Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-05-2009, 05:53 PM   #32 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hala kızarma korkusu var:Sbunuda yendim mi tamamdır.bu korkunun kalmamasını istiyorum.
ve hala eskisine göre daha mutluyum diyebildiğim için mutluyum.kızarma korkusu da olmasa...
Nevresim kardeş slm,ben şuan 33 yaşındayım,geçmişe baktığımda ,tahminen diyebilirimki 28 yaşına kadar sosyal fobili yaşamışım,farkında bile değilim,lise dönemlerini yazmıyorum bile ,misafir geldiğinde kızarmak ne kelime,oturma odasına bile gidemezdim,hatta birisinin yüzüne bakarken ne söyleyeceğimi şaşırır,eciş vede bücüş kalırdım,diyeceksinki hayatında ne değişti,nasıl düzeldin,nasılmı aslında benim bu ruh halimin sosyal fobi olduğunu bile bilmiyodum,cidden bilmiyodum,belkide bu ruh halime duygu yoğunluğu yüklemediğim için onca yıl pısırık pısırıkdolaştım,durumunu fazla duygu yoğunluğu katma ve ...telkinleri zaten dinliyosundur kardeşimrahat ol,olsun kızarıyosamda kızarıyordurum de,aslında bizim sandığımız gibi insanlar başkalarının kızarmalarıyla yada saçmalıkları ile değil, emin ol kendileriyle ilgilibizde şuan kendimizi düzeltmeye çalışmıyomuyuz?umarım senin için dikkate değer şeyler yazmışımdır,sevgiyle kal kardeş