mehmetciğim..
önce içinden geçenleri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim..bizler burada, telkinlerden gördüğümüz faydayı, aramızda kurduğumuz dayanışmayla, pekiştirdik, bunu yapamaya başladığımızda, bu kadar iyi etkisi olacağını ben düşünmedim..diğer arkadaşlarımında hesapladığını sanmıyorum..fakat hesapsız, kitapsız..tamamen koşulsuz sevgiye dayalı bir desteğin kişide yarattığı mucizelere ben bizzat tanığım..( kendi hayatımda deneyimliyorum ) dikkat et bak..herkes faydalı olacağını düşündüğü bir bilgisini asla kendisinde tutmuyor..mutlaka paylaşıyor, mesajlarımızı okudukça bizlere destek olmak için şunuda dene, bunuda dene diyerek yolumuza ışık olmaya çalışıyor, kişisel gelişim adına, okudukları, her kitabı, netten buldukları her bilgiyi, mutlaka paylaşan çiçek, şaman, ve diğer arkadaşlarımızın adınıda anmadan geçemeyeceğim..
geçen yıl bu vakitler ben aynı senin gibi, çırpınıyordum, kişisel gelişim adına okuduğum bir yığın bilgiyi hayata geçirememenin çırpınışlarıyla yorulmuştum..100 bin liranın üzerinde borç..depresyon, bu siteyi bulduğumda kendi kendime şu kararı verdim..şimdi ne borç düşünücem nede başka bir şey, ilk önce bu telkinlerle, tekrar var olucam..ben varsam borçlarda ödenir, dünyada güzelleşir, ve daha bir yıl dolmadan gerçekten her şey düzeldi, şu anda yeni ümitlerim var, ve bunlar, yüzde yüz gerçekleşecek eminim..düşünme yeteneğimin kalitesi arttıkça, geçmişte bildiğim her şeyi uygulamama rağmen, bindiğim dalları küüüüt küt kestiğimi fark ettim...halbuki o, zamanlar allahın, peygamberin, evrenin, dünyanın ve insanların beni terk ettiğini düşünüyordum,
halbuki beni terk eden benmişim, kendisini terk eden kişinin yanında kim durur ki, ben varlığımın farkında değildim..yalnızlıkmı? allah var şimdi, doğruyu söylemek lazım, aynadan bana bakan kadına ben tahammül edemezken, başka insanların tahammül etmesini beklemek haksızlık değilmiydi?, ama ben bunu bekledim onlardan..hani bizde, bir söz var, dostun iyisi kötü günde beli olur, iyide yaşadığımız şu zamanda herkes diğerinden dostluk bekliyor,herkes kendi içinde, zor birşeyler yaşıyor, haksızlık etmişim arkadaşlarıma..dipteydim geçen sene bu zamanlar ben dibinde dibindeydim..ama orada şunu fark ettim..o kadar dipte olmama rağmen, yaşıyordum..
kendi gücümü fark ettim..şimdi dedim ayaklarını yere tüm gücünle vur ve yükselmeye başla..ama acele etme..birden yüzeye çıkarsan vurgun yiyebilirsin...yüzeye çıkarken deneyimlediğin her şeyin tadını çıkar...biraz oyalanacaksın ama, yükselirken gördüğün her şey buna değer, ve öylede oldu..bazen yükselmenin tadını çıkardım hep yükseldim..bazen yolumun üzerindeki beklenmedik bir girdap beni yine aşağıya çekti, ama, etrafıma bakıp farkındalıklarımı geliştirdiğim için yine çıktım yukarı.
yaşadıklarımız bilinçaltımızı, çokta hoş olmayan hatıralarla, doldurmuş, geçen yıl şikayetçiydim bu durumdan..bu yıl değilim, bir düşünceye göre, bu yaşamı kendimiz seçiyoruz, annemizi babamızı, her şeyi, eğer böyleyse, ben çok güçlü, ve akıllı bir insan olduğum için seçmişim demekki, kim altından kalkamayacağı bir ağırlığın altına girerki? diğer bir düşünceye göre, hepsi alın yazısı..yaradan böyle yazmış, yapılacak bir şey yok, şöyle bir evrene baktım..her şeyi mükemmel yaratan, benim hayatımı defolu yaşanması için yaratabilirmi? oda beni öyle bir güç ve zekayla donatmışki, bunları anlıma yazmış, her şeyin eş zamanlı, yaşandığını fark ettim..geçmişte yaşadıklarıma baktığımda, aldığım kararları incelediğimde, bunları anladığımda ilk yaptığım şey, kendimi affetmek ve kendime hata yapma hakkı tanımak oldu..hata dediğimiz şeyler aslında en kıymetli tecrübelerimiz,
çok uzun yazdım farkındayım, şimdi sana naçizane tavsiyem, kendine bir günlük aç, ve oraya istediğin kadar uzun mesajlar yaz, biz hepsini okuruz, ve elimizden geldiğince, dilimiz döndüğünce sana destek olmaya çalışırız, bıkacağımız mesajlarını okurken sıkılacağımızı düşünme, hepimiz burada birbirimize bakarken aynaya bakıyoruz, birimiz diğerimizin, içinde saklı kalmış gizli bir veçhesini ortaya çıkarıyor, bu yüzden özgür ol, mesajlarını yazarken..
herşeyden önce telkinleri dinlemeye yeni başladığın bu zamanlarda..günlük yaşam içinde, yapman gerekenden fazlasını yapma, kendine ileriye dönük değil, günlük hedefler koy..ama o hedefleri gerçekleştirmeye gayret et, yapamadığın zaman dünyanın sonu değil..diğer insanlardan beklediğin dostluğu, sevgiyi sen sana göster, ihtiyacın olan her ne ise sevgi, şevkat, onay, her ne ise, bunu kendine verebileceğin kadar çok ver, buna sabahtan başla, gece yatana kadar sürdür, bunları yapmaya başladığın zaman enerjin değişecek, içsel barışın gözle görülür bir hale gelecek...ve yanında olmasını istediğin herkesi sana çekecek, bazıları ise senden tamamen uzaklaşacak..bizler genelde gelen olursa sevinirizde gidenlere üzülürüz, ama gidenler bizim parlayan enerjimize uyum sağlayamadıkları için gidiyorlar, bazen sessiz sedasız, bazende bizi suçlayarak gidiyorlar, onlar durmasın zaten yanımızda, artık yükselişe geçtiğimiz bu zamanlarda bizi tekrar aşağı çekmeye çalışan insanlara gerçekten ihtiyacımız yok, zaten gereğinden fazla yanımızda kaldıkları zaman..içimizden bir ses" bu gitsin yaaa" demeye başlıyor, kendinde yargılayacak çok şey görmeye başlayacaksın, iyileşmenin yolu önce kendimizi affetmekten, kendimizi kabul etmekten geçiyor, kendinde yargılayacak, affedecek bir şeyler gördüğünde, eft, deep peat sedona yöntemi veya nlp uygula..maddi konularda, yaptığın projelerde tıkanıklık yaşadığını yazmışsın..
http://rapidshare.com/files/95202344...ASASI.mp3.html
bu meditasyonu yap..bu meditasyonu yapan arkadaşlarımız ne kadar faydalandılar, çektikleri durumları ne kadar somutlaştırdılar bimiyorum..ama ben kendi adıma, çok memnunum, yalnız hayatımda gerçekleşmesini istediğim herşeyi önem sırasına, göre sıraya koydum..sende öyle yap..daha çok yazışıcaz..sen yazdıkça bende yanında olmaya çalışıcam..
sözlerinden yansıyan tüm ümitsizliğe rağmen için yaşayan ümitlerle yanımızda olduğun için saygılı sevgiler