Ynt: HAYIR MI ŞERMİ BİLMEM AMA mehmetciğim çözülmeler yaşayacaksın, ağlamak ve gülmek kardeş olacaklar, bizim gibi insanlar, kuyruğu dik tutmak, güçlü olduğuna herkesi inandırmak için, içinden kan ağlasada, dışa bir şey, göstermez..zaman içinde bunun blokaj oluşturduğunu bile fark etmeyiz..çünkü diğer insanları inandırmak istediğimiz şeye kendimiz çoktan inanmışızdır..bu katılık bize güç gibi gelsede aslında kırılganlığımızı had safhaya çıkarıyor, esnek olmak en iyisi...sert olan kırılır, ama esnek olan öne, arkaya, sağa, sola, esnediği için kırılmaz, artık doğrularımızın neye ve kime göre doğru, yanlışlarımızın kime ve neye göre yanlış olduğunu iyice irdeleme vaktidir, düşünce kalıplarımızı, pirinç ayıklar gibi ayıklamak..gerekiyor, çünkü, katılık allah korusun hastalık olarak geri dönüyor, daha genceciksin, hayatın başındasın..ve anlattıklarından çıkardığıma göre, bu dünyada bulunması gereken varlıklardan birisin..bundan sonra her sabah uyandığında, yüzünü yıkamak için lavobaya gittiğinde, aynaya bak ve şu sözleri söyle
günaydın değerli insan...sen benim için çok değerlisin..ben senin değerini her gün bir önceki günden daha fazla anlıyorum ve seni çok seviyorum..
veya buna benzer olumlamalar yap.. kendi değerinin farkında ol ablam, saygılı sevgiler |