Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar..
Ne zamandır nete pek giremedim ve uzak kaldım siteden.
Yazacak o kadar şey var ki hangisinden başlasam bilmiyorum..
Bu yazdıklarım bu günlüğe yazmanın ilkelerine uymayacak, epeyce olumsuz ifade olacak. Ama size kendimi şu anda ancak böyle anlatabilirim.
Bu zaman içinde neler oldu? Sınavı kazanamadım ama zaten 1 ayda olması çok zordu. Zaten bana başka bir kapı da açılmak üzere olduğu için bir sonraki sınav için zamanım var. O yüzden pek kafaya takmadım. Ama buna rağmen halen de ders çalışmaya başlayamadım.
İki aydır geçici görevde olduğum yerde mutlu oldum, kendimi değerli hissettim. İnsanların bana güvendiklerini, sorumluluk verdiklerini, takdir edildiğimi gördüm. Yüzeysel de olsa yeni arkadaşlıklar kurdum. Eski işyerimdekine benzer huzursuzluklar yaşamadım. Değersizlik duygum kayboldu.
Yaklaşık 1,5 aydır bi ilişkim var. Başından beri aşk yoktu, bunu ikimiz de biliyorduk ve kabullenmiştik. Ama erkek arkadaşım bana değer veriyor, değer verdiğini hissettiriyordu. Bana karşı anlayışlı ve inceydi. İlişkimizin iyi gittiğini düşünüyordum. Fakat son 1 haftadır aramızda garip bir mesafe var. O dengeli bi ilişkimiz var falan diyor. Ama bana açıkçası ilişki gibi gelmiyor aramızdaki. Sanki beni beğenmediğini hissediyorum. Bana kalırsa beni çekici bulmuyor. Ben düşüncelerimi hissettiklerimi ona söyleyince bi ilişkide karşı tarafı illa fiziki olarak beğenmenin çok da gerekli olmadığını huy, karakter.. bunları beğenmenin de önemli olduğunu falan söyledi. Bu ne demek şimdi?
Son bir haftadır hissettiğim beğenilmeme hissini daha önce hissetmiyordum. Acaba hala aşamadığım bir değersizlik duygum var da bunu karşı taraf içgüdüsel olarak hissedip benden soğuyor mu? Görünüşümle ilgili sorunum yok çok şükür..Ama neden böyle sonuçlarla karşılaşıyorum ilişkilerimde anlamıyorum. Bunun bilinçaltımla ilgili olduğunu düşünüyorum, ama bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Ve şu anda değersizlik duygum tavan yapmış durumda