18-05-2008, 03:54 PM
|
#9 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: burdayım hayatımın değişmesi adına:) merhaba arkadaşlar
üye olalı 3 haftayı geçti,karşıma burada çıkan hayatımı değiştirecek fırsatları ilk 1 hafta çok iyi değerlendirmeye çalıştım.ama daha sonra uygulayamadım,bir süre ara vermeye karar verdim.telkinleri dinlemeye başlarken inancım çok büyüktü değişmeye başlayacağımı biliyordum ama ne yalan söyleyeyim bu kadar hızlı beklemiyodum.evet yeterince dinlemedim fakat inancım sayesinde bende büyük gelişmeler oldu.yukarıda yazdığım, ortamlarda aşırı heyecanlanmam,ağzımın gözümün titremesi çok hızlı bi şekilde beni şaşırtacak derecede azaldı.bu benim için o kadar önemliydiki ilk adımı sağlam bi şekilde attım sanırım.benim aşırı heyecanlanmam gereken bir olayda o kadar doğal tepkiler verdim o kadar rahattımki bunun benim için önemi anlatılacak gibi değil.şimdiden insanlar arasında daha rahat daha içten ve daha huzurluyum
verdiğim arayı fazla uzatmamaya çalışıcam,birşey yaptımmı yarım yapmak istemiyorum mp3 çalarım olmadığı için yeterli dinleyemiyodum.doğum günümde anneme mp3 çalar aldırıyorum aklıma ilk gelen hediye bu oldu biraz zorla aldırıyorum ama olsun annemde hayatımın değişmesini çok ister
ben burada değişimlerini yazan arkadaşların hikayelerini okudukça daha çok ümitlenmiştim.şimdi istiyorumki bende değişenleri okudukça yeni arkadaşlarda bu yola tereddütsüz adım atsınlar.bu yüzden kısa bi zaman içinde büyük değişikliklerle yine karşınızda olucam
Atakan beye,suzzy ve hayalayaz ablama ve paylaşımlarından daha yararlanamadığım diğer üyelere sonsuz teşekkürler |
| |