siyahım hak ettiğine inanman için sadece buraya yazdığın mesajları okuman yeter, yazdığın tüm olumsuz cümlelerin özünde şu var..içindeki sevgiyi vermek, ve sevgi almak istiyorsun..ister almak, ister vermek için sevgiye odaklanmış bir insanın istediğini hak etmemesi mümkünmü? zaten sevgi kendiliğinden akar..sendeki sevgi bana kadar ulaşıyor..bendekide sana..hissetmeye çalış.
GÖZLERİNİ KAPAT..DERİN VE RAHAT NEFESLER AL...ZİHNİNDEN ŞAMAN DE,
ŞAMANIN KARŞINDA OTURDUĞUNU HAYAL ET / DÜŞÜN..ONA İÇİNDEN GELDİĞİ KADAR SEVGİ GÖNDER, ŞAMANI YANINA OTURT, DAHA SONRA BAŞKASININ İSMİNİ DÜŞÜN.SEVGİ VERDİĞİN HERKESİ ÇEVRENE OTURT..SENİN ETRAFINDA HALKA OLUŞTURSUNLAR..VEYA YILDIZ OLUŞTURSUNLAR..SANA HANGİSİ KOLAY GELİRSE..EN SONA SEVGİ İSTEDİĞİN KİŞİLERİ KOY..SEVGİ ALMAKTA ZORLANDIĞIN KİŞİLERİ..VE KENDİNE SEVGİ VERMEYİ UNUTMA..HERKESE SEVGİ VERDİKTEN SONRA ONLARIN SANA TOPLU HALDE GÖNDERDİKLERİ SEVGİYİ HİSSET..ÖNCE SEN VERDİĞİN İÇİN, ALDIĞININ HAKKIN OLDUĞUNU DÜŞÜNECEKSİN..( BİZE BÖYLE ÖĞRETTİLER YA..BİLİNÇALTINA EN KOLAY GELEN ÇALIŞMA BU OLACAKTIR) DAHA SONRA SEVGİNİ DÜNYAYA, AYA, YILDIZLAR, TÜM EVRENE, İSTEDİĞİN HER YERE GÖNDER, BÜTÜN BUNLARI YAPTIKTAN SONRA, ETRAFINDA OTURAN KİŞİLERE, KENDİNE VE EVRENE, ALDIĞIN HER ŞEYİN SENİN DOĞAL HAKKIN OLDUĞUNU DEKLARE ET..İSTER OTURARAK..İSTERSEN HERKESİN ORTASINDA AYAĞA KALK..VE ÖYLE SÖYLE..BU SÖZÜ SÖYLEYEBİLDİĞİN KADAR ÇOK SÖYLE ..BAK BU DÜŞÜNCE BAŞKA ŞEYLEREDE YANSIYIP NASIL HAYATININ GERÇEĞİ OLACAK...artık öyle bir noktaya geldinki..olumlu olmak doğal halin olmalı, bu saatten sonra geri dönüp kendi içine kapansan bile, duramazsın..mutluluğunu bir kişiden gelen sevgiye, ilgiye, alacağın herhangi bir şeye veya vereceğin bir iki kiloya bağlama, mutlu olmak herşeyi kapsar..maddi manevi herşeyi...refah nedir biliyorsun..refah, mükemmel sağlık, huzur ve doyum veren maddi gelirin bütünleşmiş haline denir...insanlar paraya sahip olabilirler, parası olan kişi çok rahattır...daha sağlıklı olmak için kendine baktırma imkanına sahiptir, ama sağlıklı degildir, dolayısıyla refah içinde değildir...insanlar, sağlıklıdır, ama
sürekli maddi problem yaşıyorsa, refah içinde değildir...insanlar para sahibidir, sağlıklıdır ama huzuru yoktur. dolayısıyla refah içinde değildir...bu yüzden mutluluğunu şekle sokma..şartlama, bazen sevgi istediğimiz kişiden, sevgi alamayız..ama onun vereceği bir gıdım sevgiden daha fazlasını..bir kediden alırız..kucağımıza yatar mır mır hem alır hem verir..istediğin şeyin yerine başka bir şeyi koymayı dene..mutluluk, sevgi alışkanlık haline geldikçe doğal akış hızlanır...buna alıştır kendini..ilk zamanlar hep zorlandık..inanamadık..inanmak istemedik..olumsuz cümleler yazdığında, onları sil, sizler benim öz düşüncelerim değilsiniz de..olumlu ve mutlu olduğunu deklare ettikçe artık bunları düşünmediğini göreceksin..benim çenem düştü yine, sana kocaman bir öpücük
ve saygılı sevgilerimi gönderiyorum...