Cevap: ESKİ ARKADAŞLARIMLA GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM:( =)Şirin Motorcu arkidiş :F çok güldüm valla... "Turşucuk" gibi bişey oldu bu:)
Nedense metal dinleyenler hep çok genç yadaergen yaşlardaymış gibi algılanır... Bunun en büyük nedeni yaşı ilerlemiş headbanger abilerimizin net aleminden nefret etmeleri ve sessiz sakin, havası temiz yerlerde hayatı yine son gaz yaşamaları olabilir, hatta bir çoğu cep telefonu ve saat bile kullanmıyor. (bkz:utopik dünyalar yaratmak)
Aslında bu işin yaşı, yeri zamanı yok... Benimsemek önemli... Ergen triplerine bağlamadan önce tanıştığım bu müziğin ömrü "geçici" yada "büyüyünce bırakır" olarak tahmin ediliyordu... Ve kader ağlarını örmüş, inatla ilk gitar alınmış, daha çok bağlanılmış ve daha seçici olunmaya başlanmıştır. Öyleki; korkutucu hayat tarzları benimsenmiş, kendi ütopik dünyasını yaratmak için kolları sıvadığı vakit yaş 25 sularını geçtiği görülmüş, camiadan "ömür boyu headbanger" vizesi almış biri olarak en büyük duam, ölene kadar bu müzikten kopmamam... Çünkü daha karavan alıp, kuzey yarım küre gezisi yapıcam. Hayatı sonuna kadar yaşayabilmek, onu, sizin gözlerinize bakarken "lütfen durr, yapmaa, uuahhhhhh" nidalarını bizans kralı konstantin gibi atarcasına duymak ve kara muratmışcasına acımamak. Hayat bizi şaşırtacağına biz hayatı şaşırtalım. Yaşlandık beeahhh (sömürük sımayl) dememek için, illaki anew clinical exorsist kiremlerinden kullanmanıza, yada Andie McDowell gibi Loreal manyağı olmanıza gerek yok. İçinizdeki çocuğu aldırmamak için, öldürmemek için, genç kalabilmek için bu müzik şart. Günde çok kere aç/tok, alkolle tüketilmesi etkisinin hızlı görülmesine neden olabilir. Alkol olmasa da olur, sade az şekerli bir ice coffe ile de olur... Yaaa tamam çayla da olur... Her türlü olur... Ama sahleple ve bozayla hiç gitmiyor benden demesi...
Duman... Bu abileri bir zamanlar evvel zamanda dinlemiştim, sarmıştım da... Fakat türkçe işlerde yaşanan kalite sorunu ve son zamanlardaki bazı demeçleri kendilerinden ciddi anlamda soğutmuştur bizleri. Ama şu var, kimse inkar edemez, bok atarlar ama illki bi ara gizli saklı yada alelende olsa duma dinlemişleridir. Ben dinledim, baya da bi dinledim ama kesiyor mu? Hayır... Çünkü etrafta çok duyuyoruz seslerini, insana bi darlanma geliyor bi noktadan sonra... en sonunda "komşulaaaaaaarrrr yetişinnnn" nidaları yükseliyor odamızdan... Unique takılmak en güzeli, saklı kalmış, arkada kalmış, gözden kaçmış isimleri dinlemek en büyük zevkim türkçe metal/rock tarzında...
Murder King, Buz, Pickpocket, Kırmızı, Pin-Up, VoodooMedicine vs... Myspacesağolsun, kucaklaşıyoruz onlarla hep orada... Şanslıysak gidip canlı canlı dinliyoruzda...
Yukarda çok dağınık bahsettim olaydan, puzzel gibi oldu, artık parçaları birleştirip manzaranın tadını çıkarma zevkini size bıraktım... (bkz: güldürürken düşündürmek)
Eğer bi mesaj kaygısı taşıyacak olsaydım, "en kalbi (!) duygularla"* şunu derdim ulusa seslenişte;
olmuyorsa uğraşma, bırak dağınık kalsın...
*©2009 Kullanım hakları R.T.E oğla gemi alma sanayii ltd.şti.asp.mp3 şirketine aittir. R.T.E "Ananı da al git deme hakkını saklı tutar"...
__________________ Signatürü mü? Yok üvertür alıym ben... :F |