Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 12:43 AM   #7 (permalink)
sultan1978
Teğmen

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sultan1978 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: benim hikayemde bu!!!!!

merhaba hikayenizi okudu aynı durum bende de var topluluk önünde konuşurken sesim titriyor anlamsız heyecan yapıyorum e malesef işim geregi toplantı yapmam şart tam 3 yıl kaçtım ve ilk defa bi toplanı yaptıgımda da resil oldum neredeyse aglayacak hale geldim ne sölediğimi kendim dahi anlamadım ne anlattıgımı ve insanlrın gözlerine baktıgımda acıma ne diyo bu ifadeleri vardı sesimin titrediğini herkezin farkettiğini sölememe bile gerek yok ve kaldıkı toplantı yaptıgım kişilerin yöneticisiyim yöneticiye bak iki kelimeyi bi araya koyamıyor dediler hakımda ve toplantıdan çıktıktan sonra lavaboya gitim ve kustum kendimden tiksindim ve herkz koştu ne anlatyım ki ve artık kaçıçıda yok artık kendime olan güvenimde sıfıra geldi bu sitede işte umut belki düzelir diye diger yerleri araştırdım ama ücretleri çok uçuk pşskolog larla konuştum hipnoz dediler ve fiyat ise uçuk o kadar paramda yok işt arkadaşlar benim durumumda bu 32 yaşındayım bu yaşa kadar zehir oldu hayatım ilkokuldan tuun üniversite yıllarına kadar böleydim tek konuşmalarda olmuyor ama otorite baskısında da bu durum tekte olsa gerçekleşiyor. özgüven eksikliği diyolar ama degil ne oldugunu bilmiyorum kasılma ve tutukluk ve akabinde saçma sapan cümlelerim kalbimin atışlarını normale çeviremiyorum haliyle beynimi toparlayıp kelimeleride unutuyorum ve işte böle ne yapalım bizde böleyip diye kabulenmek gerek yada paran varsa tedavi etmek hipnoz filen işte ....
sultan1978 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla