Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2008, 03:20 PM   #4 (permalink)
bengu1

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
bengu1 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İnatçı Tansiyon...

Sevgili Atakan bey ve by mehmet ilginize ve yazdıklarınıza çok teşekkür ediyorum.
İnanırmısınız daha çok yeni yazmıştım bi çay alıp döndüm ve sizin yazdıklarınızla karşılaştım mutlu oldum.
By mehmet yazdıklarına katılıyorum, benimde bu tür olaylara karşı gerçektende büyük ilgimvardı inanıyordum fakat nerden başlasam olumlu düşünceyi nasıl hayata geçirsem diye kafa patlatmak içinden çıkılamaz boyuta getirmişti beni.Şimdi sadece bu siteyi inceliyorum bende ve atakan beyin söylediklerini dikkate alarak uyguluyorum ve sonuçlarını alıyorum.Beynim virüsleri tek tek bulup ayıklıyor kısacası .Hatta şimdilerde beynim nerden bulup o kadar insanla uğraşmış durduk yere ne kadar çok insanın huyuna garipliklerine takılmışım boşuna kendimi stres etmişim diye kızıyorum biliyormusun artık gereksiz şeyler düşünmüyorum ama otomatikman.
Benim boyun düzleşmem vardı tedavi gördüm ama en ufak bi gerilimde tekrar ediyordu şu aralar onunla ilgilide sıkıntılarım kayboluyor ağrılarım kollarımdaki uğuşmalar gitgide azalıyor ve aklıma bile pek gelmiyor diyebilirim.Bunlar çok olumlu şeyler, tabiki bu site asla bir tedavi mekanı değil bunun bilincindeyiz gerek annemin tansiyonu gerek benim fiziki rahatsızlığım sadece buradaki telkinlerle gitmeyecek eğer doktorumuz ilaç verdiyse onları alacağız fakat sorunun kaynağı derseniz orda durur ve bu sitenin hakkını teslim ederim çünkü kaynakta bir başladınmı ruhumuzun derinlerine kadar inen ve bizleri hasta eden stresler korkular yatıyor.
Sanırım yazılarımı çok uzun tutuyorum ama yazdıkça aklıma bişeyler geliyor kendimi engelleyemiyorum...Sevgiyle kalın...

bengu1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla