ben tembelleştim..
illa gene başıma kötü bir şey gelmesi lazım yani benim akıllanmam yoluma devam etmem için. çok fena tembelleştim hatta HAKKATEN tembelleştim pis yan çiziyorum ayak yapıyorum ayıp bana ayıp! kitaplarımı olumlamalarımı her şeyi bıraktım. kaç gündür bırakmamışım taklidi yapıyorum kendimi kandırıyorum bugün dank etti kafamaaa!
BEN BAL GİBİ YAN ÇİZİYORUMM!!
baksana sana yazmıyorum bile hep aksatıyorum. ertelemeye başladım gene. yahu insanoğlyu nası bir şey? ya bu ego bilinç altı alt benlik nefis nasıl adlandırıosanız nasıl bir şeydir ya? bu kadar mı hazır yan çizmeye?
ya ben? ya ben? ne oldu benim o değişen, bundan zevk duyan başına mucizeler geldikçe sevinen yanıma? ne oldu alçak gönüllülüğüme? nerde benim yargılamayan tarafım? nerdeeee? neden geldim ben oyunlara? eskiye döndüm ya şu son 2 haftadır. korkular akabinde saçmalamalarsonra daha daha saçmalamalar. insanlar öyle böyle şöyle demesin diye rol yapmalar. samimiyetsizlikler! bu ne ya? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şaşkın
telkinleri de aksatıyorum! noluyor banaaa???? eskiye döndüm ben ya! of ya! napıcam ben yaaaaaaaaaaaa??????????????????????????