Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi anlaşıldı Naz'cım.korkma o kadar.en kötü ihtimal icraya verirler.ama sen daha önce gidip savcılığa bir dilekçe versen daha iyi olur.herşeyi olduğu gibi anlat.şimdi bunlar ücretsiz yaparlar ama ileride bir bakarsın tebligat gelebilir.işini sağlama al.hatta bir avukat varsa tanıdığın fikrini al.bu işler ihmale gelmior.kötü niyetli insanlarla senelerdir uğraşıyorum.sen yasal yoldan kendini sağlama al.daha sonra bu işlerle ilgilen.Ben de senden daha zor durumdayım ama yasal yollardan ne gerekiyorsa yaptım şimdi düşnce gücüyle kendimi geliştirmeye çalışıyorum.hergün yeni bilgiler iyi ki girmişim.çok memnunum.senet davasını duyunca irkildim.Ben de ispatlarım inşallah rakamlarda oynama yaptığını.hakkımı sonuna kadar arayacağım.Ben hiç açmadım bu konuyu çünkü kimse yardım edemez bence.yasal işler farklı işliyor ben yaşadım bunu imza attın mı bir kere,karşıdaki insanlar kötü niyetli .şimdiden savcılığa şikayet dilekçesi ver.ileride o sana fayda olur.mutlaka savcının haberi olması gerekiyor onlar bu tür insanların yakasını bırakmıyor.korkma sen suçlu değilsin.onlar korksun.şimdi parasız yapıyorlar diye sevinme senet sonra karşına çıkar...para olarak ödetirler.Allah ikimizede yardım etsin |
AMİNNNN inşallah allah yardım eder bize dün akşam şöyle bişey düşündüm beynimiz
bu kadar güçlü olduğuna göre düşünce gücüyle o senedin yandığını düşünerek yanmasını yok olmasını sağlayabilirmiyim diye düşündüm belki mantıksız ama ne yapayım çare bulmak istiyorum yardımcı olduğun içinde tşkrederim