Alıntı:
cowboy_85 Nickli Üyeden Alıntı
Değerli dostlar,sevgili forum üyesi arkadaşlarım,İsteklerimizi gerçekleştirirken çekim yasası ve kuantum fiziğini bilinçli veya bilinçsiz kullanıyoruz genellikle bilinçsiz kullandığımızda daha verimli olabiliyor.
Hayatta her zaman maddi ve manevi isteklerimiz oluyor.Bunları elde etmek için isteklerimiz arası dengeyi sağlamak çok önemli.
Biz isteklerimizi yazalım diyoruz ancak yazarken bunlar çakışıyor mu? eğer hem memur olmak hem de patron olmak amacınız varsa bunlar birbiriyle çakışır diye düşünüyorum.Zaten forumda da birçok yazıda bunlara rastlıyoruz.
bir diğer konu da kötü düşünülmemesi,isteklerimizden şüphe etmeden ve egosal tatmin intikan,kin,nefret amacı gütmeden istemektir.(belki kin ve nefret hırsla birleşirse birine zarar vermek veya önünü kesmek gibi kötü amacımıza yine ulaşırız ancak bumerang gibi döneceğinden eminim)
İsteklerimizi kategorilendirmeli zamana yaymalı ve eğer şuanda uçuk gibi görünyor,alay konusu oluyorsa isteklerimizi söylemeden bu yolda çalışmalıyız diye düşünüyorum aslında alay eden kendisiyle eder kendine güvenen insan bunlara kulak asmaz ancak yinede bilinç altımıza bir şüphe sokabilir ve kötü enerji yükleyebilir bu yüzden her konuda değil ancak bazı konularda ketum olmak çok yararlı olacaktır.Ben halen uygulama aşamasında biri olarak sizlerin de deneyimleri varsa, ayrıca burada yazdıklarıma ekleyecek teknikleriniz,düşünceleriniz olursa bir beyin fırtınası yapmaktan yanayım birçok ek düşünce ile sır dediğimiz bilegeliğe bir adım daha ulaşabiliriz diye düşünüyorum paylaşımlar için şimdiden çok teşekkürler... |
..evet, sana tamamıyla katılıyorum..Çekim yasasını kullanırken bilinçaltımıza gönderdiğimiz minik bir şüphe kırıntısının dahi bizi sonuçsuz bırakacağına inanıyorum..
Yalnız bilinçli-bilinçsiz kullanım kısmına gelince;
bunu zaten bilinçsiz olarak kullandığımı kitaplardan,vs.. öğrendim ben birkaç sene önce..
Çoğu kişi de böyle sanırım..Çünkü özellikle birkaç senedir çekim yasası ve kişisel gelişim kitaplarına duyulan ilgide artış var.
Buna bilinci de kattık mı -tabii şüphe içermeden- bilinçsiz kullanımdan çok daha yol kat edilebileceğini biliyorum..
Ekstradan ben de şöyle bir soru yöneltmek istiyorum:
Biz çekim yasasını kullanırken, aynen senin de değindiğin gibi, çevremizdeki insanlarla olan ilişkilerimizde ne yapmalıyız..?
Mesela, bu bende çoğu zaman sıkıntı yaratıyor..
Örnek veriyorum; istediğim iş imkanına sahibim,şöyle şöyle bir şirkette çalışıyorum imgelemini geliştirmişsiniz; ama gerçekte işiniz yok..Çevrenizden birisi gelip size işiniz konusunda bir şeyler sorduğunda veya çalışıp çalışmadığınızı sorduğunda nasıl cevap vermeniz doğru olur çekim yasası mantığına göre...?
Böyle bir durumda, sanırım ben çekim yasasını bir kenara bırakıp..o sıradaki gerçeği söyleyip
içimden de o söylediğimi iptal edip tekrar çekim yasasını uygulamaya koyuyorum..bu doğru mu acaba?