Cevap: cemboli ve sevgili günlük m erhaba arkadaşlar bugünüm güzel geçti zaten bir haftadır iyim ve hep böyle gidecek çünkü en güçlüüm herşey kontrolüm altındfa ben nasıl olmak isterseem oyum çünkü bir insanın yaptığı şey gerçekten istediği şeydir.yapmıyorsa yapmamayı istiyordur.eğer mutsuzsanız mutsuz olmak istediğiniz için mutsuzsunuzdur.nasıl olmak isterseniz öyle olun ama en önemlisi galiba kendine çok fazla değer vermek.kendinizi fazla yıpratmayın hepiniz çok değerli insanlarsınız kendinizi sevin ben öyle yapmaya çalışıyorum.olgun ve dengelli olmaya çalışıyorum.gerçekten de bu telkinler çok yrdım etti bana uzun zaman sonra ilk kez sevgilim var ve mutluyum.arada onu üzüyorum ama iyi gidiyor.birbirimizi seviyoruz inşallah güzel gider.bana en çok koytan şey de gurbette lmak sevgilim benden çok uzakta oturuyor.haftada bir buluşuyoruz.biraz soğuk bana karşı ama ben ısındırırım onu kendime inşallah.tatlı ve sevimli biriyimdir.bu yüzden yaşım küçük gösteriyor.bebek yüzlüyüm yani.kahretsin:(.ne zaman büyücem ben yahu:D:D
__________________ <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>> |