09-06-2009, 10:55 PM
|
#7 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum durun ben çözdüm şifreyi; ee az casus filmisi izlemedik demi? şimdi arkideş diyor ki; ben bi arkideşi çok seviyordum hala da seviyorum, ama o beni eskisi gibi sefmüo, derslerde iyi davranıyo, teneffüste depiklio, bir iftiraya kurban gittim geçende, beni dedikoducu bişi sandı, bu yüzden benden soğudu Allahın cezası şey diyo..ve eklio; sizce ben bu arkideş insanına kötü davransam bana tekrar yüz verir mi? yüz verse astarını ister miyim? ben kimim? ne işim var burda benim? sonra böle kafasını iki yana iki yana deli tonunda sallıyor... işte mealen bunları söylüyor bilemeyen arkideş...sorusu olan??? ayrıcana dı dızırt insanı, madalyonumu çalmışlar ama olsun! yaşasın halk bisküvi!
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |