13-05-2008, 04:40 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: uyku merhabalar nyxx..
hoşgeldin yanımıza..
benzer deneyimleri ben dahil bir çok arkadaşımız yaşadı..
telkinler bilinçaltımıza ulaşıyor..
bilinçaltı bizim gizli hazinemiz aynı zamanda onun hazine olduğunu farketmediğimiz zamanlarda kullandığımız çöplüğümüz..
biz çöpte atsak o geri dönüştürerek eldeki veriler doğrultusunda en yarralı halde geridönüştürmeye çalışır..
şimdiye kadar ki bilinçaltı kodlamalarımızı düşünürsek yanlışlıkları farkettik ve telkinler yolu ile bunları değiştirmeye çalışıyoruz..
ister istemez eski kalıplarımız yenilerine karşı bir direniş başlatıyorlar..
bu direnişe karşı koyabilmek için telkinleri tekrarlamak şart.. aynı zamandada eylemlerimizle destelemek şart..
kendi adıma benim sıkıntılı olduğum zmanlardaki savunma mekanizmam uyumaktır.. kötü düşünmektense .. incinmektense uyumayı tercih ederim..
bazen dünya batıyo olsa beni aradığınızda uyurken bulabilirsiniz..
uyurken yenilendiğim fikri vardır... benimle birlikte her şeyin yenilendiğini düşünürüm..
yeni duygular yeni enerjiler.. uyandığımdada bıraktığım noktadan değil daha ileriden başladığıma inanırım..
bu benim savunma mekanizmam olmuş.. belki sizinde aynı şekildedir..
ya da eski ile yeni nin savaşında yorgun düşen ruhunuz uyuyup yenilenmeye çalışıyordur..
bu geçici bir süreç..
isterseniz akşamları zinde uyanma telkinini listenize alın.. ertelemeyi bırak telkininide tavsiye ederim.. super
her ikiside kısa ve eylemi destekleyici oldukları için ilk başlardan itibaren dinlemizde bir sakınca yok..
kilo vermek gibi çok basit gözüken sorunlarımzıın temelinde bile mutlaka kendimizi savunmak adına
geliştirdiğimiz bir takım yanlış inançlarımız.. kendimizi yada başkalarını suçlamalarımız yatabilir..
onun için dinlediğiniz kilo verme telkinin ucu kimbilir içsel yolculuğunuzda hangi blokajlarınızı temizlemeye çalışıyordur..
hedef kilo vermek bile olsa rehber bölümde önerdiğimiz gibi ego suçluluk ve kendine güven telkinlerini de dinlemenizi öneririm..
sevgiler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |