Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sevgili shamanic tam moral oldu yazdıkların bana napıcam diye endişeye kapılmışken:)
Bazen herşey çok güzel olucak diyorum sonra bazen herşey kafamda karmakarışık oluyor kendimi yalnız ve çaresiz hissediyorum.Hiçbirzaman tamamen umutsuz olmuyorum ama Kpss'ye çalışamadım çalışmadım da diyebilirim.Şuan çok az bir zaman kaldı yetiştirmek biraz olağanüstü çaba gerektirir ama benim daha yetiştirmem gereken ödevlerim var.Ayrıca daha ne istediğimi bir türlü netleştiremedim kafamda.Öğretmen mi olmak istiyorum hemen,yoksa özel sektör mü,bi süre evde kalıp dinlensem mi?Kafam gerçekten karışık.Yani birşeye odaklanabilsem diğer şıkları elesem tamamen, ona odaklanıp o yolda devam edicem ama sürekli değişiyor fikrim.Ben karar veremediğim için de çekim yasasını da çalıştıramıyorum.Sadece en hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum.Biyandan da kpssye çalışmadığım için suçlu hissediyorum kendimi:(
Okulu bitirmek çok güzel.Ama kendimi tam bir boşlukta hissediyorum şuanda.İnşallah bugünlerde geçecek şimdi zor bir aşamadan geçiyor olsam da.