Konu: Başlıksız
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2007, 07:58 PM   #39 (permalink)
Korkunc
Üsteğmen

Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Başlıksız

Bkz. Mesajın solu

Korkunc
Üye
** (Üsteğmen. Mümkünse Sn.Admin tek yıldız yapsın. Ben teğmenliği daha çok seviyorum. Gerçekçi olsun.)

<<======== (Icon, avatar, logo, mesaj konusu)

Ben adaletten vazgeçmedim aldığım bir ekmeği bile paylaşırken. Öyle ki (bakın öyle süper anlatacağım ki oscar boşa gitmeyecek şaşkın) bu kadar.

Değil. Ben kesiyorsam ekmeği bırakırım arkadaşın önüne o seçer (Bıçak yoksa elimle koparırım bahtına ne düşerse). İşte ilginç bir durum çıktı ortaya. "Bıçak kimdeyse adaletin teminatı da odur". Vay be ekmekten bile çıkartırım kelimeyi. Hemen yazayım kapıma. Konunun özüne dönüp Korkunc lukları bırakalım.

Logo geçenlerde internetten bakmıştım adalet tanrıçanın ismine. Şimdi ismini unuttum ama tekrar bakıp da hayat hikayesini yazmak vardı. Neyse. Tesis miydi, terzi mi termit...tamam. Hatırımdan çıkmış.

Tesadüf işte gelmiş benim avatarım olmuş. Tesadüf ki konu oraya gelmiş.

Yani diyor ki meali:

Gözlerim kapalı ki görmem ben hiçbir şeyi, kefede doğru tartmıyor kılıçda baston olmuş yorulmuş artık o çağlardan beri bizim sakaların su sattığı durumdaki gibi elde kefe dolaşıyor. Kör olunca kılıçla yönünü buluyor. O kadar.

Durum raporu bu.

Mağdur. Hayat değil, adalet değil, insan.

Hayat dediğin odada adalet dediğin duvarda insan ne yapabilir. Teknik hikayeleri katmazsak ancak yumruklayabilir duvarı ki belki yıkılır da yeniden yapar. Ben çok yumruk attım o duvara da elimdeki kandan başka kar kalmadı. Sağlam işçilik!

Vazgeçmiyorum belki. Ama ağlamak da çözüm değil. Orası ağlama duvarı da değil. Paylaşamıyorum. Yaşamaya başlıyorum. Sonra bırakıyorum. Ben ses çıkarmak istediğimde tüp içten patlıyor ben duramıyorum. Ellerim kırık, benim de gözlerimde yaş oluyor. Üzülüyorum. gücüm de yetmiyor. Korkunc ta evrimini tamamlamadı henüz.

Ben ses çıkarmak istediğimde tüp içten patlıyor ben duramıyorum.

Neden devlette bir işe girmiyorsun diyorlar. Tek kelime ile cevap veriyorum. Sürerler.

Atarlar o körün önüne, bastonu diye kullandığını kaldırır, bize denk gelir. İkiye böler sonra tartar, tam ortadan bölmüş müyüm diye.

Sonsuz kısır döngü. Ühü ühüler hah hah ha lar (Erol Taş misali). Ne yazık ki.

Altı Nokta (bulunduğu tesis adalet tanrıçasının) (Özürlüleri muaf tutarım)
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla