Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

just a girl....

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri just a girl.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam günlük, özür dilerim yazamadım sana kaç gündür. buralarda değildim de. sana ulaşacak bir bilgisayarda yoktu. o yüzden kusuruma bakma.. neler mi oldu bu süre zarfında? özetle hayat üzerime gelerek beni ölçmeye çalışıyor diyebilirim. dört bir yandan olumsuzluklar sardı sarmaladı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

just a girl....

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-04-2009, 09:42 PM   #81 (permalink)
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 14.04.09

selam günlük,
özür dilerim yazamadım sana kaç gündür. buralarda değildim de. sana ulaşacak bir bilgisayarda yoktu. o yüzden kusuruma bakma..

neler mi oldu bu süre zarfında?
özetle hayat üzerime gelerek beni ölçmeye çalışıyor diyebilirim. dört bir yandan olumsuzluklar sardı sarmaladı her yanımı. umutsuzluğa düştüm biraz ama sonuçta biliyorum o olumsuzluklarda geçmişte ektiğim kötü tohumlarım. benden kaynaklanıyor. ben kendimi affetmeliyim ki herkes kendini affetsin. ben kendimi sevmeliyim ki herkes kendini sevsin. ben çözümlemeliyim ki herkes çözümlensin. anlayacağın biliyorum ben ettim ben buluyorum günlük.

iş yaşamyla ilgili, arkadaşlıkla ilgili olumsuz şeyler geliyor hem benim hem beyaz atlımın başına. ama napalım o "allah beni sınıyor inanıyorum düzelecek" diyor. ben "benim düşüncelerim yüzünden oldu" diyorum ikimizde elimizden geleni yaparak allah'a havale etmiş durumdayız.

kendime kızdım şu son birkaç günde. baya kızdım hatta hatta bazen yargıladım. başkalarının ne düşündüğünü önemsedim. beni üzmesine izin verdim olayların. ama inan bana kısa zamanda toparladım günlük. bu defa olanları içime bilincimin çöplüklerine attığımı düşünmüyorum. oldu üzüldüm kızdım yada tepki vermedim ama geçirdim. bazen aklıma gelio ama pek umursamıyorum. bak umursamıyor gibi yapmıyorum gerçekten umursamıyorum.

ne desem bilmem ki...
özetle bu işte. allah yardımcım, yardımcımız olsun. önümüzde uzun bir yol var.
ve benim onun yardımına çok ihtiyacım var...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 15-04-2009, 10:40 AM   #82 (permalink)
Üsteğmen

155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 15.04.09

günlük
üstüme gelmeye devam ediyor her şey.
olumlu düşünmeye devam ediyorum. olumlu düşünücem bugünün meyvelerini bir süre sonra almaya başlicam başıma çok güzel şeyler gelecek diyorum içimden. harika ve hayırlı bir iş bulucam para beni bulacak diyorum içimden.

olacak..

mutluyum, değerliyim, sevgi doluyum. kızdığım insanlar bana bir şeyler öğretmek için benleler. ihanet değil onlar ders. seviyorum kendimi..........
Alt 17-04-2009, 10:54 PM   #83 (permalink)
Üsteğmen

Standart 17.04.09

selam günlük,
olduğum ortamdan kendimi 10 dakikalığına soyutlayıp sana yazıyorum. zaten kaç gündür ihmal ediyorum seni.

ben iyiyim. güzelim. tatlıyım. işimi bırakıyorum. ama bırakır bırakmaz başka fırsatlar ardarda geliyor. hemde kendi mesleğimle ilgili şeyler. bunlar benim ekmeye başladığım güzellik tohumlarımı günlük? eğer bensem harika

rahat bırakmıyorlar beni gitmem lazım günlük..
uzun zamandır eğlendiğim yegane ortam zaten..
öpüyorum seni...
Alt 18-04-2009, 09:05 PM   #84 (permalink)
Üsteğmen

Standart 18.04.09

selam günlük,
uzun zamandır doğru dürüst yazamadım sana. ihmal ediyorum seni biliyorum ama sanırım kendimi de aynı ölçüde ihmal ediyorum.
dalgalanmalarım oluyor benim bugünlerde ama normal olduğunu düşünüyorum sonuçta çocukluğumdan beri değersiz, çirkin vs hissediyorum. şimdi ise kendime dair tüm düşüncelerimi kökten değiştiriyorum. yenilerin eskilerle çatışması normal. zaten benim için geriye tik taklayan bir saat yok ki.. rahat olabilirim. değerliyim. sevgi doluyum. kendimi seviyorum. her geçen gün daha iyiye gidiyorum. mutluyum. bugün kötü hissederim yarınm iyi. ama bir süre sonra her şey değişir ve ben hep iyi hissederim.

bir kaç haftadır telkinlerim aksıyor seyahat halinde olmamdan dolayı. ama olsun önemli değil. telkinleri ben kendi kendime de sözle söyleyebilirim.

bugün neden kendimi çirkin hissettiğimi sordum kendime. düşündüm. başkalarının benimle ilgili düşünceleri neden bu kadar önemliydi benim için?
neden ben kendimden emin olamıyordum bir türlü? neden benden başka herkes güzeldi fakat ben değildim. kendimi yaşlı çirkin kötü vs hissetmeme neden olan neydi? neden kendim dahil hiç kimse için yeteri kadar iyi olamıyordum?
değersizlik hislerim kuvvetlendi bugünlerde. memnun olamadım bir türlü kendimden yine. of.. daraldım bea

neyse her şey düzelecek sonuçta sürekli koşar adım marş durumunda olmak durumunda değilim. bir süre böyle olsun bakalım. vardır bunda da bir hayır..

yok yok aksattım ben olumlamalarımı günlük............
Alt 22-04-2009, 05:23 PM   #85 (permalink)
Üsteğmen

Standart 22.04.09

selam günlük,
napıosun? ben pek iyi değilim.
üstüme üstüme geliyor her şey demiştim ya.. maşallah devam ediyor. 4 koldan haldır haldır geliyorlar. hayır o değil de bir geldiler mi kalabalık geliolar. tek tek gelsenize kardeşim. nedir bu böyle? güçsüz mü buldunuz nedir anlamadım ki?

nerden başlasam yahu? her şey karıştı. sevindiklerime sevinemedim tam olarak. üzülemiyorum zaten eskisi gibi. gene nötr böyle bi garip bir şey oldum ben. bir vurdum duymazlık bir adam sendecilik bir bana necilik...

kendimi çirkin hissediyorum gene. bunun nedeni güzel olduğunu düşündüğüm biriyle ilgili sanırım. kendime dair ne kadar kötü hissim varsa ortaya çıktı. cildimi çok kötü hissediyorum. çirkin hissediyorum sürekli. ağzım kuruyor. inanılmaz su içesim geliyor. ne kadar içersem içeyim işe yaramıyor zaten. hep susuzum.

işten ayrılıyorum. yarın son günüm. buna üzülmüyorum. sadece para bakımından bir ay daha çalışsam beni rahatlatacaktı ama olmadı napalım sağlık olsun. vardır bunda da bir hayır değil mi?

şimdi karşıma başka bir iş fırsatı çıktı. çok kurumsal iyi bir şirket ama çok değişik bir işe alım süreçleri var. yani o kadar zorluyorlarki sankim astronot olucaz. yada ne bilim ac(j)an yapacaklar bizi. çok istiyorum oradaki işi ama işte olur mu olmaz mı bilmiyorum. çok endişeliyim. ya olmassa ya elenirsem ya bilmem ne .. ENDİŞELİYİM..

iş konusunda ne yapacağımı hayatıma nasıl yön verip şekillendireceğimi bilmiyorum. ve hala başkalarının benimle ilgili düşünceleri ÇOK önemli öyle ki bir benle ilgili bir şey söyledi geçen gün. aldırış etmemiş gibi yaptım ama tuttum tuttum içimde bugün patladı. kırıdm döktüm gene. zaten çirkin hissediyorum. zaten hasta oldum gene. her tarafım sivilce doldu. adet olamıyorum. polikistiğim zaten. anksiyetem var. offfffffffffffffffffff

kabus mu be bu?
Alt 22-04-2009, 10:13 PM   #86 (permalink)
Üsteğmen

sevgili günlükçüm
kendimi dışarılara attım. nerdeyse yan çiziodum fekat çizmedim bu defa. kıyısından döndüm diyebiliriz.

beni gören tanıdıklarım "noolmuş sana yaahu? ne bu surat?" dediler. bizim buralarda bir laf vardır biraz argo ama "şaftın kaymış" dedi bir arkadaşım bana. kötü bir şey bu...

biraz önce bir diyalog geçti beyaz atlıyla aramda. söylediklerimden pişman gibiyiiimm ama aynı zamanda değil gibiyim. çünkü söylediklerim hissettiklerimdi. bazılarının hoş olmadığını söyleyeceği şeylerdi söylediklerim ama gerçekten düşündüğüm buydu. biraz suçlu hissediyorum pişmanlıkla beraber ama çok değil. yumruk efendi gene uğradı şimdi sağolsun hiç yalnız bırakmıyoooorr.şaşkın

off günlükçüm. be giddim yatim böyle olmicak. uyuyim sevgili bilinçaltım benle iş birliği yapıcak bu gece ne var ne yok dökecek beraberce anlaşıcaz öyle değil mi sevgili bilinçaltım? ha?

gideyimde yüzümü temizleyim. gece yatmadan yüzümü temizlemessem tabi cildim iyi görünmez!!!!! nemlendirmessem bakmassam nası pempe pempe parlasın? haa cildim iyi deyince oluyo ya!
sabaha kadar olumla just a girl bakarsan bağ olur bakmassan dağ olur!!!!
Alt 24-04-2009, 10:09 PM   #87 (permalink)
Üsteğmen

Standart 24.04.09

ben tembelleştim..
illa gene başıma kötü bir şey gelmesi lazım yani benim akıllanmam yoluma devam etmem için. çok fena tembelleştim hatta HAKKATEN tembelleştim pis yan çiziyorum ayak yapıyorum ayıp bana ayıp! kitaplarımı olumlamalarımı her şeyi bıraktım. kaç gündür bırakmamışım taklidi yapıyorum kendimi kandırıyorum bugün dank etti kafamaaa!
BEN BAL GİBİ YAN ÇİZİYORUMM!!

baksana sana yazmıyorum bile hep aksatıyorum. ertelemeye başladım gene. yahu insanoğlyu nası bir şey? ya bu ego bilinç altı alt benlik nefis nasıl adlandırıosanız nasıl bir şeydir ya? bu kadar mı hazır yan çizmeye?
ya ben? ya ben? ne oldu benim o değişen, bundan zevk duyan başına mucizeler geldikçe sevinen yanıma? ne oldu alçak gönüllülüğüme? nerde benim yargılamayan tarafım? nerdeeee? neden geldim ben oyunlara? eskiye döndüm ya şu son 2 haftadır. korkular akabinde saçmalamalarsonra daha daha saçmalamalar. insanlar öyle böyle şöyle demesin diye rol yapmalar. samimiyetsizlikler! bu ne ya? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şaşkın

telkinleri de aksatıyorum! noluyor banaaa???? eskiye döndüm ben ya! of ya! napıcam ben yaaaaaaaaaaaa??????????????????????????
Alt 24-04-2009, 10:27 PM   #88 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: just a girl....

Sakin ol biraz bakalım. Bu duraksama belki de gerekliydi. Zaten ben yola başladım, değiştim artık bundan sonra eskiye dönmem diyerek her şeyi birden bırakırsan olacak olanlar oluyor şu an. Kendini hırpalama, çözüm bu değil. Kendini yargılayarak yeniden uzaklaştırma kendinden canım benim.

Kaldığın yerden devam et. Gelişim ve kendinle tanışma ardından bütünleşme evresi bir kaç ayda tamamlanacak bir şey değildir. Bu bir yaşam stilidir, alışkanlıktır. Önce hoşlanmadığın alışkanlıklarını kendi yollarına gönderip, sevdiğin çiçeklerin tohumlarını ek bahçene ve bırak onlar yeşerirken sen hayatın tadını çıkar. O tohumların güneşi umutların, suyu eylemlerindir unutma. Eylemlerinde ne kadar sevgi olursa bahçen o kadar parlak ve canlı olur.

Hadi bakalım, kalk yavaş yavaş ayağa ve yeniden başla o güzel hayatına. Herşey senin elinde biliyorsun, kaç kez deneyimledin bunu. Başlamak başarmanın yarısıdır, süreklilik de geri kalanıdır.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2009, 07:49 PM   #89 (permalink)
Teğmen

cemboli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 576
130 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cemboli will become famous soon enoughcemboli will become famous soon enough
Standart Cevap: just a girl....

sevgili justagirl abla.
ben de çok biliyomuş gibi yazmak istemiyorum ama kendi görüşlerim var öyle.
ben kendimde gördüğüm hatalarımı yazayım buraya.ben depresyondan kurtulmayı tamamen üzüntülerimden kurtulmak sanıyorum.halbuki hayatta üzüntüler de var mutluluklar da benim üzüntüm 1 hafta falan sürüyo.eğer seninki benimkinden 1 gün bile kısaysa sevinmelisin.ve ben de sevinmeliyim ki 1 hafta mutlu sonra 1 ay mutsuz insanlar da vardır.yada mutluluğu çok az olan insanlar.en iyisi olmadığımız gibi en kötüsü de değiliz.ben senin kardeşin olarak bunları sölemek istedim.ben de günlüğüme yazıyorum iyi kötü anılarımı.bi bakayım dedim mutlu olduğum yazılar mı daha fazla yoksa mutsuz olduğum mu.ve mutlu olduğum daha fazla allaha şükür.senin günlüğüne de baktım senin de mutlu olduğun zamanlar daha fazla.hiç değilse bununla yetinebiliriz.çünkü mutlu olucam diye hırs yapınca iyice mutsuz oluyosun.bırakalım mükemmel olmayı.kim mükemmel ki.kim hayatı boyunca hep mutlu ki.acısıyla tatlısıyla hayat devam ediyor.
Alt 27-04-2009, 07:49 PM   #90 (permalink)
Üsteğmen

Standart 27.04.09

selam günlük,
yine başladım "hep benim başıma mı geliyor bunlar?" o da benim şansım herhalde" demeye... aynı o secret videosundaki eşcinsel gibiyim tüm kabadayılar beni buluyor.. kabadayı = olumsuzluk

öyle rölantiye aldım kendimi sanki. bilmiyorum nereye doğru sürükleniyorum. yaklaşık 1 saattir kitabım bana bakıyor ben kitabıma bakıyorum. ööyle bakışıyoruz. kendi kendini okuyamayacağına göre zor olacak...

hafta sonu çok önemli bir sınavım var. benim için çok önemli ve şartları çok çok iyi olan bir iş için giricem sınava. kaygılanmıyormuşum gibi yapıyorum ama çok kaygılanıyorum. bu işe ihtiyacım var. para için değil kendi kendime başarabileceğimi kanıtlamak için. kendime olan güvenimi yeniden kazanmak için. bunun gibi bir sürü neden...
korkuyorum günlük. kazanamamaktan başaramamaktan korkuyorum... napmalıyım? günlük bana yardım edin!

içimden sürekli kendimi seviyorum diyorum. zaten son günlerde kendime söylediğim tek iyi şey bu. kendimi seviyorum ve güvendeyim. başarabilirim. mutluyum. her şey yolunda.

beni rahatsız eden şey var ya.. geri geldi...
tam anlamıyla değil ama kendini hissettiriyor. güçsüz düştüm o yüzden oldu. dharma zayıf düşünce the others tekrar başladı istilaya. izin vermemeliyim.vermiyorum. güvendeyim. kendimi seviyorum. sevilmeye layığım. güvendeyim.............. güvendeyimmmmmmm

günlük
ben, "bayan fırsat buldumu yan çizer" modundan kurtulmalıyım. hatta kurtuldum.
bir yardım edin nerden başlicam ben?

Bookmarks

Etiketler
girl....