25-04-2009, 07:07 PM
|
#87 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: cemboli ve sevgili günlük selam günlük..
bikaç gündür dalgalanmalarım gene devam ediyor.gerçekten 6,7 kez bu dalgalanmlar olup geçiyormuş depresyon dünde kaldı telkininde yazıyordu.bu yüzden fazla üzülmemem gerekiyor.nasılsa geçecek. ben mutsuzken mutsuzluğumun geçmesini mi bekleyeyim yoksa mutlu olmaya mı çalışayım diyorum.ve kendiliğinden geçmesini tercih edyorum.çünkü mutlu olmaya çalışınca yapmacık oluyorum insanlar da değişik bakıyor.ben o kadar korkuyorum ki bana kötü bişey sölicekler diye o yüzden mükemmel olmaya çalışıyorum.çalıştıkça da daha kötü oluyor..
ama gerçekten en kötü şey de şu.mesela bir haftam mutsuz geçti ve sonrasında yavaş yavaş mutlu oldum ve herşey güzel gidiyor.herşey güzel giderken diyorum ki harbiden ya hayat ne kadar kolaymış bak çözdüm işte artık dalgalanma da olmayacak diyorum herşey benim elimde diyorum pat birden bakıyorum ki gene mutsuzum aynen şiimdiki gibi.mutsuzken de sanki mutlu hiç olamayacağım gibi geliyor çok ilginc.diyorum ki ya gerçeten mutlu olan insanlar var mı?:D.sorun hiçbiri değil bence.ne benim olumsuz düşünmem ne de başka bişey.basit düşünüyorum şuan ve sorun şu.ben depresyon yaşadım ve bundan kurtulmakla birlikte iniş çıkışlar yaşıyorum hepsi bu.basit düşünmeyi bir türlü öğrenemedim.olduğum gibi mutlu olmak en iyisi.ayrıntıya neden takılıyorum ki.hepimizin hedefi bir işimiz olsun bir de ailemiz olsun değil midir?mutluluk hedef olmamalı mutluluk yapılmıyor ki olunuyor.ben içimden ne kadar telkin verdiysem ilk başta güzel etki yapsa da sonra gittikçe azaldı etkileri.
basit düşünüyorum şuan sadece bi depresyon geçirdim ve iniş çıkışlar yaşıyorum.insan herzaman mutlu olamıyor.
__________________ <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>> |
| |