Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2009, 01:08 PM   #5 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Konuşurken yutkunmak istemiyorum:(

Alıntı:
cananbr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok fazla sıkı fıkı olmadığım herhangibiriyle konuşurken sürekli yutkunuyorum.Bu durum çok sinir bozucu...
Ne yapabilirim yardım edin...
Ben de çok dikkat ettikçe daha çok olacağını tahmin ediyorum.çok üzerinde durma.istemedini değilde istedğin olumlu bir cümle ile bunu değiştirmeye çalış.mesela yutkunmak istemiyorum dedikçe dikkatin enerjn o yöne daha çokyoğunlşır.şimdi ben bilgisayarın köşesindeki saate bakma desem daha çok bakarsın.geçenlerde nilsoy adlı arkadaş hatıra defterimi okumayın diyebir başlık atmş hatırladığım kadarıyla daha çok okuyan olmuş.bunun gibi.seri halde düzgün konuşmayı seçiyorum gibi bir olumlama yaparsan, daha sonuca varırsın. olmak istediğin olumlu cümle kullanmanı tavsiye edrim.nacizane fikrim bu.yutkunmadan düzgün topluluk önünde konuştuğunu düşün.seni alkışladıklarını bunu yendğini söyleyen sözleri işit tebrikler geldğini imgele...ben de acenmiyim aslında ama uyguladığım ve sonuç aldığım teknikler...
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla