Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Alıntı: bilmiyorum Nickli Üyeden Alıntı
çok iyi bir arkadaşım vardı.( biraz deil baya bi hava çakıo)şimdi aramız eskisi gibi ii deil.beni küçümsemesini istemiom aramızın ve dğr grp arqlarıyla eskisi daha iyi olmasını isiyorum ama dönüyrum bceriom.Beni derslerde ii dwranıo sırlarda kapı dşrı yapıo çok seviom ama o bni o kdr deil eskisi gbi ii olmk içn brz ktü dwrnmm mı lazim??
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ............. yerinde uğradığım ktü iftira yzndn dedikoducu tabirine brndm ve bana bu knda çk gck dwrnp itici dawranıo ne ypmlym ne yppmlym bilmiom çk üzülüom çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkooookkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkk:'( | aramıza hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar diliyorum. mesajınızı normal bir şekilde yazarsanız ve mümkünse argo tabirler kullanmazsanız sizi daha rahat anlayabilir ve dolayısıyla da yardım edebiliriz.. sevgilerle..
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |