Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

cemboli ve sevgili günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri cemboli ve sevgili günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Canim degerlendircek birsey yok , SENDEN baska hic birsey onemli degil, SEN'ide azcok tanimaya basliyoruz yazilarinla, forumun yakisikli kardesi seni:))...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

cemboli ve sevgili günlük

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-03-2009, 10:08 AM   #51 (permalink)
Üsteğmen

yas_min - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to behold
Standart Cevap: cemboli ve sevgili günlük

Canim degerlendircek birsey yok , SENDEN baska hic birsey onemli degil, SEN'ide azcok tanimaya basliyoruz yazilarinla, forumun yakisikli kardesi seni:))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yas_min isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 08:48 PM   #52 (permalink)
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough

teşekkürler yasemin ablacım..
ruh hali:uykulu,huzurlu,sakin
iyi akşamlar günlük bugün aslında hiçbişey yaşamadım çünkü akşam yedide kalktım.bunun sebebi de kuzenimde hiç uyumadım saat 10 30 da yattım sabaha kadar ps2 oynadık.sonra gelip öğlen birde yattım akşam yedide dediğim gibi kalktım.aslında kalkmıcaktım ama yasin bir de kankam özgür aradılar baya aramışlar en sonunda uyandım:D.uyandırmalarının sebebi de 5 dakka içinmiş bakkala gittik geldik özgürün annesi kızdı malesef vakit geciremedik.yasin de şimdi gitti onlardan ilerleyen zamanlarda çok bahsedicem çünkü onlar benim en çok yakınımda olanlar.
bir de fatih kardeşim var onunla bebekliğimizden beri dostuz herşeymiz birbirimize benzer hatta ben bazen fatihi sormaya evlerine gittiğim zaman beni fatih sanıyorlar sesimden.tabi beni görmeden sadece sesimi duyuyorlar:D.
geçen gün gittim fatihlere annesi babası bir de ablası çok tatlı insanlardır ben onları onlar beni çok sever. eve bir girdim herkesin ilgisi birden bana çekildi ay bonusum benim bob marley falan demeye başladılar bir tarafta da gülüyorlar ben de utandım tabi bu ilgiden sıkıldım baya ne yapıcamı bilemedim.ama çok hoşuma gidiyor ilgi görmek herkes gibi.
telkinleri artık sadece uyurken dinliyorum.gündüz içsel ses antremanları ve nlp yapıyorum.böyle biraz daha iyi.inşallah uyurken dinlemenin etkisi az değildir.bu konuda okuyanların bilgilerinden de yararlanmak isterim.şimdi forumda gezme zamanı sevgiyle ve mutlulukla kalın hepinizi seviyorum.
Alt 27-03-2009, 01:16 PM   #53 (permalink)
Teğmen

130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

günaydın günlük
ruh hali:şüpheli,mutlu,inançlı
tekrar günaydın sevgili günlük bügün mutlu uyandım yani mutsuz olmadığım için mutlu uyandım.ilk işim siteye girdim.bişiler yaptım.
sonra bi güzel abdest alıp cumaya gittim.kıldım ve mahallede biraz durdum.arkadaşla sohbet ettik biraz.mahalle fobim var galiba benim biraz çünkü mahalle baskısı diye bişi vardır ya bizim mahallede çok fazla bu.bi ara küpe takmıştım demediklerini bırakmadılar yok sen şöylesin yok böylesin.
şimdi de saçlarıma taktılar e tabi çekemiyolar:P.şimdi evdeyim ve bu mesajı yazıyorum.kendimi yavaş yavaş yeterli ve kendini ifade edebilen biri olarak görüyorum.sevinçliyim ve daha iyi olucama inanıyorum.iyi günler günlük ve bu mesajı okuanlar.sizleri seviyorum...
Alt 28-03-2009, 02:44 AM   #54 (permalink)
Teğmen

merhaba günlük
ruh hali:mutlu ama sinirli,bulanık
bugün günüm hem sinirli hemde hareketli geçti mahallede birkaç arkadaşla muhabbet ettikten sonra eve geldim.sonra yasin geldi ben de tam bakkala sigara almaya gidiyodum gittik beraber bakkala sonra o da ordan teknede çalışmaya gitti.
sonra bilalla buluştuk(kuzenim) onunla hoşsohbeter ettik benim sevdiğime karşı nasıl davranmam gerektiğini falan acaba ne söylesem gibilerinden konuştuk.
sonra kayalıkta biraz oturduk deniz kenarında konuştuk çekirdek yedik.oradan kafeye geçicektik ve kalktık.kafeye doru giderken 5 tane serseri çocuk benden sigara istedi ben de içiyodm çünkü ben burda herkesibn yapması gereken ama çoğu kişinin yapamadığını yaptım var ama vermiyorum ben cimriyim dedim gerçekten çok büyük bir cesaret telkinlerin kesinlikle etkisi var çünkü kendime güvenle alakalı birşey bu.öyle deyince tabi çocuklar morardı biraz ve ben bu sözü dayak yeme pahasına söyledim şahsen dayak yemekten hiç korkmam eğer 3 kişi filan olsalardı iyi güzel denize atardım da onları (gerçekten yaparım) neyse.
sonra çocuklar tabi arkamdan küfür filan ettiler olsun önemli olan benim pasif kalmamamdı.ve şuan gurur duyuyorum kendimle benim gibi birkaç kişi daha böyle yapsa artık millete laf atmak için 3 kez düşünürler.
sonra ordan arkadaşlarla buluştum kuzeni bırakıp.bir evde bulutuk arkadaş gitarını da getirmişti mübarek bütün arkadaşlarım gitar çalmayı biliyo bi ben bilmiyorum ama ben de çok iyi yabancı şarkı ve rap söylerim.neyse eğlendik güldük ama biraz sinirliydim.heralde suçluluk duygularından kurtulduğum içi suçu kendimde diil de başkalarında bulduğum için biraz sinirleniyorum.inşallah böyle devam eder sinir hariç.bu arada yarın mı diyim bugün mü diyim kurs var saat gece 2 ya o yüzden şaşırdım ve sevdiğim kıza açılıcam belki ama kesin diil çünkü cesaretimi belki toplayamam.
bana dua edin arkadaşlar inşallah güzel geçer sizleri ve aşkımı seviyorum.
bu arada atakan beyin bana ve bize verdiği katkılardan dolayı çalıştığım otelden aldığım paraların bir kısmını sitenin reklamına bir kısmını da ücretli cd lere vermeyi düşünüyorum gerçekten hayatım değişti atakan beye bir hayat borçluyum illa da ölümden kurtarılmam gerekmiyor. zaten telkinlerden önce ölüden beterdim iyi günler arkadaşlar:D....
Alt 29-03-2009, 01:10 AM   #55 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile Cevap: cemboli ve sevgili günlük

merhabalar cemboli cim..

ben siz gençlerin hızına yetişemediğim için böyle 4 sayfa geriden takip ediyorum..

öncelikle ilaçlarına devam edeceksin canım..
ilaçlarının telkinin etkisini geriletmesi
söz konusu değil..
telkinler senin hızlı bir şekilde yol katetmeni sağlarken zaten doktorun sen de ki değişimi
görerek ilaçlarını önce azaltıp sonra da tamamen hayatından çıkartacaktır..

canım benim ben günlüklerinize yeteri kadar vakit ayıramadığım için bir kaç sayfa birikince
okumuş oluyorum ancak senin de en son benim sana yolladığım karikatürlü mesajdan itibaren
yazdıklarını şöyle bir okumanı istiyorum..

ilk adımın ben bu depresyonu yeneceğim şeklinde düşünmekten ben bu depresyonu yendim
her geçen gün ruhsal fiziksel ve zihinsel olarak daha sağlıklı daha uyumlu oluyorum yaşamın
bana sunduğu güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum şekilinde olmalı.. super

ikinci adımın
ben aslında sevildiğimi biliyorum ama .... diye devam eden bir cümle kurmuşsun..

tam ben bu cümlene dikkat çekmek için notlar almışken bir sonraki mesajında sen kendine
gerekli yanıtı vermişsin..
"kendimi sevmiyorum .. insanları sevmiyorum.. hayatı sevmiyorum.. " !!

kendini ne kadar seviyorsan çevrende olan insanlarda seni o kadar sever..

hep ne diyoruz evren bizim yansımamız.. etrafımızda olan her şey her kez bizi bize
yansıtmakta..

sen kendini sevmezsen ertafındakiler seni nasıl sever.. kendini seviyormuş gibi yapma.. kendini
her halinle sev..

çünkü biz her şeyimizle bütünüz.. örneğin çok sevdiğimiz kişileri düşünelim hayran
olduklarımızı .. hep onları en karizmatik halleriyle gözümüzde canlandırırız ama onlarda
gaz çıkartıyorlar.. geğiriyorlar tuvalete gidiyorlar.. doğaları gereği pek de
karizmatik gözükmeyen bunlarda o kişiye dahil.. hatta onların karizmasına yaıştıramadığımız
bu durumlar doğaları gereği olması gerekenler.. insan tuvalete gidemezse nice olur hali..

yaşamın içinde her şey var.. biz her şeyiz ve her şey biz..

başkalarından sevgi almak için uğraşmak yerine kendini severek ve bu sevgiyi etrafına yansıtarak
asıl amacına ulaşacaksın..
il öncelikleğin de babanı ardından anneni sevmek ve affetmek olamalı bu konuda..

olanı olduğu gibi kabul edip sorun olarak değil öğreti olarak görmeye başladığımızda içinden
akıp gideriz..

bunun için kendimizi bilmeliyiz.. yaşamlarımızı tasarlamalıyız..

örneğin anneni tarif ederken bir melek babanı tarif ederken cehennemin dibi demişsin..

sen her ikisini de seçerek bu dünyaya geldin..
niçin babanın cep telefonunu karıştırıyorsun ve
niçin annenin evliliğinin hesabının sorumluluğunu sen kendi üstüne alıyorsun..

annem için babam ile iyi geçiniyorum diyerekte bir lütüf da bulunuyorsun.. hangi lütfu kime
yapıyorsun..

herkes kendi seçtiği yaşamı yaşar.. eğer annen ile babanın bir problemi varsa bırak onlar kendi
aralarında bunu halletsinler.. senin burada ekstra bir görev almana gerek yok ki..

bulunduğun yaşı yaşa.. elbette büyüyüyeceksin.. büyükmüş gibi davranmak başkaları adına ki bu
annen baban bile olsa sorumluluk almana gerek yok..

senin bu yaşama gelmekteki amacın kendin ile ilgili.. kendin için ne yapıyorsun..

19 yaşındasın ? ne olmak istiyorsun.. hedeflerin neler.. bu hedefleri gerçekleştirmek için
yaptıkların neler..
sabaha kadar ps oynamanın hedeflerine ne gibi bir katkısı var..

babanı suçlamanın.. anneni korumaya çalışmanın (bırak annen kendi evliliğini kendisi
korusun ) sana ne gibi katkısı var?

kendimi yetersiz görüyorum diye şikayet ediyorsun tatlım.. ancak bu yaftayı kendine
yakıştıran ve bu şekilde hissetmeye sebep olan sensin tam da yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı..

senin sorumluluğunda olmayan olaylarda kendine sorumluluk çıkartıyorsun.. sözüm ona
aldığın bu sorumluluğun gereğini yerine getiremeyince de ki hiç birimiz böyle sorumlulukların gereğini yerine getiremeyiz
kendini yetersiz görüyosun bu sende mutsuzluğa umutsuzluğa sebep oluyor..

kendi kendini sokmuş olduğun bu kısırdöngü içerisinden yine kendi kendini çıkartacaksın..
anneni babanı yasini yoldaki serseriyi adam etmeye çalışmak yerine kendi yaşamına yatırım yapacaksın..

önce ben.. hepimiz için sihirli kelime budur...
ancak kendimizi en iyi noktaya taşırsak
çevremize ve tüm dünyaya yararlı olmuş değiştirmiş oluruz..

bu gün güncel olarak anlattığın konuları bundan 10 yıl sonra ben çok mutsuz bir çocukluk
geçirdim.. yaşadığım tüm olumsuzlukların sebebi bu diye anlatmak istemiyorsan kendinin ve
yaşadıklarının farkında ol canım benim..

bu gün senin için yeni kararlar aldığın yeni yaşamına merhaba dediğin gün olsun..

geleceğe baktığında gördüğün seni yazmanı istiyorum..

evet günlük tutman çok güzel bizlerle harika paylaşımlar yapıyorsun.. dürüst ve içten olduğun
için sana teşekkür ediyorum ve seni sevgiyle kucaklıyorum ancak yapmak istediklerini neye
doğru kürek çektiğini.. vizyonunu göremiyorum..

yaşamını planlamanı istiyorum..
ve bu planı bizlerle paylaşmak istersen çok mutlu olurum..

artık kurban bilincini bir kenara bırakıyorsun.. kendin için ahlanıp vahlanmıyorsun..
kızgınlıklarının öfkenin kaynağını dışardakileri suçlayarak yaşamının idaeresini onlara teslim etmiyorsun...

kendi yaşamının sorumluluğunu alacak kadar cesur ve yeterli olduğunu bizlere gösterme
vaktidir tatlım benim..

her yeni güne başlarken ; bu gün benin için harikulade bir gün yaşamı sevgiyle kabul
ediyorum.. Yaratıcının bana sunduğu kolaylıkları güzellikleri farkediyorum ve kabul ediyorum..
sevdiklerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir günü keyifle yaşamayı seçiyorum diyerek başlıyorsun..

canım benim hep diyorum ya yazı diliyle duygularımızı yeteri kadar karşımızdaki insanın
kalbine ruhuna bazen aktaramayabiliyoruz..

bazı yerlerdeki sorgulayıcı tavrımın seni inciteceğini biliyorum ancak bundan 10 yıl sonra
incinmiş olacağına bu gün benim sözlerimle farkederek en güzel yaşamı yaşamayı seçeceğine
inanıyorum...

mutluluğun hayatının her alanında daim olması dileklerimle..

sevgiler..
Alt 29-03-2009, 12:16 PM   #56 (permalink)
Teğmen

sevgili shamanic abla ben kimseye hayatını öğretmek istemiyorum zaten benim yapmak istediğim kendimin bu olaylara pasif kalmayan biri olduğunu göstermek ve kendime saygımı artırmak babamı düzeltmeye çalışmıyorum ama annemi aldatırken hiçbir şey olmmış gibi onursuz bir şekilde davranamam.ps 2 oynama konusunda yanlış anlamışsın ben sadece kuzenime gittiğim zaman oynuyorum sabaha kadar yani ben araştıran çalışan uğraşan bir insanım söylediklerini tabi dikkate alacağım ps2 yi çok az oynarım günde 2 3 saat arası.onun dışında cumartesi kursa gidiyorum cuma toplantılara katılıyorum diğer günler babamın yanında çalışıyorum bazen tabi yani boş biri değilim hedeflerim de var ben buraya yaşadığım herşeyi yazmıorum sadece gelişimi görebilmek için birşeyler yazıyorum.babam bu lanet şeye hala devam etmeseydi onu affedip eskye dönebilirdik ama o buna devam ettikçe bu çok zor.herşeyin cezasını allah verir ama bizim de bir gururumuz olduğunu düşünüyorum.yazdıkların için saol bazı konularda haklı olduğun gibi bazılarını yanlış anlamışsın.hedefleri olan biriyim ama bu site kişisel gelişim sitesi olduğu için sadece normal günlüğüme yazr gibi gün içerisinde yaptıklarımı yazıyorum.bu arada herefimi söyleyeyim şuan turizm le ilgileniyorum.bir otelde komi olarak başlayacağım ve ben inanıyorum ki müdürlüğe kadar yükseleceğim en azzından hedefim bu hepinize iyi günler sağlıcakla ve sevgiyle kalın
Alt 30-03-2009, 09:04 PM   #57 (permalink)
Teğmen

evet günlük merhaba
kursta yaşadıklarımı o anın tadıyla yazıyorum orada yazdım bunları aynen aktarıyorum

şuan kurstayım ve ingilzice parça okuyoruz.
içimde çok büyük bir heyecan var.sevdiğim kız benden 4 yaş büyük ve zaten erkek arkadaşı varmış
açıkçası hiç üzülmedim.eğer yaşı benle aynı olup erkek arkadaşı olsaydı bu bana koyardı.
önümde daha uzun yıllar var.inşallah çok güzel fırsatlar geçecek elime.herkese teşekkürler.bu arada sevdiğim kızla ilgili bilgileri akrabası olan benim çok iyi bir ablamdan öğrendim.bana yaşın önemli olmadığını ama erkek arkadaşı olduğunu söyledi.gerçekten hiç üzgün değilim arkadaşlar.inşallah başka sefere hepinizi seviyorum.teşekkürler sizi seviyorum..
Alt 31-03-2009, 12:48 PM   #58 (permalink)
Teğmen

hepiniz polyannasınız korkuyorum diyorum korku diye bişi yok diyosunuz saçmalamayın hayatta gerçek şeyler var yapmayın ya çok sinirliyim son zamanlar insanlar bana çok yapmacık geliyo nefret ediyorum hepsinden dün benle dalga geçeenler bugün eteklerimi öpüyorlar itibarım bu site sayesinde arttı ama gene de mutlu değlim yeterli hissediyorum tamam ama olmuyor bazı şeyler yok reiki yok olumlama bilmem ne hiçbiri işe yaramaz nefret ediyorum insanlardan hiçbir şey yazmayın benim günlüğüme .sadecce kendim yazıcam
Alt 31-03-2009, 02:18 PM   #59 (permalink)
Teğmen

aklıma gelen başıma geldibaşım yarıldı aşım soldu
yine iştahsızlık elinde oyuncak etti açlığımı
artık kartopu oynamak istemiyorum ellerim dondu
türlü saklambaç oyunlarından gözleri yoruldu
nerdesiniz güven abideleri hee cesaret haylazları
gösterin bana atmışikiden tavşan yapan hokkabazları
belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazları
demirden mızraplarla kırdım sazları
geçtim böğrümden kıyamadığım hazları
verin banaaa yazlarıı
ilahi merhamet sarayı ya hannan sensin rana sensin mana sensin rahman sensin canan
ruhum işgalden kurtulmaz vatan
infilak eder alev ateş volkan hislerim kırıklar
püskürüyor üzerime lavvv kıvılcım korlar
elimdeki bir avuç suyla sönmez bu yangınlar
benbir sırra sahibim hayat uykusa yatmış
ben birçok dosta sahiptim güvensizlik içine batmış
şahid oldum birileri mutluluğu parayla kapmışş...

giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin ve dahi kır..
topraktan çömlekleri zaten tedirgin halimm..
bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayımmm...
bitmez derdim bu hal beni yeer bitirir bildimm...
Alt 31-03-2009, 04:05 PM   #60 (permalink)
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Yazıyorum ama bir yandan da kafamı gözümü kolluyorum alimallah cemboli kursunlarına hedef olmayım
Şimdi şu sondan bir önceki mesajını okuyunca buraya kadar olan sayfalarda tanımaya basladıgım Cemil' in sen olmadıgı düşüncesi sardı beynimi. Hayatı, insanları, vs vs bilumum varlığı seven Cemil'e ne yaptın söyle çabukHer nereye sakladıysan onu hemen çıkarmalısın çünkü o daha hayatın başında ve görüp öğreneceği, duyup dinleyeceği ,yaşayacağı çok şey var. O sakladığın kasvetli yerde ileriye tek 1 adım bile atamaz. Atsa atsa geriye doğru gider. Geçmişi sorgular boyna ( bir zamanlar benim yaptığım gibi) Her sorgulamada kendini müebbet hapse mahkum eder. Yaşadığı bütün olumsuzlukları kendine mal eder. Hiçbir suçu olmasa bile. O olumsuzluklardan öğrendiklerini, çıkardığı dersleri bir yana atar ha babam kendini suçlar, kafasını o kasvetli duvarlara carpar durur... Peki ne kazanır? Hiç kocaman bir hiç. Bak sıfır demiyorum kazancına ... Ben hiçlikten bahsediyorum... Her geçen gün eksi eksi eksi sıfırın altında hiçliklerle boğuşur.

Halbuki şöyle etrafına bir bakınsa, kendisinden çok daha büyük sorunlarla başeden insanları görüp her zaman var olan ama kendisinin görmezden geldiği o cesaretini toplasa.... Ah ahh işte o zaman olacaklar tam keyiflik...

Cembolicim Cemilcim sana nasıl hitap edeyim şaştım kaldım... 19 yaşındasın beni korkuttun bee.....utan utan

Bak otur sakince kendini bir dinle, sorunlarını yaz. Çıkış sebeplerini yaz. Nasıl çözebilirsin, çözüm yollarını yaz. Sorunlara odaklanıp kaldığın müddetçe sana neler katacağını yaz. Sorunlara fazla takılmayıp- tabi görmezden de gelmeyip- onları kabul ederek, senin için tecrübe oldukları fikrine inanarak hayatına devam et........

Bu şekilde fevri davranışlar sana ve cevrene hiçbir artı katmaz. Böyle devam ettikçe insanlar senden uzaklaşır ve bir gün bir bakarsın bütün sevdiklerin uzaklarda, el sallarsın görmezler, seslenirsin duymazlar. Yalnız kalmak bir insan için olup olabilecek en kötü şeydir.
Biran evvel toparlanıp, sorunlarına çözüm aramaya başlaman ve yanında olan- olmayan, sana destek veren-vermeyen bütün canlılara karsı NEZAKET cercevesinde yaklasmaya devam etmen dileğimle ....
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cemboli, gunluk, sevgili