slm günlügüm yine gün bitti kostura kostura sana geldim :) çalışmalarım gayet iyi gidiyor bugun telkinlere birde görsel olanları ekledim biraz fazla yüklenmiş olsam gerek yine biraz basım agrıyor :)
ama asıl anlatmak istedigim elbette bu degil.bugun çok garip birşey oldu bilmiyorum çekim yasasıyla falan alakası var mı çünkü çekim yasasını uygulayacagım diye özel birşey yapmadım bunun için. akşam bikaç arkadasımla buluştuk kendi aramızda doguda okuyan bikaç küçük kardeşimize yardım yapma kararı almstık bunun için ayırdıgımız parayı bugun yardımı gerçekleştirecek arkadasımıza verecektik toplanma amacı buydu. yalnız minibüsten indigimde elimi ceplerime attım çantama baktım ve malesef parayı almayı unutmustum o kadar üzüldüm ki yol uzak oldugu için geri dönmem de artık bişey ifade etmeyeckti yakında dükkanımız var ama o saatte babam çoktan kapatmıs eve varmak üzere olur. içimden bunu ne kadar çok istedgimi geçirdim sadece ikinci bir yardım fikrine kdr malesef bi katkım olamayacktı ve gerçekten o an yardım edebilmeyi herşeyden çok istemiştim cafeye girdim direk parayı unuttum ya nasıl oldu anlamadım falan diye arkadaslara açıklama yaptım o sırada telefonum çaldı açtım hemen annemdi arayan baban dükkanda işler bu akşam yogunmus işin bitince yanına git eve beraber dönün dedi !!!! inanamadım babam dükkandaydıı hemde o saatte çok nadirdir geç kapattıgı ucarak babamın yanına gidip aldım ondan parayı ve arkadasıma verdim ..... çok mutluyum bu gece birilerine yardım edebilmiş olmanın huzuru ile yastıga basımı koyacak olmanın ve böyle küçük mucizelerin hayatımıza kattıgı renkler gibisi yok günlük.... şimdilik hoşçakal