Cevap: bir su perisinin günlügü :) artık ametist tasından bir kolyem var boynumda kulagımda telkinler bir de yenilmez bi inancım var basarabilcegime :). kolye burucumun tası negatif enerji yüklü oldugu için vucudumdaki negatif enerjiyi çekiyor böyle bişeye ihtiyacım vardı (: ... ne secret ne kuantum nedersen de o herneyse onemli olanın bunun degilde insan olmanın farkındalıgına varmak oldugunu anladım bugun. insan olmak ne büyük bi kavram asla bilemezmişim ne büyük güç halbuki hep sınırlı oldugum öğretilmişti hiç sorgulamamıstım gücü sorgulanamayacak kadar büyük bir varlıgın parçası onun aynası olan ben nasıl böyle sınırlı olabilirim diye? keşke daha önce sorup cevaplarını daha önce arasaymısım yinede geç kalmıs sayılmam...tek sey isterdim suan keşke bi ısın tabancam olsaydı etrafımdakilerin olumsuz düşüncelerini içine çekebilceim çünkü artık olumsuzluk duymaya tahammülüm kalmadı gerçekten telkinlerin en ama en belirgin etkisi bende bu ! biri yada birileri olumsuz şeyler söyledimi avazım çıktıgı kadar bagırasım koşarak ordan kaçasım geliyor yapamayınca aglamak istiyorum gerçekten tahammülüm asla kalmadı herkesi kendim gibi yapmak için şartlar olgunlaşana dek buna bi çözüm bulmalıyım ama ne???? :S
birde arada birde olsa hala kendimle şiddetli kavgalar içinde buluyorum kendimi galip gelmek için çok çabalamam gerekiyor ve bu beni yoruyor oyle zamanlarda inancımı kaybettigim hissine de kapılıyorum.. sonra içimde bi yolculuga çıkıp öfkemin yerini buluyorum simsiyah ve çok çirkin...yavasca derin bir nefes alıyorum ve veriyorum nefesimle beraber içimden çıkıp gitmesine yok olmasına izin veriyorum yerine ise yepyeni ve berrak duyguları bana tasıyacak taptaze bir nefes alıyorum...şimdilik böyle iyiyiz... ekin olmayı seviyorum ben olmak dünyanın en güzel duygusu ........ :D
__________________ olumlu düşünüyorum öyleyse varım... |