26-05-2009, 04:21 PM
|
#2 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bende değişiklik istiyorum, Merhaba emn
Hoşgeldiniz yanımıza.
Aslında bizlerin en büyük yanılgısı belkide, o an ihtiyacımız yoksa o şeye alıp kabul edemiyoruz. İleride lazım olabileceğini düşünemiyoruz. Herkesin yaşadığı gibi dalgalanmalar yaşıyorsunuz, bunlar çok normal. Zamanla nasıl her denizdeki dalga durulursa sizdeki dalgalanmalarda yerini berraklığa bırakacaktır. Ama tabii zamanla.
Kabuslarınızın su yüzüne çıkması suçluluk duygularınızdan arınmaya başlamanızdan kaynaklanıyor, genelde bu tür etkiler normal. Alt edeceğiniz insanların size rüyanızda öfke kustuğundan bahsetmişsiniz, bunu gerçekten hiç düşündünüz mü? Neden böyle olduklarını, size neden böyle davrandıklarını.
Güçsüz insanlardan nefret ettiniz mi hayatınızda, ya da potansiyelinin sizin kadar olmadığına inandığınız insanlardan? Ben bunları bir kalemde yenerim bakışınız oldu mu hayatınızda?
Onlarla beraber elele vererek gücünüzden, bilgeliğinizden onlarında faydalanmasını sağlamak, onların sizi sizin de onları tamamlamasına izin vererek yaşamayı düşündünüz mü? Onların eksikliğinden, yarımlığından dolayı kendinizi güçlü görmek yerine, onları yan basamağıma nasıl taşıyabilirim, nasıl hizmet edebilirim diye sordunuz mu?
Mutlaka sormuşsunuzdur.
Cevaplarınızı en iyi şekilde almanızı dilerim.
Mutlu paylaşımlar.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |