selam günlük,
yine başladım "hep benim başıma mı geliyor bunlar?" o da benim şansım herhalde" demeye...
aynı o secret videosundaki eşcinsel gibiyim tüm kabadayılar beni buluyor.. kabadayı = olumsuzluk
öyle rölantiye aldım kendimi sanki. bilmiyorum nereye doğru sürükleniyorum. yaklaşık 1 saattir kitabım bana bakıyor ben kitabıma bakıyorum. ööyle bakışıyoruz. kendi kendini okuyamayacağına göre zor olacak...
hafta sonu çok önemli bir sınavım var. benim için çok önemli ve şartları çok çok iyi olan bir iş için giricem sınava. kaygılanmıyormuşum gibi yapıyorum ama çok kaygılanıyorum. bu işe ihtiyacım var. para için değil kendi kendime başarabileceğimi kanıtlamak için. kendime olan güvenimi yeniden kazanmak için. bunun gibi bir sürü neden...
korkuyorum günlük. kazanamamaktan başaramamaktan korkuyorum... napmalıyım? günlük bana yardım edin!
içimden sürekli kendimi seviyorum diyorum. zaten son günlerde kendime söylediğim tek iyi şey bu. kendimi seviyorum ve güvendeyim. başarabilirim. mutluyum. her şey yolunda.
beni rahatsız eden şey var ya.. geri geldi...
tam anlamıyla değil ama kendini hissettiriyor. güçsüz düştüm o yüzden oldu. dharma zayıf düşünce the others tekrar başladı istilaya. izin vermemeliyim.vermiyorum. güvendeyim. kendimi seviyorum. sevilmeye layığım. güvendeyim.............. güvendeyimmmmmmm
günlük
ben, "bayan fırsat buldumu yan çizer" modundan kurtulmalıyım. hatta kurtuldum.
bir yardım edin nerden başlicam ben?