Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2009, 10:09 PM   #87 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 24.04.09

ben tembelleştim..
illa gene başıma kötü bir şey gelmesi lazım yani benim akıllanmam yoluma devam etmem için. çok fena tembelleştim hatta HAKKATEN tembelleştim pis yan çiziyorum ayak yapıyorum ayıp bana ayıp! kitaplarımı olumlamalarımı her şeyi bıraktım. kaç gündür bırakmamışım taklidi yapıyorum kendimi kandırıyorum bugün dank etti kafamaaa!
BEN BAL GİBİ YAN ÇİZİYORUMM!!

baksana sana yazmıyorum bile hep aksatıyorum. ertelemeye başladım gene. yahu insanoğlyu nası bir şey? ya bu ego bilinç altı alt benlik nefis nasıl adlandırıosanız nasıl bir şeydir ya? bu kadar mı hazır yan çizmeye?
ya ben? ya ben? ne oldu benim o değişen, bundan zevk duyan başına mucizeler geldikçe sevinen yanıma? ne oldu alçak gönüllülüğüme? nerde benim yargılamayan tarafım? nerdeeee? neden geldim ben oyunlara? eskiye döndüm ya şu son 2 haftadır. korkular akabinde saçmalamalarsonra daha daha saçmalamalar. insanlar öyle böyle şöyle demesin diye rol yapmalar. samimiyetsizlikler! bu ne ya? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şaşkın

telkinleri de aksatıyorum! noluyor banaaa???? eskiye döndüm ben ya! of ya! napıcam ben yaaaaaaaaaaaa??????????????????????????