Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2008, 01:07 PM   #8 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ( içimizdeki sevgili ) dişi ve erkek tanrısallık

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
kıyamam senin yaralarına.. onlar geçici bitanem sende biliyorsunki..

rada ufak ufak birbirimizi yaralıcazki iyi günlerimizin kıymetini daha çok bilelim..

tırmala sen.. şekerim sil gözyaşlarını.. kediler ağlamaz..

belkide ben bu mesajı azıcık sana dokunsun diye eklemişimdir..

sen anladın onu..

kızım varya kötüsün kötü ben başlıktan anladım zati kötü şaman
neyse herşey yoluna girdi diyim ben sana sen anladım onu

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
yaralıyım yaa dokunduuu
pisim...ağlama be gülüm...alışık değilim ağlamana....
arada ağlamak iyi gelir insan tabiyatına meark etmeyin siz beni aslanım ben aslan

Alıntı:
melanie87 Nickli Üyeden Alıntı
evet ağlama.burada nieche'nin bir sözünü söyleyeyim de felsefe olsun "öldürmeyen acı beni güçlendirir." demiş adam.gerçekten de aslında insanlar yaşadığı acı dolu şeylerden sonra böle düşünmesi daha iyi oluyor.ben de zaman zaman yaşadığım şeylerden sonra böyle derim."artık daha da güçlendim yoluma daha emin adımlarla ilerleyeceğim." tabi maalesef herşeyde böyle olmayabiliyor.pff çeliştim ben
öldürmeyen acı beni gerçekten kuvetlendiriyor bu kesin

ehehheh buda benden olsun