Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

burdayım hayatımın değişmesi adına:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri burdayım hayatımın değişmesi adına:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2 gün oldu üye olalı,o kadar ihtiyacım vardıki hayatımın bigün değişeceği inancına.21 yaşındayım ve aşmam gereken çok şey var daha.ilk önce kendimi değiştirmem gerektiğinin farkındayım.çok sıkıldım bu halimden insanlar beni hep ne kadar sessiz diye adlandırıyolar,önceden böyle değildim ailemde sorunlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

burdayım hayatımın değişmesi adına:)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-04-2008, 02:11 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
şerda is an unknown quantity at this point
Standart burdayım hayatımın değişmesi adına:)

2 gün oldu üye olalı,o kadar ihtiyacım vardıki hayatımın bigün değişeceği inancına.21 yaşındayım ve aşmam gereken çok şey var daha.ilk önce kendimi değiştirmem gerektiğinin farkındayım.çok sıkıldım bu halimden insanlar beni hep ne kadar sessiz diye adlandırıyolar,önceden böyle değildim ailemde sorunlar oldu ve ben 2 senedir insanlardan kopuk kendi halimde yaşıyorum,hiçbirşey yapmak içimden gelmiyo.ama insan içine çıkmak hayatımı biyerden devam ettirmek zorundayım,inanın bu benim için çok zor,insanlarla konuşurken buna en yakın kişiler dahil gözüm ve ağzım titriyo aşırı heyecandan sanırım.bunu azda olsun aştım sayılır ama yolum hala uzun.cahil bi insan değilim fakat girdiğim ortamlarda konuşacak bişey bulamıyorum böyle oluncada iyice içime kapanıyorum.umutsuz vaka olarak görüyodum kendimi burası karşıma çıkana kadar.şimdi inanıyorum kendime ama bunun için yardıma ihtiyacım var artık beni sessiz içine kapanık biri olarak görmelerini istemiyorum.fırsat buldukça telkinleri dinliyorum işe yarayacağına inanıyorum ve bu yazdıklarımı okuyup o halimi hatırladıkça gülümsemek istiyorum.
Atakan bey umarım bu yazdıklarımı okuyup bana bi yol gösterirsiniz,hayat benim için yeni başlıyo ve iyi bi yönde ilerlemesi için ihtiyacım var size

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

şerda isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2008, 02:53 AM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: burdayım hayatımın değişmesi adına:)

Hoşgeldiniz
Telkinler kişisel gelişim amaçlıdır.Yani dinlemek için bir sorununuz olması gerekmemektedir.Ancak sosyal yaşamda sorunları olan kişilerde etkiler daha fazla ortaya çıkmaktadır.

Rehber bölümümüzde tavsiye ettiğimiz üzere sabırla dinlemeniz yeterli olacaktır.Ancak etkileri gördükten sonra hemen telkin dinlemeyi bırakmayınız.Uzunca bir süre dinlemeniz gerekiyor.Uyurken ,internette dolaşırken ,kitap okurken tv izlerken hatta aynı anda başka bir müzik dinlerken dinleyebilirsiniz.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2008, 03:17 AM   #3 (permalink)
Teğmen

teşekkür ederim cevapladığınız için,şimdilik ego ve suçluluktan birer tane seçtim bu ikisini ardarda dinliyorum hep,acaba sadece bitanesini ardarda 4-5 kez dinleyip diğerinemi geçmeliyim yoksa böyle mi devam edeyim hangisi daha faydalı olur
Alt 27-04-2008, 03:33 AM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Liste yapınız bir o bir diğeri çalsın...
Bazı üyelerimiz listelerine 2 adet suçluluk 2 adet ego'da koyabiliyorlar.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-04-2008, 03:56 AM   #5 (permalink)
Teğmen

tekrar teşekkür ederim,iyigeceler
Alt 27-04-2008, 10:30 AM   #6 (permalink)
hayalayaz
Guest

şerdacığım hoşgeldin kuzum

sen benden iyi durumdasın..ben bir yıl öncesine kadar kendim için en garantili yerin yatağım olduğunu düşünüyor, ve oradan çıkmak istemiyordum..dışarı çıkmak zorunda kaldığımda ise kalbim sıkışıyor.bir an önce eve dönmek için can atıyordum..şimdi iyiyim.çok şükür hayatın içinde neşeyle dolaşıyorum..sen benden daha kısa sürede iyi olursun.çünkü 1= genceciksin daha
2= yaşadığın olumsuzluklar her ne ise benimki kadar çok değildir..( ben 50 yaşındayım..yaşadığın olumsuzluklar çok değildir derken yıl farkını koydum araya.) .eminim sen bu yaz geçmeden yeni planlar yapacak, neşeyle gülecek duruma geleceksin..zaten burada bulunuşun.vazgeçmediğini, vazgeçmeyecek kadarda güçlü olduğunu gösteriyor..kendini hazır hissettiğinde dinlediğin telkinleri sitede açıklamaları bulunan eft, nlp, sedona, deep peat meditasyon gibi çalışmalarla destekle..daha çabuk netice alırsın..dertleşmek istediğinde, soruların olduğunda..elimizden geldiğince, aklımız yettiğince..bilgimiz elverdiğince senin yanındayız..burada olduğun için ve vazgeçmediğin için saygılı sevgiler
Alt 27-04-2008, 03:27 PM   #7 (permalink)
Teğmen

çok sağol hayalayaz ablacım,inan yazdıkların o kadar mutlu ettiki beni.insan bazen kendini o kadar yalnız çaresiz hissediyoki ama tanımadığım insanların bile bana yazdığı destek veren sözler beni dahada olumlu düşündürüyo.inşallah bi gün bense senin gibi neşeyle dolaşırım hayatın içinde
vakit ayırıp yazdığın için teşekkürler
Alt 27-04-2008, 03:55 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
16 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
creeat is an unknown quantity at this point

Alıntı:
şerda Nickli Üyeden Alıntı
çok sağol hayalayaz ablacım,inan yazdıkların o kadar mutlu ettiki beni.insan bazen kendini o kadar yalnız çaresiz hissediyoki ama tanımadığım insanların bile bana yazdığı destek veren sözler beni dahada olumlu düşündürüyo.inşallah bi gün bense senin gibi neşeyle dolaşırım hayatın içinde
vakit ayırıp yazdığın için teşekkürler
hoşgeldin. umarım hayal ablanın dediği gibi bir an önce mutlu günlerine dönersin...
Alt 18-05-2008, 03:54 PM   #9 (permalink)
Teğmen

merhaba arkadaşlar
üye olalı 3 haftayı geçti,karşıma burada çıkan hayatımı değiştirecek fırsatları ilk 1 hafta çok iyi değerlendirmeye çalıştım.ama daha sonra uygulayamadım,bir süre ara vermeye karar verdim.telkinleri dinlemeye başlarken inancım çok büyüktü değişmeye başlayacağımı biliyordum ama ne yalan söyleyeyim bu kadar hızlı beklemiyodum.evet yeterince dinlemedim fakat inancım sayesinde bende büyük gelişmeler oldu.yukarıda yazdığım, ortamlarda aşırı heyecanlanmam,ağzımın gözümün titremesi çok hızlı bi şekilde beni şaşırtacak derecede azaldı.bu benim için o kadar önemliydiki ilk adımı sağlam bi şekilde attım sanırım.benim aşırı heyecanlanmam gereken bir olayda o kadar doğal tepkiler verdim o kadar rahattımki bunun benim için önemi anlatılacak gibi değil.şimdiden insanlar arasında daha rahat daha içten ve daha huzurluyum
verdiğim arayı fazla uzatmamaya çalışıcam,birşey yaptımmı yarım yapmak istemiyorum mp3 çalarım olmadığı için yeterli dinleyemiyodum.doğum günümde anneme mp3 çalar aldırıyorum aklıma ilk gelen hediye bu oldu biraz zorla aldırıyorum ama olsun annemde hayatımın değişmesini çok ister
ben burada değişimlerini yazan arkadaşların hikayelerini okudukça daha çok ümitlenmiştim.şimdi istiyorumki bende değişenleri okudukça yeni arkadaşlarda bu yola tereddütsüz adım atsınlar.bu yüzden kısa bi zaman içinde büyük değişikliklerle yine karşınızda olucam
Atakan beye,suzzy ve hayalayaz ablama ve paylaşımlarından daha yararlanamadığım diğer üyelere sonsuz teşekkürler

Bookmarks