..

her sabah uyandığımda, müthiş bir zevk duyarım;
salvador dali olmanın zevki.
ve kendime büyük bir sevinçle sorarım:
"bu salvador dali, bugün hangi harika işleri başaracak?"
(salvador felipe jacinto dalí)

Alt 29-03-2008, 08:56 AM   #199 (permalink)
Mustang
Guest

siyah'cığım şu an hastaneye gitmek için hazırlanırken sana yazmak istedim .Canım bak yatarken olumlu yat kalkarken olumlu ve şükrederek kalk ve kendine güven aklına gelen her konuda olumlama yap.Mesela sen önce olumsuzu daha kolay düşünüyoruz öyle başla .Bu gün hiç iyi degilim ,Şimdi tesini söyle bu gün çok iyiyim gibi buna zamanla okadar alışıyorsunki kendiliğinden geliyor.Bizlerin insan olduğunu unutma elbete dinlenmeye ihtiyacımız var .Seni vücüdun sinyalerini göz ardı etme dinlenirkende kendini suçlu hissetme.Ben geçen gün kız kardeşimin ablam olmadığına şükrettim .Eğer ablam olsaydı seninle aynı şeyleri yaşamış olacaktım.Bir an seni düşündüm siyah nekadar güçlü imiş hepsiyle başa çıka bilmiş dedim.Şimdilik hoşça kalın bir birinize iyi bakın.Sizleri seviyorum.
Alt 29-03-2008, 02:50 PM   #200 (permalink)
Akulina
Guest

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
moralim çok bozuk bile olsa..
çook üzgün bile olsam mutlulukla güne başlarım.. başlayacak gücüm yoksa da öyleymiş gibi davranırım..

mutlaka hazırda güne beni hazırlayacak sevdiğim parçalrım vardır..
bana enerji veririler hemen onları açarım..

kendini mutlu edecek şeyleri çıkar ortaya canım..
en sevdiğin görsel eşyanı uyandığında göreceğin bir yere koy..

sevdiğin şarkılarla güne başla..

gece yatarken bu gününün güzelliklerini bul çıkart ortaya ve yarının daha da güzel olacağını bilerek uyu..

Sevgili shamanic,dün bu satırlarını okudum,çok hoşuma gitmişti...Sonra sabah kalktığımda her tarafım sızlıyordu,moralim bozuktu baya baya...Kocaman bir gülümsemeyle kalktım ve şu an aynı hislerde değilim...Gerçekten çok çok işe yarıyor...
Ayrıca Dali'ye hayranlığım bi kat daha arttı:)

Bookmarks