2 gün oldu üye olalı,o kadar ihtiyacım vardıki hayatımın bigün değişeceği inancına.21 yaşındayım ve aşmam gereken çok şey var daha.ilk önce kendimi değiştirmem gerektiğinin farkındayım.çok sıkıldım bu halimden
insanlar beni hep ne kadar sessiz diye adlandırıyolar,önceden böyle değildim ailemde sorunlar oldu ve ben 2 senedir insanlardan kopuk kendi halimde yaşıyorum,hiçbirşey yapmak içimden gelmiyo.ama insan içine çıkmak hayatımı biyerden devam ettirmek zorundayım,inanın bu benim için çok zor,insanlarla konuşurken buna en yakın kişiler dahil gözüm ve ağzım titriyo aşırı heyecandan sanırım.bunu azda olsun aştım sayılır ama yolum hala uzun.cahil bi insan değilim fakat girdiğim ortamlarda konuşacak bişey bulamıyorum böyle oluncada iyice içime kapanıyorum.umutsuz vaka olarak görüyodum kendimi burası karşıma çıkana kadar.şimdi inanıyorum kendime ama bunun için yardıma ihtiyacım var
artık beni sessiz içine kapanık biri olarak görmelerini istemiyorum.fırsat buldukça telkinleri dinliyorum işe yarayacağına inanıyorum ve bu yazdıklarımı okuyup o halimi hatırladıkça gülümsemek istiyorum.
Atakan bey umarım bu yazdıklarımı okuyup bana bi yol gösterirsiniz,hayat benim için yeni başlıyo ve iyi bi yönde ilerlemesi için ihtiyacım var size