Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2008, 02:44 PM   #3 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İnatçı Tansiyon...

Merhabalar bengu1. Hoşgeldin aramıza.

Yazdıklarını oludum.Annen için çok sevindim. Ne güzel. İnşallah rahatsızlığı da kaybolur gider. Yüksek tansiyon önemli ve dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlık. Genel olarak stresten kaynaklanıyor. İnşallah daha rahat bir yaşamı olur.

Seninle ilgili gelişmeler de çok güzel. Zihnin yeni yapılanmaya girmiş. Bunları hepimiz yaşadık ve ben şahsen hala yaşıyorum. Akla hayale gelmeyecek rüyalar, ağlama hisleri, gerginlik, bazen aşırı enerji vs.vs... Ama genel olarak baktığımda bilinçaltımın çok dolmuş olduğunu gördüm. Bunların olması da çok doğal elbet. Şimdi daha rahat hissediyorum kendimi. Dalgalanmalar devam ediyor bende. Ama bu kişiden kişiye değişiyor. Atakan Bey'in yazıları bu konuda oldukça çok. Bence de bu site herkese iyi geliyor. Paylaşımlarla herkes bir şeyler alıyor kendine ve elinden geleni de veriyor siteye. Benim tek girdiğim forum sitesi de burası. Senin de paylaşımlarını ilerleyen günlerde bekliyoruz.Daha güzel daha sağlıklı günler yaşaman umuduyla...

Sağlıcakla...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla