Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

benim hikayemde bu!!!!!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri benim hikayemde bu!!!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben oks ye hazırlanan bir öğrenciyim 3 senedir dersaneye gidiyorum bu yüzden bende bir sınav heycanı ve stresi vardı.birgün annem bu site üyelerinden biri olan rezi nickli kişiyle tanışmış o kişi bize geldi ve bana bu siteyi önerdi buradan bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

benim hikayemde bu!!!!!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-06-2007, 04:12 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fbihsan is an unknown quantity at this point
Standart benim hikayemde bu!!!!!

ben oks ye hazırlanan bir öğrenciyim 3 senedir dersaneye gidiyorum bu yüzden bende bir sınav heycanı ve stresi vardı.birgün annem bu site üyelerinden biri olan rezi nickli kişiyle tanışmış o kişi bize geldi ve bana bu siteyi önerdi buradan bir telkin indirdi ve onu hergün dinlemem gerektiğini söyledi bende onun dediklerini yaptım ve sınav heycanı kalmadı bende

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

fbihsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2007, 04:13 PM   #2 (permalink)

Standart Ynt: benim hikayemde bu!!!!!

bu arada rezi ye teşekkür ederim.
Alt 04-06-2007, 04:46 PM   #3 (permalink)
25emel
Guest

Alıntı:
fbihsan Nickli Üyeden Alıntı
bu arada rezi ye teşekkür ederim.
ay kim bu rezi yaa 44 vallahi bende çok teşekkür ederim fbihsanı bize kazandırdığı için hemde ona yardımcı olduğu için sevimdim sevgili arkadaşım sınav heyecanını yendiğin için...
Alt 04-06-2007, 05:56 PM   #4 (permalink)

sağal bu bana bir güç daha verdi
Alt 06-06-2007, 02:02 AM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

rezinin kim olduğunu bende bilmiyorum ama sağolsun.bu arada burada birçok sessiz üye var,benim arkadaşlarım siteye giriyor, yazdıklarımızı okuyor ama paylaşımda bulunmuyorlar,yarın hepsine bunun nedenini sorucam,bitanesininkini biliyorum
buraya, ve üye olduğum başka siteye giriyor online 'sem hemen msn e yazıyor,sobeliyor kurnaz beni,herhalde rezide böyle bir üye.reziiiiii hadi sende gelişmeleri yaz sevgiler.
Alt 19-06-2007, 11:56 AM   #6 (permalink)
fsy
Guest

Merhaba ben de bu siteyi internette sosyal fobiyi araştırırken gördüm. Bir haftayı geçkindir telkinleri dinliyorum. Kendimi tanıtmayı daha önce de düşünmüştüm siteyi biraz daha inceledikten sonra bugün karar verdim.
Ziraat Mühendisi olarak çalışıyorum. Daha önce bir ilaç firmasında 2 yıl çalıştım. Ama son 1-2 haftadır farkına vardığım sorunum -sf- nedeniyle benim için mutsuz ve cehennem gibi geçen bir 2 yıldı diyebilirim. İlaç sektöründe sizin de bildiğiniz üzre insan ilişkilerinizin çok iyi olması gerekir. Ben başlangıçta bu mesleği çok istemiştim. Mezun olduğum bölümle bir iş sahibi olmam çok zordu. İş ilanlarındaysa hep ilaç firmaları vardı. Bu işin gerektirdiği özellikleri araştırdım. Bilgisayar, ehliyet, ingilizce,... vs firmadan firmaya değişiyordu ama hepsinde olmazsa olmaz ehliyetti. Bilgisayar işletmenliği, ehliyet ve ingilizce kurslarına gittim. Sonuçta mezuniyetimden 1,5 yıl kadar sonra iyi bir ilaç firmasında çalışmaya başladım. Mesaime uyarak hatta dışına çıkarak düzgün bir şekilde çalıştım. Ama insan ilişkileri, topluluk karşısında konuşma -ki şu anda da aynı sorunlar var- gibi konularda sıkıntı çekiyordum ki nerde ilaca ikna etmek, nerde seminer düzenlemek, nerde eczacıyla ilaç pazarlığı,.... Her gün işe giderken mutsuz dönerken mutsuz para kazanmak iyiydi ama yaptığın işi sevmiyorsan o da birşey değildi -hele bir de başarısızsan-. Bana göre bir iş değildi vesselam. İstifa etmekse başka bir iş bulmadan işime gelmemişti hiç. Sonunda trafikte, hastanede,... hep aklımda benim burada ne işim var sorusuyla ve başka işleri araştırmakla geçen 2 yılın ardından işten çıkarıldım doğal olarak. Sonra tekrar iş arayışları başladı Kpss ye hazırlık kursuna başladım iyi de hazırlandım ama sınav gecesi sabah 4:30 du saate en son baktığımda zaten saat 6:30 da geri uyandım. Sınav stresi bu kez de başımın belası. Sonunda sınava girdim ama çok saçmasapan bir sınav geçirdim. Aldığım puan şu anki işime girmeme yetti ama kursa yazılırken bambaşka şeyler vardı kafamda. Yanından bile geçemedim. Ama çok şükrediyorum. Ülkemiz ortamında mesleği ile ilgili iş yapmak isteyip yapamayan ya da iş bulamayan çok insan var Allah yardımcıları olsun. Bu arada benim bir iş sahibi olma sürecimde etrafımdaki insanlar da çok bunalttı yine mi kurs yine mi sınav boşver iş olacağına varır, kabullen artık işsizliği, evlen vs. Benim sıkıntım bana zaten yetiyordu.

Şimdiki işimde de çiftçilere yönelik faaliyetler yapmam lazım istiyorum ama sosyal fobi, stres, konsantrasyon eksikliği, vs. Ayrıca önümüzde bir kadro sınavı var onun stresi de var ama şu son bir kaç gündür eskisi kadar onu da düşünmüyorum. Benim beklentilerim de sf, sınav stresi, topluluk önünde konuşamama,..vs gibi sorunlarımı çözebilmek. İnsanlarla güçlü iletişim kurabilmek, girdiğim ortamlarda sıkıntı yaşamamak,... çoğaltılabilir.
Sadece suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinliyorum sınav heyecanını henüz listeme almadım herhalde onların etkisidir diye düşünüyorum. İşte benim hikayem ve beklentilerim de bunlar...
Alt 01-06-2009, 12:43 AM   #7 (permalink)
Teğmen

3 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sultan1978 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: benim hikayemde bu!!!!!

merhaba hikayenizi okudu aynı durum bende de var topluluk önünde konuşurken sesim titriyor anlamsız heyecan yapıyorum e malesef işim geregi toplantı yapmam şart tam 3 yıl kaçtım ve ilk defa bi toplanı yaptıgımda da resil oldum neredeyse aglayacak hale geldim ne sölediğimi kendim dahi anlamadım ne anlattıgımı ve insanlrın gözlerine baktıgımda acıma ne diyo bu ifadeleri vardı sesimin titrediğini herkezin farkettiğini sölememe bile gerek yok ve kaldıkı toplantı yaptıgım kişilerin yöneticisiyim yöneticiye bak iki kelimeyi bi araya koyamıyor dediler hakımda ve toplantıdan çıktıktan sonra lavaboya gitim ve kustum kendimden tiksindim ve herkz koştu ne anlatyım ki ve artık kaçıçıda yok artık kendime olan güvenimde sıfıra geldi bu sitede işte umut belki düzelir diye diger yerleri araştırdım ama ücretleri çok uçuk pşskolog larla konuştum hipnoz dediler ve fiyat ise uçuk o kadar paramda yok işt arkadaşlar benim durumumda bu 32 yaşındayım bu yaşa kadar zehir oldu hayatım ilkokuldan tuun üniversite yıllarına kadar böleydim tek konuşmalarda olmuyor ama otorite baskısında da bu durum tekte olsa gerçekleşiyor. özgüven eksikliği diyolar ama degil ne oldugunu bilmiyorum kasılma ve tutukluk ve akabinde saçma sapan cümlelerim kalbimin atışlarını normale çeviremiyorum haliyle beynimi toparlayıp kelimeleride unutuyorum ve işte böle ne yapalım bizde böleyip diye kabulenmek gerek yada paran varsa tedavi etmek hipnoz filen işte ....
sultan1978 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-06-2009, 10:06 PM   #8 (permalink)
Teğmen

newcore12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 101
10 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newcore12 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: benim hikayemde bu!!!!!

umarim bu sitedeki paylaşımlar sikintilarinizi gidermenize yardimci olur.
hepimiz sikintilarimizdan siyrilip ic huzuruna kavusmamiz dilegiyle...

Bookmarks