Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

cemboli ve sevgili günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri cemboli ve sevgili günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba günlük bu haftasonu biriyle buluşucam sanırım kız arkadşım olacak telefonda biraz konuştuk falşan filan içimde huzursuzluklar var herkesten bıkmış gibiyim ama geçicek biliyorum ben diğer insanlar gibi korkak değilim düşüncelerimin tamamını buraya yazıyorum alınanlar varsa girip bakmasınlar mesajlarıma çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

cemboli ve sevgili günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-03-2009, 04:29 PM   #61 (permalink)
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough
Standart Cevap: cemboli ve sevgili günlük

merhaba günlük
bu haftasonu biriyle buluşucam sanırım kız arkadşım olacak telefonda biraz konuştuk falşan filan içimde huzursuzluklar var herkesten bıkmış gibiyim ama geçicek biliyorum ben diğer insanlar gibi korkak değilim düşüncelerimin tamamını buraya yazıyorum alınanlar varsa girip bakmasınlar mesajlarıma çok sinriliyim günlük.sankıi 18 yılın birikindisini atıyorum dışarıya.kendimi sorunlu gibi hissediyorum patavatsızım.eğer brkaç insanın bana karşı güzel eleştirileri olmasaydı şuan bunalımdaydım.suçlulyuğu bi günlüğüne lişstemden çıkarmıştım gene ekliyorum.iyi günler günlük ne olursa olsun inasnları sevemiyorum ama sevicem.çünkü bi öyleler bir böyle.karamsarlık yapmak istemiyorum artık günlük.yaşam kalitemin artmasını ve mutlu olmak istiyorum.aslında çok zeki bir insanım herşeyi yapabilecek kapasitedeyim ama akıl insanı bazen tehlikeli yerlere sürüklüyor.atakan bey e mesaj attım bir de shamanic e telkin listemle ilgili ama cevap gelmedi ama gelecektir.merakla bekliyorum.ben mutlu olmak istiyorum..
mutluyum mutluyum mutluyummm...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 31-03-2009, 06:21 PM   #62 (permalink)
Teğmen

130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

tepkilerim daha net artık. şimdiden 2 tane arkadaşımdan oldum çok sinirimden.ama hiç pişman değiölim kendimle gurur duyuyorum beni sevmiyolarmış heralde pasif halime alışmışlardı.ama en önemlisi ben kendimi seviyorum.bi de bana demez mi telkinler seni baya basitleştirmiş diye komedi ya gülmekten öldüm.ne alaka şindi hehe...
olsun ya hayat bana güzel kimseyi takmıyorum ben doğru yoldayım değişim başladığında insanlardan böyle tepkiler almak normaldir.en yakın dostlarımdan biri artık yok hem de beni bir kız için sattı.çoğu kızdan nefret eder gibiyim.inşallah ben böyle aşağılık biriyle evlenmem hatta sevgili bile olmam.iyi günler...
Alt 01-04-2009, 12:25 PM   #63 (permalink)
Teğmen

tamam ben iyiyim ben sakinim ben mutluyum herşey güzel olacak arkadaşlar kesinlikle inanıyorum baya bizamandır iniş çıkşlar yaşıyorum ama düzelecek.bazı kişilerle tartıştım ama kendime güvenimin arttığını düşünüyorum.olsun kimse kalmasa da en son allah var dostum.önemli değil kimin ne olduğu anlaşılıyor.bu aralar çok fevri çıkışlar yaptım biraz ama pişmanım beni affedin.kendimden biraz utandım ve de üzgünüm hem de çok.gerçekten içimde büyük bi hayal kırıklığı var.herşey düzelecek kesinlikle biliyorum
Alt 01-04-2009, 12:41 PM   #64 (permalink)
Teğmen

arkadaşlar galiba biraz fevri davrandım keskin abla özür dilerim seni korkuttuğum için utanıyorum gerçekten de içimde hep korku var bir türlü ilerleyemiyorum.aslında çok şey biliyorum ama bunları uygulamaya korkularım izin vermiyor.bu korkularımı yenmem gerek.hepinizden özür diliyorum.biriyle tartıştıktan sonra yazmıştım tüm onları keşke yazmasaydım.şuan çok üzgünüm ve insanlardan korkuyorum beni yadırgalayacaklar diye.bu korkuları yenip normal halime döneceğim hatta döndüm bile.hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın.
Alt 01-04-2009, 07:17 PM   #65 (permalink)
Teğmen

merhaba günnlük
ruh hali:mutlu,korkak,süpheli
bu aralar rüyada gibiyim ama mutluyum bikaç gün mutlu gittikten sonra böyle oldu niye bilmiyorum bana bu depresyona girmeden hep oluyodu.acaba şimdi de mi depresyona gireceğim diye kokuyorum.bana yardım edin arkadaşlar çok korkuyorum gerçekten daha yeni çıktım depresyondan bir daha girmek istemiyorum.telkinler beni depresyondan korur mu sizce?kesin bi bilgi verirseniz çok sevinicem çünkü çok korkuyorum.
Alt 01-04-2009, 07:19 PM   #66 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Telkinler kolayca depresyona girmeyi engeller.Hatta istesenizde giremeyebilirsiniz.
Tabii ki dalgalanma dönemlerinde bir kaç günlük bu tür hisler olabilir.
Onlar da kalıcı değildir.
Kendimi mutlu hissediyorum bu his kalıcı mı diyenlere şunu söyleyebilirim.
Ben 2006 yılında hatta 2005 sonu başlamıştım halen mutlu ve iyi hissediyorum.
Benim gibi bir çok örnek de vardır.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 08:20 PM   #67 (permalink)
Teğmen

peki atakan abi merakla sormamın sebebi çok fazla korkuyorum çünkü depresyona girdiğim dönemleri hatırlıyoruum da gerçekten çok kötüydüm.o kadar kötü bi durum ki girmeyi hiç istemiyroum.ama artık korkmuyorum telkinler bana yardım edecektir.içsel konuşmalarla da kendimi motive ederwsem daha iyi olacağıma inanıyorum.allah düşmanımın başına vermesin ya hakkaten.
iyi günler sevgiyle kalın..
Alt 02-04-2009, 01:06 PM   #68 (permalink)
Teğmen

bugün biraz ilginç hissediyorum.ne mutluyum ne mutsuz çok değişik arada deredeyim.bikaç arkadaşta da olmuş bu neden acaba anlamadım.ama herşey zamanla halloluyo.bu aralar dalgalanmalar hissediyorum ama geçecek.kendimi suçlu hissediyorum suçluluk duygusunu dinlememe rağmen anlamış değilim.ama gene de eskiye göre daha iyiyim eski geçtiği için tam olarak o zamanların ne kadar kötü olduğunu anlayamıyorum sanki şuan mutsuzsam daha önce hiç bu kadar mutsuz olmamışım gibi geliyor.bunu dışardan bakan insanlar daha iyi anlar biz objektif olamıyoruz kendimizle ilgili eleştirilerde.sonumuz hayrola gerçi son diye bişe yok yaşadığımız her an birşeyler oluyor.en son ölüm var ondan da zaten hiç korkmuyorum.ama ölmek de istemiyorum tabi:D.bu duygu güzel "ümit".bu olmadan yaşanmaz gerçekten.fakirin ekmeği olan ümit.gerçekten de öyle inşallah dalgalanması az bir hayat yaşarım ama o kadar kötü değilim gene de..sevgiler.....
Alt 02-04-2009, 08:08 PM   #69 (permalink)
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold

canım kardeşim normal bu dalgalanmalar. ben neler yazıyordum hatırlamıyor musun? şimdi sende benim gibi hissediyorsun. mutlu olmak istiyorsun ama derinlerde bir şey sanki eskisine oranla daha cılız bir sesle hayııırrrr haketmiyorsuuunn diyor. ama istesen de aldıramıyorsun o hisse. evet etkiliyor ama kendini duvardan duvara vurmuyorsun. yemek yememek istiyorsun ama kendini kalkmış yemek yaparken buluyorsun. yataktan kalkmak istemiyorsun ama birden kendini duşta buluyorsun. anlatabildim mi?
normal ablacım bunlar. kendine güven yeter..
Alt 07-04-2009, 07:24 PM   #70 (permalink)
Teğmen

merhaba arkadaşlar ben galiba sorunu çözdüm kendimle çok ilgileniyorum insanlar arasındayken ve baktım ki sosyallik artırıcı telkinin içeriğinde şu var kendinle ilgilenmeye başladığında hemen toparlanıp konuya odaklanıyorsun.mutlu olmamı engelleyen buydu galiba.çünkü insanlara ters bi tepki verdiğim zaman kendie çok yoğunlaşıyuordum ve moralimi bozuyordu ama artık geçti sosyallik artırıcı ve topluluk karşısında konuşma gerçekten çok etkili

Bookmarks

Etiketler
cemboli, gunluk, sevgili