teşekkürler ilginize
atakan bey ayrıca teşekkürler listemi hemen hazırlıyorum...
bugun olanlara gelince yine harikaydım :D kendimi artık daha çok sevdigimi hissediyorum uzun aradan sonra hoca bişey sormadan kendi arzumla sınıfta söz hakkı aldım ve düşüncelerimi herkesle paylaştım yalnız el kaldırıp söz alana kadar çok heyecanlndım ve bikaç kez vazgeçecek gibi oldum ama en sonunda kararımı verdim el kaldırdım düşüncelerimi söyledim ama ilk etapta sesim titredi kalbim agzımdan çıkacak gibi oldu yani söz hakkı almayı basardım ama çok uzun konusamadım ve rahat degildim malesef kendimi daha rahat ifade edebilmek konusunda biraz daha çalışmam gerekiyor
birde benim bir sorunum daha vardı düşüncelerimi kontrol edemiyordum bi türlü yani olumsuz şeyler düşündümün bile farkına varmadan kuruyordum durmadan kafamda otomatige almıstı beynim olumsuzlukları olumsuz düşündümün farkına ancak akşam günümü degerlendirince varıyordum bu sorunumu sitede paylaştım redflowers ın yardımıyla buna da bir çözüm buldum bana farkındalık alaarmı kurmamı söyledi akşam telefonumu kurcaladım ama her 1 saatte bana hatırlatması için bi türlü alarmı ayarlayamadım ne yapsam diye düşünürken aklıma baska bişey geldi alarm yerine cebime vazonun içinden aldıgım kalp seklinde bir tas parçası koydum elim ne zaman tasa giderse o an ne düşündümü tahlil ettim çogu zaman aklımdan önemsiz nötr şeyler geçerken olumsuz olanlarda az degildi...hemen olumsuzlukları iptal edip yerlerine olumlularını koydum kendimi daha iyi hissettim .... yeni listemi hazırlamaya ise birazdan baslayacagım ... bugunluk hoscakal günlük (: