Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2009, 01:49 PM   #128 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Siyahça'nın Beyaz Sayfaları

Alıntı:
ismira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım, ben senden özür dilerim. Ortak çıkış noktasından hareketle kaygılanıp hassasiyet gösteriyoruz aslında. Şimdi gören de diyecek ki bunlara ne oluyor? Ama burada gerçekten içtenlikle paylaşıp, birlikte gelişiyoruz. Ben de senin aşkın kişiliğin ve sıcacık sevgi dolu yaklaşımından aldığım cesaretle tüm içtenliğimle paylaştım fikrimi. Sürçü lisan ettiysem affet. Olsun fikirlerimiz uymasa da anlayabilir ve sevebiliriz değil mi birbirimizi. Kaldı ki Siyahça'yla ilişkinde belirleyici olan kim? Ben mi?
İsmira bir Ben eksikmişim burda yaww,evet ismira gördüm ve ne oluyor bunlara dedim,kızcağızın günlüğüsünde fikirlerinizi çarpıştırıyosunuz,işin garibi herkes özür dilemiş birdee...Bilge insan İsmira,dünya şekeri sudem8, ben sizi çok iyi anladım arkadaşlar ikinizde o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki,kırgınlığa gerek yokk...hepimizin hayatında olumsuzluklar var ve hala devam ediyo belki ama ,olumsuzluklara dayanamamak işin kolay yanı bence (sizlerinde anlatmaya çalıştığı gibi...farklı kelimelerlee),sorunda zaten hayatımızda olan iyi yada kötü şeylere kendi duygu yoğunluğumuzla bakmak,buda bizim farkımızı ortaya çıkarıyor,o yüzden arkadaşlar bırakalım herkes kendi ruhsal gücünü ortaya koyup enerjisini ortaya çıkarsın,ve sorunlarıyla yüzleşsinn...tabiiki bizde kendi deneyimlerimizi arkadaşlarımızla paylaşıcazki ,birbirimize ayna olalım...Ben bazen düşünüp durduğum konularda, bir arkadaşın burdaki yazdığı bir paylaşım duygularımı net anlamama yardımcı oluyor...hepinize sevgiler sevgi insanlarıı(yanlış anladıysam özür dilerim)SİYAHÇA SLM BU ARADA