Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 04:29 PM   #8 (permalink)
Water_Nymph
Teğmen

Water_Nymph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 24
50 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Water_Nymph is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bir su perisinin günlügü :)

yenibirhayat; tesekkür ederim.... inan olumlu gelişmeler yasamayı bende istiyorum hatta yasadıgımada inanıyordum ama son 2 gündür berbat bir ruh halindeyim, hayatımı degiştirmek için burdayım ama 2 gündür sebepsiz bir gerginlik var üzerimde durmdan nagatif şeyler düşünüyorum çekim yasası denen seyin kanıtlarını görmek isteyen zihnimle mucadele edemiyorum derinlerdeki o olumsuz çirkin ses hep geliyo suan aglıyorum çokmuş bitmiş bi haldeyim ve çok yorulmus. hala insanları çok önemsiyorum hala onlarla mücadele edecek gücüm yok koca kalabalıkta yapayalnızım ve mutsuzum hiçbir şey basaramayan sorumsuz bir insan oldgumu ve bunun hep böle gidecegini sölüyor içimden bişeyler ellerim titriyo çaresizlikten kalbimin tam ortasına hancer yemiş gibiyim. elimden bagıra cagıra aglamaktan baska bişey gelmiyo basladıgım noktaya geri döndüm bugun vazgeçmek istemiyorum ama bana bendn baskasının yardımının dokunmayacagını biliyorum ve ben suan bana düşman hiçbizaman yanımda yardımcı olmak istemedi o yüzden burdayım bu noktadayım ve yine kendim tarafından terkedildim!!!! belkide en acısı bu kendim bile benden uzakta zavallı ve acınası hissediyorum hiç dogmamıs olmayı diliyorum yine .....