Cevap: İsteklerimizi Gerçekleştirmek-Beyin Fırtınası :)ben bişey daha keşfettim bunu keşfetmek biraz acı anlar yaşatsada her defasında en fazla 1-2 saat sonra gerçekleşti(1 örnek:birgün annem uykuya dalmış uyuyordu ve ben kalkması gerektiği halde onu bir türlü kaldıramıyordum ve birden aklıma bi fikir geldi panik halınde anne kalk kardeşim kaza geçirmiş dedim oda bir panikle kalktı ve telefonla ona ulaşmaya falan çalıştı anne şaka dememe rahmen okadar inanmıştıkii beni duymuyordu bile neyse sonunda ona bunun kötü bir şaka olduğunu söyledim rahatladı e tabi banada biraz kızdı herşey halolmuş gibi görünüyordu aradan sanırın 2 veya 3 saat geçmişti ki annemin tlf çalmaya başladı arayan ambulans şöförüydü kardeşim kaza geçirmiş ve ambulansla hastaneye götürülüyordu aynen annemi kaldırırken söylediğim gibi gelişiyordu herşey hemde hiçbir ayrıntı atlanmadan )kardeşim bugün çok şükür ii DEMEK İSTEDİĞİM BEN SADECE ŞAKA YAPMIŞTIM AMA ANNEM BUNA TÜM RUHUYLA İNANMIŞ VE İKİ SAAT SONRA BENİMDE YAŞADIĞIM ÜZÜNTÜ ENDİŞE KORKU HEPSİNİ YAŞAMIŞTI HİSSETMEK SADECE GERÇEKDEN HİSSETMEK BU ACI Bİ TEÇRÜBEYDİ BUGÜN FARKINA VARIYORUM BU TEÇRÜBEYİ İYİ ŞEKİLDE KULANABİLİRİM NASIL İŞLEDİĞİNİ ANLADIM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİMMM (İNAN,HİSSET VE BEKLE GELSİN ;) |