Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 10:30 AM   #6 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: burdayım hayatımın değişmesi adına:)

şerdacığım hoşgeldin kuzum

sen benden iyi durumdasın..ben bir yıl öncesine kadar kendim için en garantili yerin yatağım olduğunu düşünüyor, ve oradan çıkmak istemiyordum..dışarı çıkmak zorunda kaldığımda ise kalbim sıkışıyor.bir an önce eve dönmek için can atıyordum..şimdi iyiyim.çok şükür hayatın içinde neşeyle dolaşıyorum..sen benden daha kısa sürede iyi olursun.çünkü 1= genceciksin daha
2= yaşadığın olumsuzluklar her ne ise benimki kadar çok değildir..( ben 50 yaşındayım..yaşadığın olumsuzluklar çok değildir derken yıl farkını koydum araya.) .eminim sen bu yaz geçmeden yeni planlar yapacak, neşeyle gülecek duruma geleceksin..zaten burada bulunuşun.vazgeçmediğini, vazgeçmeyecek kadarda güçlü olduğunu gösteriyor..kendini hazır hissettiğinde dinlediğin telkinleri sitede açıklamaları bulunan eft, nlp, sedona, deep peat meditasyon gibi çalışmalarla destekle..daha çabuk netice alırsın..dertleşmek istediğinde, soruların olduğunda..elimizden geldiğince, aklımız yettiğince..bilgimiz elverdiğince senin yanındayız..burada olduğun için ve vazgeçmediğin için saygılı sevgiler