Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

phantommun günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Birkaç haftadır reiki konusunu kafamı meşgul ediyor ve sitede reikiyle alakalı yazılar daha çok dikkatimi çekmeye başladı.Belki de artık reiki almalıyım.Evet evet istiyorummm evet evett:) Şimdi bunu istedim ve bırakıyorum, evren nasılsa bilir benim için en uygun zamanı.Ben keyfime bakayım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

phantommun günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-05-2009, 06:22 PM   #151 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Birkaç haftadır reiki konusunu kafamı meşgul ediyor ve sitede reikiyle alakalı yazılar daha çok dikkatimi çekmeye başladı.Belki de artık reiki almalıyım.Evet evet istiyorummm evet evett:) Şimdi bunu istedim ve bırakıyorum, evren nasılsa bilir benim için en uygun zamanı.Ben keyfime bakayım şimdilik:P

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-05-2009, 01:09 AM   #152 (permalink)
Çevirmen

548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Hayatımda olanları ben varettim o yüzden yaşanılanlar için kızmak kırılmak gücenmek alınmak saçma ve yersiz.Olanlardan ders çıkarabilirim sadece.Hayatımdaki insanları ben çektim olayları ben çektim.Öyleyse bu bana neden böyle davranıyor diye yakınmak çok aptalca.Çünkü sen bir zamanlar öyle davranılmayı hakettiğini düşünüyordun ya da bilinçaltın senin eski duygularını koruyabilmen için benzer yaşantılar içinde dönüp durmanı uygun görüyordu bu yüzden aynı tür insanlarla karşılaşıyordum hep.Bugün oturdum düşündüm.Ve ailemde,kendimde,çevremde gördüğüm eksikliklerin,kınadığım şeylerin hepsinin en mükemmel olmasını arzu ettiğim insanda toplandığını gördüm!!Anne ve babamın ilişkisindeki problemlerin aynısını ben de yaşıyorum.Eleştirdiğim şeylerin içinde sürüyor yaşantım.Ailemde takındığım kurban rolünü ilişkimde de sürdürmem gerektiğine inanıyordu bilinçaltım sanırım ve ilk zamanlar iyi giden herşey zamanla kırılıp dökülmeye başlamıştı.Bense iki göz iki çeşme 'Neden hep böyle oluyorr?Niye hep beennn?' diye zırlıyordum.Ayol tabiki hep sen olacak çünkü hep sendin kendini sevmeyen küçük gören, azıcık ilgi gördü mü mahcup olup haketmediğini düşünen.Çevrende iyi giden ilişkilere hayran oluyordun, gerçekten sevilip seven insanlara bakakalıyordun ama birşey yokmuş işte.O insanlar ilk başta kendilerini sevebilen insanlarmışş.Çok şükür.Öğrenmek istediğim herşeyi yavaş yavaş öğreniyorum.Acelem yok.Kendimi zamanın akışına bırakıyorum.Sadece olumsuzları atıyorum olumlu düşünce kalıplarını yerleştirdi mi zaten mekanizma müthiş şekilde işliyor.

VE BEN ELEŞTİRMEYİ BIRAKTIM!!

Kendimi de.Bu ne yaa sürekli bir eleştiri halindeyiz..Ben dahil herkes..Sürekli milletin olumsuz yanlarını göre göre hayatımızda nasıl olumlu şeyler varedebilirz ki?

Bundan sonra kendimi onaylıyorum hep.Yanlışta yapsam!!Kalkamadım mı sabah?Olsun canım benim demek ki vücudunun uyumaya ihtiyacı vardı.Bir şeyi yanlış mı yaptım olsun demekki böyle yapıp burdan birşeyler öğrenmen gerekiyordu daha iyi yerlere gelebilmen için.Ben seni seviyorum yaa..Yıllardır seni irdelediğim,küçük gördüğüm,suçladığım için özür dilerim.Seni küçümserken en büyük yanlışlardan birini yapıyordum aslında.Yaratıcı gücü eleştiriyordum!!!!Bunun için özür diliyorum.Özür diliyorum.Özür diliyorum.Böyle büyük bir yanılgıya düştüğüm için gerçekten çok üzgünüm.Yarattığın en mükemmel varlıklardan birini yıllar boyu acımasızca eleştirdiğim için gerçekten çok üzgünüm.Lütfen beni affet.Ama bunu görmemi sağladığın için,farkındalığım için teşekkür ediyorum.Onca nankörlüğüme rağmen hala beni müthiş güzelliklerle donattığın için sana minnettarım..Ve seni tüm varlığımla SEVİYORUMM.

Almam gereken dersleri görüyorum.Nelere özür borçlu olduğum,kimleri kırdığım,neyin hayatımda neden varolduğunu yavaş yavaş kavrıyorum.

Hayatımda var olan,var olmuş,sevindirmiş,üzmüş olan herkese çok çok teşekkür ediyorum.

Gerçekten hayat mükemmel.Ama onu o hale getiren de bizleriz.

Şimdi şu anda, hayatımı yaşayabileceğim en güzel formda yaşayabilmeyi seçiyorum.Ve herşeyin dönüşümünü izliyorum..

Ayrıca, herşey değişiyor.Değişmez değişemez dediğimiz insanlar bile değişiyor.Herkes mükemmel doğdu çünkü.Ama olumsuz düşüncelerle mükemmeliyetten uzaklaştı.Bu düşüncelerim okuduğum kitaptaki düşünceler dolayısıyla pekişti.Biz değiştiğimizde dünya değişiyor.Mucizeler hayatımızın tam ortasına gelip kuruluyor.Onları beklemek lazım sadece:)

Mutluyum mutluyum mutluyum.Bugün bunu söyleyebiliyor olmam gerçekten çok güzel.Çünkü bugünün nerdeyse tamamını yalnız geçirdim diyebilirim.Normalde yalnız geçirdiğim günlerin sonunda depresif olurum.Hatta yalnız geçen bikaç sonunda mutlaka öyle olurdum.Ama artık neler yapabileceğimi düşünmek,mucizeleri,dönüşümleri düşünmek beni mutlu kılıyor.Mutsuzlukların nedenini bulmak,hayatın bir oyun gibi olduğunu sürekli yeni baştan keşfetmek,ve hakimiyetin bizlerde olduğunu bilmek gerçekten keyif verici.

Çok eğleniyorummm benn Herşey değişecek ve dönüşecek.Buna inancım sonsuz artık.Çünkü ben değişiyorumm !!! Sadece sabır,sabır,sabır.

Sevgiler
Alt 17-05-2009, 08:30 PM   #153 (permalink)
Çevirmen

Merhabalarr merhabalarrr:)

Hava çok güzelleştii kıpır kıpır herbiyerlerrr:) Herkesler dışarda bıcır bıcır:) Her ne kadar sıcaktan pek hoşlaşmasam(bayılmış modda gezerim de sürekli,ya da hasta olurum olurdum daha doğrusu:) ) ve kötü geçirdiğim üstüste iki yazdan sonra yaza karşı bi antipati oluşsa da insanları dışarda mutlu görmek çok çok güzell.Balkonlarda,kırlarda muhabbetler sohbetler..Gülen insanlar çocuklar..Harika:) İnsanların mutluluklarını izlemekten çok büyük mutluluk duyuyorumm.Ve eminim bundan böyle tüm mevsimlerim harika geçecek:)

Ve ben de çok mutluyum.Bugün harika birgün geçirdimm.Teşekkür ediyorumm:)

Düşüncelerim zihnimde yerlerini bulmaya başladılar.Yavaş yavaş herşey düzeliyor.

Yaşamak çok güzel..Değişiyorum,hergeçen gün daha da mutlu oluyorum.Yaşamımdaki herşey değişiyor,dönüşüyor.Mucizeleri kucaklıyorum.Şükürler olsunn..
Alt 18-05-2009, 12:00 AM   #154 (permalink)
Çevirmen

Saçmalıyordumm..
Kendime ''bu sorun olmasa herşey çok güzel aslında'' dediğimi hatırlıyorum.O sorun senin hayatının bir parçası.Senin bir parçan.Onu sen SORUN haline getirdin ve şimdi çözüp onu hayatının en güzel rengi yapmakta senin elinde.Hiç sorunu olmadan mutlu olmak zaten çok basit hiç sorunu olmamak demek zaten mutluluk durumudur çünkü kendine sorun edecek birşey görmüyorsun demektir.Zaten mutluluk hayatındaki herşeyi özümseyebilmek,kabullenmekten geçiyor sanırm.Bu neden burda,bu niye böyle diye sorgulamalar zaten mutsuzluk getirenler.Her neyse..Anladım.Herşeyi varoldukları gibi kabul ediyor ve seviyorum.Teşekkür ederim.

Koşulsuz teslimiyetin önemi çok büyük.Tüm hayatların içinde olduğu trenin bir makinisti var.Ve kimse müdahale etmezse o zaten herkesin gitmek istediği yeri çok iyi anlıyor biliyor,herkesin mutluluğunu sağlayarak kullanıyor vasıtasını.Ama sen tutupta gidişata yön vermek istersen trenin doğal dengesini ahengini bozmaya çalışıyor oluyorsun ve bu ona ters.Kestirmelere girmek istiyorsun,yeşil gözüken hoşuna giden tüm yollara girmek istiyorsun..Bilmiyorsun ya da algılayamıorsun ki teslimiyet,hoşgörü ve istediğin yere en iyi şekilde gideceğinin mutluluğu içinde oturamıyorsun, geçtiğin o yolların tadını çıkara çıkara yolculuk etmiyorsun..Sen zaten mükemmeliyetin içindesin..Farkında ol ve kendini o güzelliğe bırak.Sadece seçimler yap ve gerçekleşeceğine güven..Bu..

Sakinim, huzurluyum çünkü tüm istediklerimin bi yolla gerçekleşeceğini biliyorum.Koşulsuz sevgi ve teslimiyet içerisindeyim.

Anladım ki 'zorla oldurmaya çalışmak' bu evrenin yasalarına aykırı.Zorlamak yasanın tersine işlemesine neden oluyor.Sadece olması için elimizden geliyorsa kolaylıklar sağlamak gerek.Onun dışında herşeyi o biliyor ve gerçekleştiriyor.Bize sadece mükemmel işleyişe katılmak ve tadını çıkarmak kalıyor.

Panikliğimi,zorla oldurma isteğimi bırakıyorum.İstediğim şey gerçekleşmediğinde zamanı dolmamış daha demek ki diye düşünmek en iyisi.Yaratım sürecinde demek ki daha.Ya da ben hazır değilim onun hayatıma girmesine..

Herşeyi özümsüyorum.Bilgilerim,farkındalıklarım iiçin teşekkür ediyorum.Seni seviyorum.

Sevgiler,saygılar..
Alt 18-05-2009, 12:07 AM   #155 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Ne kadar güzel bir yazı bu böyle.

Farkındalıkla, ümitle ve azimle dolu satırlarını okurken, senin adına gurur duydum.

Harika. Böyle devam etmelisin. Sen seninle gurur duy. Gerisi kendiliğinden gelecektir...super
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-05-2009, 12:13 AM   #156 (permalink)
Çevirmen

Azz öncee küçücük bir sivrisineğin canına kıydım ve hemen sonrasında çok üzüldüm:((Katil oldum bennn:( Çünkü birden düşündüm ki onları biz öldürelim diye yaratmamış Yaratıcı, bir yolunu bulup ahenk içinde yaşayalım diye yaratmış..Ama biz kısa yolu tercih edip gücümüz yetiyorsa herşeyi ortadan kaldırmaya bakıyoruz.Halbuki herşeyle ve herkesle dostça yaşamak mümkün.Sinekleri hiç sevmem ben vızırtıları gerçekten beynimde biryerlerin isyana kalkmasına neden olur aniden.Ama onları bile öldürmek istemediğimden çoğu kez hemen camı açar birşeyler yardımıyla çıkarırım.Sineklerle iletişime geçme çabalarım da oluo, dışarı çıkmalarını rica ediyorum gidiyolar:) Bunu yapmak 'Bir çift Yürek' adlı kitabı okumamdan sonra aklıma gelmişti.Doğayla iletişime geçmek..Keşke yine aynısını yapsaydımm:( Neyse o sivrisinekçiğin ölümü benimle bundan sonraki zamanlarda aynı odayı paylaşacak olan sivrisineklerin kurtuluşu için olmuş oldu böyle düşüneyim barim:)
Alt 18-05-2009, 12:21 AM   #157 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar güzel bir yazı bu böyle.

Farkındalıkla, ümitle ve azimle dolu satırlarını okurken, senin adına gurur duydum.

Harika. Böyle devam etmelisin. Sen seninle gurur duy. Gerisi kendiliğinden gelecektir...super
Teşekkür ederim bymehmet..Gerçekten gurur duyuyorum kendimle artık mütevazilik yapmıyorum:)

İnsan gelişim yolunda her an her dakika yeni birşeyler keşfediyor; ya da bildiği şeylerin hayatına nasıl yansıdığını görüyor; ya da bildiklerine farklı pencerelerden bakmaya çalışıyor.Sürekli bu durumdayım.Ve bunları yazıya dökmeye çalışıyorum.Çünkü her yeni düşünce her bakış açısı bi basamak sanırım.İlerde hangi düşünce evrelerinden geçtiğimi görmek istiyorum.Düşündüklerimizi unutuyoruz maalesef, söz de uçuyorr yazılar kalıcı:)

Sevgiler:)
Alt 20-05-2009, 11:46 PM   #158 (permalink)
Çevirmen

Hayat..Mükemmeliyet değil işte..
Şu an sevdiklerim için çok endişeliyim..
Hastalıklar,maddi güçlükler..
Onları çok sevdiğimi neden hep bu en kötü zamanlarda anlıyorum ben??Ve böyle zamanlarda hayatımı hep onlara adamayı düşünüyorum.Onların mutluluğu için yaşamayı.O kadar cesur ve güçlü olabilsem keşke.

Ama hayır phantomm.Sen de mutlu olucaksın ki onları da mutlu edebilesin.Bi yerden yaparken bi yerden yıktığın için hep yıkıntılar yaşadın zaten.Birşeyleri aynı anda yapabilmeyi artık öğrenmen gerekiyor..

Bu reikiyi gerçekten ama gerçekten istiyorum..Ve oluyor.Teşekkür ediyorum...
Alt 01-06-2009, 07:05 PM   #159 (permalink)
Çevirmen

Yazmayalı baya olmuş yahuu:)
Selamlar herkese:P
Artık benim için yeni bir dönem başlıyor.Bugün mezuniyet fotoğraflarımı da çektirdimm:)Çok heyecanlı ve mutluyum okulum bitiyor olduğu için..
İnşallah harika bir işim olacak ve çok mutlu olcam.Zaten mutluyum daa:)
Alt 01-06-2009, 11:54 PM   #160 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile Cevap: phantommun günlüğü

harika bir haber bu

sevgili phantom yeni başlayan döneminde mutluluğunun huzurunun başarılarının her geçen gün katlanarak çoğalmasını dilerim..

mezuniyetinin tüm güzel hedeflerini gerçekleşirmekte huzurlu bir basamak olması dileklerimle canım..

sevgiler..

Bookmarks