Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 02:28 PM   #5 (permalink)
birmutluluk
Guest

Standart Ynt: telkinler sayesinde başarıyorum galiba

çok teşkr.ediyorum canım benim eski halime göre iyiyim diyebilirim kendimi daha çok seviyorum güvenim geldi ama hala eksikler var tarumar olabileceğimi hissediyorum.şu sıkıntıyı bir atabilsem tam anlamıyla elimde değil kesinlikle bilinçaltı işte mükemmeliyetçi davranıyorum insanlar içnde aptal durumlara düşecem sanıyorum ne kötü dimi ama elimde değil çok heyecan yapıp yüzüm kızaracak klasım sarsılacak diye ödüm kopuyor.bilemezsem bilemem yapamazsam yapamam aman canım bu ne ne mantıksız şey değilmi ama gelde bunu beynime anlat kendime çok kızıyorum bu konuda.tam bir sosyal fobikim yani.yapamama rezil olurum gibi bir duygu yoğun bir sıkıntı geliyor heyecan geliyor .üniv.sınavına bile girmemiştim düşük puan alır rezil olurum diye.o yüzden hiç çalışmadım bile zaten depresif oldumdan okula derslerede hiçbir zaman ilgim olmamıştı.ama esskiden bunların bilincnde değildim.kendimi tanımıyordum.ne çok şey kaçırdım kimbilir.stres insanı çok kötü yapıyor bütün0 hayatını etkiliyor.telkinler bakalım ne kadar etki edebilecek inş. dusun