31-03-2008, 06:38 PM
|
#209 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: siyah inciler smile demekki aynı duyguları yaşatan bi canlıya sahip olmuşuz:))Yoksa akrabalarmıdı şaşkıntanıdık geldiğine göre:))
Siyah bee seven kalbe dünya sığar sevmeyen bir kalp dünyaya sığamaz daralır sıkılır bunalır bunaltır çıldırır yanii:))
ama seven güzel bakmasını bilen senin gibi o vazodaki çiçekler bile yeter yeri gelince..:)
ben baktığım yerlerin güzel olmasını isterim bide yaaa bak şimdi dün gece bi rüya gördüm inanmıcan:)))
eski çalıştığım yeri görüyorum kendime şaşıyorum içimden lem ben burdan çıktım ne işim var burda diyorum sonra benim verdiğim emeğin hiç olduğuna değer verilmediğini görüyorum üzülüyorum..:(...orda birisi var yeni biri göyaaa ona bakıyorum ohh hanım keyfi yerinde kımıldamıyor yerinden ama ben harıl harıl çalışıyorum göyaaa yaptığım işte ne dim hiç alakasız ama bulunduğun ortamı temizliyorum kirli duvarları renk renk boyuyorum ben ben boyuyorum inanmazsan inanma:))))
sonra kapıdan çıkıyorum bana enayi gibi bakıyolar onlara dediğime ben bile uyanınca şok oluyorum şaşkındedimkiiii:))
Ben baktığım görmek istediğim gibi boyadım heryeri bu siizi ilgilendirmez..sonra kapının arkasında kendi yarattığım güzelliğe bakıyorum içimden iyiki bunları yapmışım diyorum..:)sonra kapıyı çektim o anda gözümü açtım o sözlerimi düşündüm varmı böle bişe :))
Bazen rüyalar bile bir insanı yeni hayata bakışı farklılaştırdığını farkettim:))
Rüya deyip geçmemek lazım cınım:))
yanii nasıl bakarsan bak güzel bak cınım emeğin boşa gittiğini düşündüğün zamanda benm gibi düşün deki ben sizin için değil kendim için yaptım onu herneyse kapıyı çarp yüzlerine:)))
Siyah sen yinede böle şirin bi kuş al adınıda zeyna koy:))
hayvan bile anlamış senin korktuğunu sen gidince çıkmış kafesinden gelince girmiş kafesine yaaa yacık değilmi onaaa:(
hayvan deyip geçme bazen insanların en iyi dostları olabiliyorlar:)
hem o kadarda korkmaaa ya ısırsın en fazla ne olmuuuş:))
hepsi öle ısırmaz benim çılgını ben kudurtuyodum babam diyodu bu kuş senin yüzünden bölee:))
İnşallah bi gün bi yerde bu dünyada yada ahirette karşılaşırız cınım seni çokk merak ediyorum:)
yahuu yakında biri gelicek istanbulda yakında inşalah buluşma olucak sende gel:) |
| |