Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

İnatçı Tansiyon...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri İnatçı Tansiyon... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba.. Ben yeni üyeyim, henüz bu daha ikinci haftam... Öncelikle sitede baya bi dolaştım yazılanları okudum ve suçluluk ile ego güçlendirici mp3 lerin su versiyonlarını bilgisayarıma yükleyerek dinlemeye başladım...Kendimle ilgili mutlaka ki tespit ettiğim şeyler oldu fakat dün aksam annemle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

İnatçı Tansiyon...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-04-2008, 02:29 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
bengu1 is an unknown quantity at this point
Standart İnatçı Tansiyon...

Merhaba..
Ben yeni üyeyim, henüz bu daha ikinci haftam...
Öncelikle sitede baya bi dolaştım yazılanları okudum ve suçluluk ile ego güçlendirici mp3 lerin su versiyonlarını bilgisayarıma yükleyerek dinlemeye başladım...Kendimle ilgili mutlaka ki tespit ettiğim şeyler oldu fakat dün aksam annemle ilgili yaşadığım olayda bunu daha net bi şekilde görebildim. Annemin yüksek tansiyonu var ve biz ayda iki kez falan rahat acile gideriz bi çıktımıda inmesi çok zaman alıyo ve çok ilaç veriliyo.Dün aksamda tansiyonu 21-12 idi acile gittik bir iğne birde dil altı verildi bende o esnada aklıma geldi mp3 ün kulaklığını annemin kulağına takıp dinlettim bir saat kadar sonra tansiyonu zahmetsizce 15-9 a düşmüştü .Yemin ediyorum 3-4 saatten aşağı çıkamazdık acilden en sonda serum yer biraz düşer zar zor çıkardık evde gene yükselirdi
sonra eve geldik mp3 benden aldı sabaha kadarda vermedi halada onda...Bu arada annemin bu tür konularla yakından uzaktan pek işi yoktur o ancak gözüyle gördüğüne inanlardandır,demekki gördü...
Kendim ile ilgili düşüncelerim ise şöyle,İlk gün suçluğu inceledim ve ney versiyonunu indirdim hoşuma gitti dinledim eve geldim içim huzur doluydu ama uykum gelmeye başladıkça içime kasvetler basmaya başladı yattım gözlerimi kapatamıyordum içimde sonsuz kaygı ve korkular vardı sanki daha önce yaşadıklarımada benzemiyodu beynimi bişey sıkıyodu ve rahatlatamıyodum sanki, zar zor uyumusum sabah kendimi uyanmaya çalışırken buldum tıpkı televizyonu açık kalan bi odadaymışımda yayın sona ermiş ekranda bi çizgi var ve dıııt diye altan çalan bi sinyal sesi gibi bişey gördüm ve uyanmam rahat oldu sanki bişeyleri beynim sıfırlamışta yeniden başlamış gibi hissetim kendimi sonra işe geldim içimde gene endişeler belirdi alel acele mp3 leri sildim site adresinide sildim
öğleden sonra kafamın içinde bazı düşünceler dolaştı siteyi tekrar ekledim ve inceledim dalgalanma yaşadığımı anladım ve her geçen gün dinlemeyi sürdürdükçe inancım ve güvencim arttı su anda düzenli dinliyorum haftaya 3. haftam olacak yanlız sadece su sesini dinleyebiliyorum bende pek çok arkadaşım gibi ve gelecek hafta koruma kalkanıyla kendine güveni eklemeyi planlıyorum sigara baş sorunum ayrıca hafif kilolarımdan şikayetçiydim fakat inanırmısınız dostlar ben geçen haftadan beri kilo veriyorum yani metobolizmam sanırım hızlandı pek farklı bişey yapmıyorum çünkü .İç dünyam daha rahat herşeye çok takılmıyorum artık beynimdeki ses gereksiz laf kalabalığına git gide daha çok son veriyor hızla eskiden suçladığım insanları düşünmekten bir bir vaz geçiyorum eskiden hafızamda tutamadıklarımı artık hiç zorlanmadan tutuyorum konsantrasyonumda yükselme var işime gelirken of puf demiyorum doğayı çok sevdiğimi söyler dururdum ama onu hissetmiyormuşum artık daha iyi hissediyorum .Yani daha aklıma gelmeyen pek çok şey hatta yazınca anladım bu kadar çok olduğunu bende bilmiyordum..
Burayı seviyorum, buradaki herşeyin gerçek olduğuna inanıyorum, Herkese başta Atakan beye teşekkür ediyorum...İlerledikçe yaşadıklarımı paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Son olarakda kendime hoşgeldim sizlerede tekrar merhaba demek istiyorum...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bengu1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2008, 02:39 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İnatçı Tansiyon...

Hoşgeldiniz
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şuanda  online konumundadır Online   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2008, 02:44 PM   #3 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Merhabalar bengu1. Hoşgeldin aramıza.

Yazdıklarını oludum.Annen için çok sevindim. Ne güzel. İnşallah rahatsızlığı da kaybolur gider. Yüksek tansiyon önemli ve dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlık. Genel olarak stresten kaynaklanıyor. İnşallah daha rahat bir yaşamı olur.

Seninle ilgili gelişmeler de çok güzel. Zihnin yeni yapılanmaya girmiş. Bunları hepimiz yaşadık ve ben şahsen hala yaşıyorum. Akla hayale gelmeyecek rüyalar, ağlama hisleri, gerginlik, bazen aşırı enerji vs.vs... Ama genel olarak baktığımda bilinçaltımın çok dolmuş olduğunu gördüm. Bunların olması da çok doğal elbet. Şimdi daha rahat hissediyorum kendimi. Dalgalanmalar devam ediyor bende. Ama bu kişiden kişiye değişiyor. Atakan Bey'in yazıları bu konuda oldukça çok. Bence de bu site herkese iyi geliyor. Paylaşımlarla herkes bir şeyler alıyor kendine ve elinden geleni de veriyor siteye. Benim tek girdiğim forum sitesi de burası. Senin de paylaşımlarını ilerleyen günlerde bekliyoruz.Daha güzel daha sağlıklı günler yaşaman umuduyla...

Sağlıcakla...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2008, 03:20 PM   #4 (permalink)

Sevgili Atakan bey ve by mehmet ilginize ve yazdıklarınıza çok teşekkür ediyorum.
İnanırmısınız daha çok yeni yazmıştım bi çay alıp döndüm ve sizin yazdıklarınızla karşılaştım mutlu oldum.
By mehmet yazdıklarına katılıyorum, benimde bu tür olaylara karşı gerçektende büyük ilgimvardı inanıyordum fakat nerden başlasam olumlu düşünceyi nasıl hayata geçirsem diye kafa patlatmak içinden çıkılamaz boyuta getirmişti beni.Şimdi sadece bu siteyi inceliyorum bende ve atakan beyin söylediklerini dikkate alarak uyguluyorum ve sonuçlarını alıyorum.Beynim virüsleri tek tek bulup ayıklıyor kısacası .Hatta şimdilerde beynim nerden bulup o kadar insanla uğraşmış durduk yere ne kadar çok insanın huyuna garipliklerine takılmışım boşuna kendimi stres etmişim diye kızıyorum biliyormusun artık gereksiz şeyler düşünmüyorum ama otomatikman.
Benim boyun düzleşmem vardı tedavi gördüm ama en ufak bi gerilimde tekrar ediyordu şu aralar onunla ilgilide sıkıntılarım kayboluyor ağrılarım kollarımdaki uğuşmalar gitgide azalıyor ve aklıma bile pek gelmiyor diyebilirim.Bunlar çok olumlu şeyler, tabiki bu site asla bir tedavi mekanı değil bunun bilincindeyiz gerek annemin tansiyonu gerek benim fiziki rahatsızlığım sadece buradaki telkinlerle gitmeyecek eğer doktorumuz ilaç verdiyse onları alacağız fakat sorunun kaynağı derseniz orda durur ve bu sitenin hakkını teslim ederim çünkü kaynakta bir başladınmı ruhumuzun derinlerine kadar inen ve bizleri hasta eden stresler korkular yatıyor.
Sanırım yazılarımı çok uzun tutuyorum ama yazdıkça aklıma bişeyler geliyor kendimi engelleyemiyorum...Sevgiyle kalın...

Alt 30-04-2008, 04:07 PM   #5 (permalink)
Moderator

828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Bengücüm. Konuya olan güven ve azmin sayesinde gelişmelerinin daha da hızlı oluşacağını düşünüyorum. Tabiki doktor ve ilaç tedavilerini bırakmamalıyız. Ama dediğin gibi, aslında hastalıklar zihinde başlıyor. Çoğu gerginlik ve stres türü şeylerden kaynaklanıyor. Herkes biraz da kendinin doktoru olmalı bence. Çok sıkıntılar yaşamış (ve halende zaman zaman yaşayan) biri olarak şunu söyleyebilirim. En büyük ümit de çare de biziz aslında. Kimsenin kimseye faydası olmayan zamanlar oluyor. Benim çok sevdiğim bir söz var. Ya ümit sizsiniz, yada ümitsizsiniz. O yüzden Allah Herkese güç versin, gönlüne göre versin..

Yazıların için de kendini engellemene gerek yok. Burası paylaşım sitesi. Birileri bişeyler yazarsa, diğerleri de kendine uygun olanları alır. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler de azalır. Burada sevgi dolu bir çok insan var.Paylaşımlar ıiçin Hepsine sonsuz teşekkürler...Tabii sana da...

Sağlıcakla...

Alt 30-04-2008, 04:38 PM   #6 (permalink)

Evet by mehmet arkadaşım söylediklerin çok doğru.
Yaşamda bazı şeyler nasılda üst üste gelip birikiyormuş meğer.Her gelen sıkıntıya anlık çözümler bulup ardımız sıra bıraktığımızı sanıyoruz ama onlar aslında derin izler bırakarak üst üste birikiyorlarmış meğer.Şimdi onlar nasıl yıllarca sessizce birikip bizi derinden derine etkiledilerse rahatlatıcı bir su sesi eşliğinde akıp akıp kendiliğinden gitmesine çok seviniyorum, sanki ruhum berrak bir derede yıkanıyor.
Hayat hafife alınmayacak kadar zor ama bir o kadarda değerli ...şimdi içinde bulunduğum durum bana istediğim hayatı sağlayacak şartlarda değil ama çok şükürki sorunlarımın çözümü var sadece biraz zamana ihtiyacım var ve olumlu düşünce hayatımda vuku buldukça baş etmemin daha kolay olacağının bilincindeyim.
Alt 30-04-2008, 04:58 PM   #7 (permalink)
Moderator

Zaman, bütün yaraları sarar. Ama sen bu azminle ve inancınla çok kısa bir zamanda halledeceksin sorunlarını inşallah. Bu konuda güçlü ve cesur olduğunu düşünüyorum...

Sağlıcakla...

Bookmarks